Sleduj mě

Sleduj mě https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516786/bmid_sleduj-me-Juy-516786.jpg 4 142 28

Phoenix série

< 4. díl >

Hunt si noci ve Phoenixu vždycky užíval, najednou mu to však nestačí. Potřebuje víc. Potřebuje vztah. A nechce nikoho jiného než Lottie. Touží po ní už roky. V čem je problém? Žena jeho snů si od něj udržuje odstup. Odmítá si ho pustit k tělu a snaží se ignorovat jiskru, která mezi nimi přeskakuje. Hunt ví, že ji přitahuje, že je jen vyděšená. Důvody však zůstávají zahalené tajemstvím. Když se na scéně objeví lidé z Lottiiny minulosti a baží po odplatě, její tajemství vycházejí na světlo – spolu s výbušnou touhou, s níž oba dosud bojovali. Nezvladatelný chtíč vede k lásce, když ale Lottie začnou ohrožovat její mafiánští bratři, hranice mezi tím, co je správné a co ne, se pomalu stírá. Hunt je rozpolcený mezi věrností zákonu a potřebou chránit Lottie. Má jen jedinou šanci jí ukázat, že mu stojí za to o ni bojovat… a že její láska mu stojí za všechna rizika.... celý text

Přidat komentář

TheMelorry
28.03.2024 3 z 5

Tento díl se mi líbil o něco více než ten předcházející, ale úrovně prvních dvou nedosáhl. Hlavní postavy jsou fajn, zápetka také není špatná. Ale vzhledem k tomu, jak je kniha krátká, se nestihne děj pořádně rozvinout, což je konkrétně v tomhle případě škoda.

Tesset
09.03.2024 4 z 5

Lepší než předchozí díl, který mě moc nebavil. Dějem se vyrovnal prvním dvěma, takže hodnotím podobně. Je to prostě taková erotičtější harlekýnka. Zápletku to nemá špatnou a kdyby si autorka dala záležet, klidně z toho mohla být plnohodnotná kniha, jen to chtělo trochu víc propracovat.


Michelleee
15.02.2024 4 z 5

Pokračování mě tentokrát bavilo možná o trochu víc z důvodu zapojení mafie. Bylo to tím pádem i napínavé. Lottie má svá tajemství a Hunt je policajt. Oba jsou součástí Phoenixu. Zase taková jednohubka.

lusitta05
02.02.2024 3 z 5

Ďalší pekný príbeh, taký krátky. Teším sa na ďalší diel.

kacenka6144
29.01.2024 4 z 5

Takové trošku uspěchané. Z příběhu by se asi dalo vytěžit trošku víc. Ale i tak se těším na další díl s Nessou.

miruska1
08.12.2023 4 z 5

Pěkně uzavření série. I když tento díl byl nějaký zrychlený, bavilo mě to, četlo se to samo.

Lofda
29.10.2023 3 z 5

Ne že by mě to nebavilo, ale oproti předchozím dílům příběh tak trochu z rychlíku. Než jsem se stačila rozkoukat co se vlastně stalo, už bylo vše vyřešeno.. I tak hodnotím jako povedenou séri, byť je to jedna velká pohádka. Ale proč ne, proto takové knížky čteme, že?

monika0181
17.09.2023 5 z 5

Je to taková jednohubka. Už si bohužel nepamatuji předchozí díly, ale určitě doporučuji číst současně. Pomůže to přímému nekomplikovanému příběhu (tím myslím styl ne obsah knihy). Je o "neomáčkový" příběh s popisem zápletky a rychlým řešením. Jak jsem psala jednohubka. Přesto se mi celá série naplněná erotikou líbila, i proto jsem si tento díl koupila, protože jsem se na něj těšila.

Nermal
13.09.2023 3 z 5

Další pokračování série, které se mně nelíbilo tolik jako předchozí díly. O rodině, kterou Lottie opustila, jsme se toho až tolik nedozvěděli a ani základní příběh mi nepřišel tolik uvěřitelný. Ale znali jsme už ostatní aktéry série, takže se to nakonec číst dalo.

MacaVaňková
26.08.2023 4 z 5

Ta to serie je,letni oddechovka. Člověk u ní nemusí moc přemýšlet.
Velmi potěší

Lenka8065
22.08.2023 4 z 5

Krátká, erotická kniha z kombinace mafie a policie. Neskutečně mě překvapilo, jak tato kombinace si navzájem sedla a utvořila i přes krátkou délku záživný příběh!

Hned od začátku se šlo do knihy lehce začíst. Příběhem nás provede Lottie, mladá dívky, která se rozhodla bojovat za svůj lepší život již od útlého věku, díky smrti své matky. Druhou hlavní postavou je Hunter. Mladý policista, který bojuje o spravedlnost a především hlavní hrdinku Lottie. Jejich pouto je již dlouhou dobu předurčené, díky erotickému klubu kde se seznámili.

Objevují se zde i staré postavy z minulých dílů, ke kterým se chci s jistotou dostat a přečíst si je. Protože i oni zde působí velmi sympaticky a zajímavě.

Dějově je kniha velice obsáhlá, propojují ji velice zajímavá témata policie a mafie zároveň. Proto Vám chci tedy knihu velice doporučit. Nebojí se akčních, peprných ani zábavných scén. Neváhejte a knihu Sleduj mě si pořiďte!

Hodnocení: 4/5 4/5
Za poskytnutí této knihy na recenzi moc děkuji @cosmopolis! #spoluprace

maminaOlina
07.08.2023 1 z 5

Odpočinková, letní, pohodová kniha i trochu erotiky tam je.

MAU256
28.07.2023 5 z 5

Otočila se a ovinula mu ruce kolem krku. "Možná mi to problesklo hlavou. Ale v tuhle chvíli jsem šťastná. Šťastná, že jsem tvoje a jenom tvoje," dodala, než mohl cokoli říct.


Další krásný díl, tentokrát hlavními aktéry byli Hunt a Lottie, ale nemusíte se bát, i další členové Phoenixu mají zde svoje místo. Lottie - snažila se ho chránit, proto ho od sebe stále odháněla. Jenže on ji chtěl a když něco chtěl, tak to dostal. I tady nebyla výjimka. Když se ocitli na scéně bratři Lottie, její minulost ji dostihla a odhalení minulosti by mohlo zničit Lottiinu budoucnost. Ale přátelé a nová rodina se neotočili zády, z čehož měla strach, ale jejich přátelství se o to víc prohloubilo.

Jako všechny díly, tak i tento se krásně četl. Vyjasněním minulosti Lottie teď dalo smysl tomu, proč se k Huntovi tak chovala. Jsem ráda, že to nakonec dopadlo tak, jak mělo. Určitě doporučuji přečíst celou sérii.

knihomolkaJani
26.07.2023 5 z 5

(SPOILER) Tak toto byl opravdu asi nejlepší díl z celé série, proto musím hodnotit plným počtem!
I přestože v tomto díle vystupuje hlavní hvězda klubu Phoenix, v celé knize na něj narazíte jen na začátku a na samotném konci - to je opravdu pro mě plus, s tím prostředím jsem trochu na začátku série bojovala. "V klubu Phoenix ožívají fantazie. Ale on po ní touží doopravdy."

Lottie má za sebou minulost o které nikdo neví. Jsem velmi ráda, že jí byla kniha věnována, protože doteď jsem jí moc nemusela, ale teď je to má oblíbená hvězda.. "Pouta Lottie Harlowovou děsila, ale spoutání její tělo rozpalovalo."

Hunt je policista tělem i duší, ale po Lottie touží od prvního okamžiku. Oba to ví, ale je těžké být spolu.
Hunt je láska, bojoval by a obětoval pro lásku i sám sebe. Funguje nejen jako milenec, ale i podpora.
Celej příběh dohromady moc hezky souzní a čte se parádně. Konečně se zde dočkáme zase něčeho trochu jiného, autorka se s náznaky mafie popasovala velmi dobře. Zároveň je velmi dobře, že to má jen pár stránek a nic se uměle nenatahuje (to umí málokdo).
"Patříš do rodiny, Lottie. Na to nikdy nezapomínej."
Knihu Vám doporučuji!

Kniha obsahuje citlivá témata "zmínky o duševních traumatech, vraždě, násilné smrti milované osoby a poranění střelnou zbraní."

Fidibus
26.07.2023 5 z 5

(SPOILER) Lottie, vystupující v klubu, kdysi utekla od své mafiánské rodiny a doufá, že už má klid, dokud se jí nevloupají do bytu. Tajně miluje policistu Hunta, kterého povolá v první chvíli na pomoc, ovšem pak se začne bát. On požádá Elise a té nic neunikne, takže je Lottie odhalena. Je jí zamezen vstup do klubu, ale zároveň ji nikdo z přátel neodsuzuje. Ona ví, že musí jednat a kontaktuje bratry, ovšem tajemnou krabičku rozluští až Hunt. Ten je do celé události vtažen oběma bratry. Tajemství krabičky vše vyřeší a ona je konečně s Huntem, i v klubu, jak o tom vždycky snila...
Zároveň sledujeme další osudy přátel.
Dobře napsané, zápletka docela napínavá. A příště další pár...
"Někdy nemáme na vybranou, jak řešit situaci... Patříš k Huntovi... k Phoenixu... k rodině."

0197
19.07.2023 4 z 5

Vzhledem k tomu, že už se jedná o čtvrtý díl, je jasné, co má člověk očekávat. Tentokrát převažovala kriminální zápletka, což mě potěšilo. Byla jsem zvědavá jak se to vyřeší, i když je vlastně jasný, jak to dopadne, ale co :-).

Menší výtku mám k hlavním postavám. Hunt mi nepřišel výrazný. Předchozí hrdinové měli větší grády a zaryli se mi do paměti více. Ale hlavně se to mezi nimi seběhlo rychle. Od prvního dílu okolo sebe sice kroužili, ale čekala jsem delší napínání.

Lottie byla silná hrdinka, která měla před pár lety pořádný koule. Toužila po Huntovi, ale spala se všemi ostatními jemu na očích. Koukat na své kámoše při sexu, no asi to není pro každého, ale proč ne, ať si každý dělá, co chce :-).

Mihli se tu jak předchozí hrdinové, tak i ti budoucí. Zbývají v sérii ještě dva díly a oba budou o bývalých vojácích. A to se tedy těším.

_Brunetka_
13.07.2023 4 z 5

Tahle série je oficiálně už moje srdcová a nevím, co vám k ní mám pořád dokola psát. Přijde mi totiž, že se tu neustále opakuju. Dovolte mi to tedy tentokrát zkrátit a pro podrobnější recenzi koukněte k předchozím třem dílům. To hlavní, co je třeba říct: celou sérii můžu doporučit všem, kteří se rádi propadají do žhavých a návykových příběhů, které vám nedají chvilku klidu. Chemie mezi postavami funguje skvěle, jiskry létají všude a sexuální scény jsou velmi dobře napsané. V každém díle máte možnost se potkat s jinou hlavní dvojicí, jež si oblíbíte. Vždycky se tu navíc objeví stopa po vážnějším tématu a nějaké zvraty, co vám čtení příjemně zpestří. Šťastné konce jsou samozřejmostí. No, a já už se teď těším na další díl.

kristy.books
12.07.2023

Po treťom, trochu slabšom diely série Phoenix, prichádza štvrté pokračovanie, ktoré sa opäť priblížilo k úrovni prvých dvoch častí (aspoň pre mňa). Bolo to predovšetkým zásluhou minulosti hlavnej hrdinky, ktorá do príbehu vniesla určité ozvláštnenie. Opäť sa ukázalo, ako si je táto skupinka priateľov blízka a že sa vždy môžu jeden na druhého spoľahnúť.

Lottie cez deň venčila psíkov a v noci bola hviezdou exkluzívneho tajného erotického klubu. Pred všetkými však strážila veľké tajomstvo, ktoré by mohlo zničiť všetko, na čom tak tvrdo pracovala. Vo svojom živote to nemala jednoduché a mala môj obdiv za to, že dokázala nabrať odvahu a zmeniť svoj svoj život, aj keď to bolo poriadne nebezpečné a mohlo to skončiť katastrofou.

Hunt bol sympaťák, obľúbila som si ho už v predchádzajúcich častiach. Policajt so srdcom na pravom mieste a zmyslom pre čestnosť a spravodlivosť. V noci zasa vášnivý muž, ktorý sa nebojí ísť za tým, čo chce. Jednoducho kombinácia, ktorej sa len veľmi ťažko odoláva.

To, že Hunt mal pre Lottie slabosť, sme sa dozvedeli už predtým. Ona ho však stále odmietala...a ja som bola zvedavá prečo. Z tohto dôvodu som sa na ich príbeh tešila a som rada, že som nezostala sklamaná. Opäť to bola pikantná jednohubka, ktorú som prečítala na jedno posedenie.

Jita160
28.06.2023 4 z 5

Tato série je jako paprička pikantní ,pálivá a zatraceně žhavá.
Phoenix dokázal změnit každého, kdo vešel dovnitř.
Už ho unavovalo pozorovat ostatní, jak jí píchají.
,,Jsem masochista"
Ničilo mě, když se koukám jak ji ochutnávají jiní. Bylo snažší prorazit hlavou cihlovou zeď, než se dostat do jejího srdce.
Byla vášnivá ,divoká ,nespoutaná ,odvázaná a sexy a milovala sex před obecenstvem...kde jsem byl já v první řadě.
Příběh plný sexu ,vášně, ale i tajemství a velké odvahy ,která si zasloužila krásny a lásky plný konec.

Děsně mě štve ,že nevím kde se Phoenix nachází :-D:-D:-D

Čtenářka368
16.06.2023 3 z 5

Nejslabší díl. Na Lottie jsem se upřímně moc netěšila, protože mi nebylo sympatické, že spala se všema kromě Huntera. Tenhle typ hrdinek mě moc neoslovuje. Nicméně jsem si dost slibovala od toho stoupajícího napětí právě z nenaplněného chtíče mezi hl. postavami. Jenže se to tam rozseklo tak rychle, že už nebylo moc na co se těšit. Navíc ta naivní představa, že všechny další hrdinky z minulých knih Lottie tak milují...zřejmě za to, že se vyspala se všemi jejich partnery. Mno, moc jim tu rozšířenou rodinu nevěřim. Už se hodně točíme dokola a další nastíněná dvojice Nessie a ten další voják, to bude podle mě dost podobné Kieranovi s Hazel. Podtrženo sečteno, další díl už možná vynechám.

Autorovy další knížky

2022  78%Sváděj mě
2022  82%Drž mě
2023  81%Sleduj mě
2023  83%Zachraň mě
2024  75%Získej mě

Kniha Sleduj mě je v

Právě čtených3x
Přečtených195x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených5x
Knihotéce155x
Chystám se číst83x
Chci si koupit21x
dalších seznamech2x