Zachraň mě

Zachraň mě https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515523/bmid_zachran-me-olC-515523.jpg 4 160 29

Phoenix série

< 3. díl >

Reportérka Hazel má před sebou úkol, najít maskovaného muže z fotografie pořízené v erotickém klubu Phoenix. Jenže je v tom háček. Hazel ho zná. Je to její spolubydlící Kieran a jeho identitu světu nikdy neprozradí. Rozhodně ne poté, co s ním uzavřela výměnný obchod. On jí splní její nejtajnější touhy a ona ho za to naučí, jak fungovat ve vztahu.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Metafora
Originální název:

Save Me , 2021


více info...

Přidat komentář

Ála1968
19.04.2024 4 z 5

Další příběh z klubu Phoenix.Líbí se mi,že to není jen o klubu,ale i o něčem jiném.Opět moc hezky napsané

Tesset
08.03.2024 2 z 5

Tak tenhle díl opravdu ne. Trauma, které vlastně ani nebylo trauma. Možná budu znít necitlivě, ale to co Hazel zažila, zas tak hrozné nebylo, tím pádem mi ani nedávalo smysl její chování. Prostě zveličený celý problém. Za mě zatím nejslabší díl, uvidím co čtyřka.


Michelleee
09.02.2024 4 z 5

Po nějaké době a přečtených x dalších knihách se vracím k sérii Phoenix. Tentokrát je příběh o třetí z kamarádek Hazel a Kiearanovi. Opět kraťoučké čtení se zajímavým klubem. Všechny postavy jsou zde super, vrhnu se na pokračování.

lusitta05
30.01.2024 4 z 5

Toto bolo také milé a nežnejšie,ako už bolo napísané. Fajn séria, tá parta je super.

kacenka6144
18.12.2023 4 z 5

Tohle je taková trochu lechtivější harlequinka. Děj nemá žádná velká dramata nebo zápletky. Ale protože jsem byla zvědavá na příběh dalších členů této malé skupiny, přečetla jsem knížku v podstatě na jeden zátah. Pomohl tomu i malý počet stránek.

miruska1
06.12.2023 5 z 5

Moc pěkný. Žádné zbytečnosti, dej krásně plynul.....

Lofda
25.10.2023 4 z 5

Nemůžu si pomoct, tahle série mě prostě baví. Jak už bylo napsáno, asi zatím nejromantičtější díl. Kieran i Hazel byli takoví uvěřitelní, takže za mě skvělá oddechovka a hurá na další díl. Je to povedená parta, umí si ze sebe dělat srandu navzájem, což se pěkně čte ;-)

Nermal
12.09.2023 4 z 5

Další pokračování povedené série, tentokrát s Hazel. A jak jsme si zvykli na všechny ty postavy, čte se nám to čím dál tím líp. Autorka nepíše špatně, a protože jsou jednotlivé příběhy kratší, umožňují dát si rychlou jednohubku, kdykoli je trocha času.
Tentokrát trochu více romantiky. Kieran si bere Hazel na starost a nakonec se ukáže, že ona si vlastně vzala na starost jeho, než prolomila jeho nastavení z minulosti.

Radka1727
07.08.2023 4 z 5

Tenhle díl mi přišel takový nejromantičtější - více příběhu, méně drsného sexu a akcí v klubu Phoenix. Hazel i Kieran oba uvěřitelní ... Skvělé přátelství všech postav, překonání démonů minulosti,vtipně popsané chlapské rady od kámošů,kteří už mají se vztahem zkušenosti,bezva usmiřovačka.


" Máš v povaze zachraňovat, ne zraňovat "

LucyEcstasy
03.08.2023 5 z 5

Zachraň mě - Stacey Kennedy (série Phoenix III.)

Pokračujeme s hodnocením této úspěšné romanticko-erotické série. Tohle byl (zatím) nejroztomilejší díl.

Příběh začíná tam, kde skončil v předchozím díle. Tentokrát se více poznáme s poslední kamarádkou Zoey - Hazel. Hazel přijme nabídku Kierana a přestěhuje se k němu. Samozřejmě v rámci kamarádské nabídky. Hazel je zároveň reportérkou a dostane úkol. Vypátrat, kdo je maskovaný muž na fotce, která byla pořízena ve Phoenixu. Ona ale samozřejmě totožnost zná. Jenže ji chce za každou cenu udržet v tajemství. Navíc se s Kieranem mezi sebou domluví na určité spolupráci. Hazel ukáže Kieranovi, jaké je to doopravdy randit a on jí na oplátku pomůže zbavit se potíží v podobě bývalého partnera.

Tahle kniha je opět jednohubkou na pár hodin. Příběh je psaný čtivě, objevuje se tu opět nějaký kostlivec hlavních postav, ale je to psané s lehkostí. Tok příběhu plyna pravidelně a troufám si říci, že tento příběh je nejvíce z Phoenixu uvěřitelný.

Hazel s Kieranem jsou úžasní. Není to mezi nimi tak dravé jako u předchozích párů, ale tady je to roztomilé, svěží a já si je oblíbila hned. Uvidíme tedy co další pokračování, ale zatím jsou favority č. 1. Taky u nich mám pocit, že to je "nejdospělejší" vztah nebo jak to popsat. Prostě mi sedli nejvíce.

Celkově má autorka talent v rámci tohoto žánru. Navíc čím více poznáváme Phoenix, tím víc mě knihy baví. Nemám pocit, že by série upadala, ba naopak. Už se nemůžu dočkat, až se vrhnu na čtvrtý díl. Určitě doporučuji!

Dela90
01.08.2023 4 z 5

(SPOILER) Hazel momentálně nemá střechu nad hlavou, a tak ji Kieran nabídne přátelskou výpomoc. A to takovou, že může do doby než si něco najde bydlet u něj. Kromě toho se na Hazel valí problém v práci, kdy šéfová chce zjistit totožnost muže na fotce pořízeném v erotickém klubu. A pak je tu Bryce. Dokáže se Hazel oprostit od minulosti a začít si užívat a vážit sebe sama? A jakou roli v tom sehraje Kieran?

Žhavé. Klub Phoenix potřetí a opět mě to nezklamalo.

Tentokrát se příběh zaměřil na hasiče Kierana a redaktorku Hazel.
Jiskření mezi těmi dvěmi bylo úplně hmatatelné. Líbilo se mi, jak se mu Hazel otevřela a on jako ten správný záchranář ji přispěchal na pomoc.

Já ty ochranářské typy prostě miluju!

Hazel si nesla démony z minulosti, nevěřila sama sobě. Nechtěla být s žádným mužem, ale pak ji Kieran otevřel svět Phoenixu a nových možností.

I zde se setkáváme s Rhysem Zoey, Elise i Archerem. Už je to taková rozrostlá rodina, která nepřipustí, aby se komukoliv z nich něco stalo.

Najdete tu poměrně žhavé, erotické scény, u kterých se možná budete krapet červenat. Ale to už k této sérii patří.

Takže neváhejte a jděte do toho!

Máš v povaze zachraňovat, ne zraňovat.

Hodnocení: 4/5

Fidibus
26.07.2023 4 z 5

(SPOILER) Kdysi jí její přítel ublížil a ona se mužů stydí. Přítel, hasič Kieran ji zachrání a nabídne jí dočasné ubytování a stará se o ni. Vezmi ji také poprvé do klubu a protože to mezi nimi jiskří, dohodnou se na vzájemném potěšení, ale ne žádný vztah. Kieran si v sobě nese neshody rodičů v dětství a ani Hazel to s rodiči nemá lehké. Do toho se jako novinářka, která na klub a Kierana upozornila, snaží zamezit dalšímu pátrání kolegů redaktorů, což se naštěstí vyřeší podvodem na ně. Vztah Hazel a Kierana oběma přerůstá přes hlavu, pak ovšem ona otěhotní a Kieran odejde. Naštěstí je tu "klubová rodina" a jeho láska. A Hazel se osmělí stát se v klubu Červenou karkulkou pro vlka Kierana :-)
Kromě místa někde uprostřed, kdy se v tom pořád mleli, se to četlo dobře. A další bude Lottie s Huntem...
"Pardon, ale v mém životě je místo jenom pro jednoho nafoukaného hasiče."

knihomolkaJani
12.07.2023 4 z 5

Zachraň mě je třetí knihou ze série Phoenix. Autorka píše er formou.
V tomto příběhu je ústřední dvojicí reportérka Hazel a hasič Kieran. Už od začátku úplně cítíte, jak to mezi nimi jiskří.
Hazel je velmi chytrá a přátelská, jen je škoda, že zde nebyl více rozpracován její potenciál skvělé reportérky.
Kieran je ve zkratce muž, který je obětavý, přátelský, ale nechce se vázat. "Jenom přátelství a potěšení." Klub Phoenix je jeho druhým domovem - scény z něj doporučuji osobám starším 18 let.
Vyzdvihnout musím zapojení krásného přátelského vztahu hlavních i vedlejších postav, všechny známe již z předchozích dílů. "Máš v povaze zachraňovat, ne zraňovat." Přátelské vazby jsou velmi silné a příběhu dodávají skvělou atmosféru.
V příběhu najdete mnoho vážných, romantických, erotických ale i vtipných situací.
I tento příběh si drží svou standartní hranici a je napsán velmi dobře. Výtku mám pouze k málo rozpracovanému příběhu. Jsou zde milníky, kterým mohla být věnována trochu větší pozornost.
"Holt láska je láska. Je děsivá, ale stojí za to o ni bojovat..."

TheMelorry
11.07.2023 3 z 5

Na tenhle díl a jeho hlavní aktéry jsem se těšila, a přestože nebyl špatný a kvalitou se držel předchozích dílů, něco mi v něm chybělo.
Opět se jedná o romantiku prodchnutou erotickými scénami. Nápad není špatný, stejně tak postavy, jejich traumata z minulosti, a to jak se s nimi vyrovnávají... na tak malém počtu stran je ale těžké rozehrát komplexní příběh a vše kvalitně popsat. Možná, kdyby měla kniha víc stran? Zas na druhou stranu díky tomu je snadné příběh přečíst za jeden večer.

_Brunetka_
09.07.2023 4 z 5

Další díl téhle série, který jsem si maximálně užila. Sice se tu budu asi zase opakovat, ale komu z vás tyto knihy stále unikají, je třeba vás nalákat. Autorčin styl psaní mě šíleně baví - jde o extrémně návykové čtení, které nejde odložit. Zvládla jsem ho přečíst za necelých 24 hodin. Příběhem jsem žila. Postavy jsem si zamilovala, perfektně se k sobě hodily a byla jsem na ně zvědavá již z předešlých dílů. Chemie mezi nimi perfektně fungovala a já jí nasávala plnými doušky. Celou dobu jsem potřebovala vědět, co se bude dít dál. Náznakem se tu řeší i vážnější témata a o zvraty též nebudete ochuzeni. Ve zkratce, pokud hledáte návykové, oddechové a žhavé čtení se skvělými postavami a nějakou tou menší zápletkou, které si bude celou dobu držet vaší pozornost, tohle je mé doporučení.

Jita160
28.06.2023 4 z 5

Keiren další z členů pánského erotického klubu Phoenix pro voyeuri. ,, Dívej se ale nesahej"
On se snaží pomoct své kamarádce ,která prožila své poprvé velmi traumaticky. Hazel je velmi jemná a nevinná a vnímá se zahanbeně špinavě a nepřitažlivě. Keiren ji vezme do klubu aby se dívala a našla v sobě touhu a nadšení. Pomáhá jí milovat Jak své tělo tak i sex. Stává se z ní velmi roztoužená ,divoká a vášnivá žena.Kerien ji není schopen odolat.
Zachrání on ji nebo snad Hazel jeho???

MAU256
24.06.2023 4 z 5

"Odpusť mi," zachraptěl. "Odpusť mi, že jsem to mezi náma tak podělal."

Další díl, který se tentokrát zaměřil na Hazel a Kierana. A samozřejmě zde nechyběli také další osůbky z předchozích dílů, abychom se dozvěděli, jak jejich životy dále pokračují. I tento díl byl krásně čtivý. Hazel byla zlatíčko, která si nesla tajemství, o kterém se nyní dozvěděl i Keiran a rozhodl se jí pomoc. No a jak to dopadlo? Jednohubečka, která stojí za přečtení.

kristy.books
07.06.2023

Zachraň mě je tretím dielom série Phoenix, ktorá sa z väčšej časti odohráva v prostredí rovnomenného erotického klubu. Opäť to bola nenáročná oddychovka, ktorú prečítate v podstate na jedno posedenie, no musím povedať, že predchádzajúce časti sa mi páčili o niečo viac.

Všetky tri časti boli pomerne krátke, takže tu nebolo veľa priestoru na prílišné rozpisovanie, no táto časť bola na môj vkus až príliš rýchla. Hazel a Kieran spolu síce strávili až mesiac, no mali sme tu priblížených len pár ich spoločných chvíľ (spočítala by som ich na prstoch jednej ruky), čo bolo pre mňa málo, aby som si k nim dokázala vytvoriť nejaký hlbší vzťah.

Hazel bola dobrosrdečná a priateľská mladá žena, ktorá za sebou mala nepríjemnú skúsenosť s mužmi. Táto nešťastná udalosť jej zasahovala do života i teraz a celkom jej podrýpavala svedomie. Jej rodičia tomu tiežoc nepomáhali. Našťastie, vždy sa mohla spoľahnúť na svoje dve najlepšie kamarátky a najnovšie aj na skupinu mužských kamarátov, ktorí nedávno pribudli do ich životov.

Kieran bol tiež sympaťák, obľúbila som si ho už v minulých častiach. V niektorých veciach si síce "stál na kábli", no našťastie sa dokázal spamätať, kým nebolo neskoro. O Hazel sa pekne staral, pomáhal jej prekonať traumu a objavovať jej sexuálnu stránku.

0197
06.06.2023 4 z 5

Na pokračování jsem se těšila. Navíc 4. díl vychází brzy po tomto.

Tentokrát tu máme téma od přátelství k lásce. To nepatří mezi mé nejoblíbenější, ale zvládnu to :-). Pokud by člověk nečetl předchozí díly, přišlo by mu sbližování Huntera a Hazel asi rychlejší. Já si tak matně vybavovala, že po sobě pokukovali a Hunter ji rád přiváděl svými dvojsmysly do rozpaků, takže nebylo těžké jim vzájemnou přitažlivost uvěřit.

Oba si nesli něco z minulosti. Nedivím se, že Hazel jediná zkušenost tak ovlivnila. Hunter měl zase důvod, proč mít takový názor na rodinu. Ona byla stydlivá a v sexu si nevěřila. On měl rád dobrodružství. A pracoval jako hasič :-). To jsem v knize ještě neviděla. Musím zmínit erotiku, která je podaná s citem. Jestli se to dá tak říci. Zkrátka nic nechutného ani přehnaného, jen vášnivého. Není to ale jen o ní.

Na plný počet to tentokrát nebylo. Předchozí dva páry měly větší a jiskřivější chemii a celkově mi i to "vyšetřování" přišlo slabší. A Hazel mi pak do účinkování v klubu moc nezapadala.

Co mi začíná lézt na nervy jsou ty konce, protože je to na stejné brďo. Ale ať jen neremcám série má něco do sebe a na zbylé dvě pokračování se chystám.

miloslava3256
02.06.2023 4 z 5

Úžasná odpočinková jednohubka. Řádně peprné scény v klubu, vše pokaždé vyřešeno pro všechny strany.