Drž mě

Drž mě https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503831/bmid_drz-me-Cq2-503831.jpg 4 244 38

Phoenix série

< 2. díl >

Pro soukromou vyšetřovatelku Elise Fanningovou je nabourání se do sítě exkluzivního klubu Phoenix hračka. Stačí pár kliknutí, pomoc kamarádky a dostane se za zamčené dveře velmi uzavřené společnosti. Elise si však rychle uvědomí, že nebyla tak nenápadná, jak si myslela, protože se ocitne tváří v tvář šéfovi ochranky klubu, vysloužilému vojákovi Archeru Westbrookovi. V obnošených džínách a kožené bundě vypadá jako chodící reklama na chtíč a čelit mu nebude vůbec snadný úkol. Archer miluje chytré a svůdné ženy. Takže když se Elise nabourá do sítě, o které si myslel, že je nedobytná, je ohromen. A když dojde k narušení bezpečnosti ještě z jiné strany, je mu jasné, že potřebuje Eliseinu pomoc. Střet dvou tvrdohlavých osobností vede k sérii vášnivých výměn názorů, během nichž si Archer postupně uvědomuje, že potkal svůj ideální protějšek. Každý opojný pohled, každý horký dotek v něm vzbuzuje stále větší vášeň, ale Elise je ostražitá. Bude jí muset ukázat, že spalující touha mezi nimi stojí za trochu rizika. Když jí Archer nabídne jednu noc ve Phoenixu, během níž se může oddávat své nejdivočejší fantazii, Elise ví, že by měla odmítnout. Přesto souhlasí. Ignorovat slastné pocity, které s ním zažívá, je nemožné. Souhlasí s jednou nocí a pak Archerův svůdný svět nadobro opustí. Takový je aspoň plán…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Keep Me , 2021


více info...

Přidat komentář

Lavina
včera 5 z 5

Krása,mi se prostě tahle série líbí ...je v ní napětí,láska, erotika....erotický klub,i když v tomto díle méně.
Zápletka je předvídatelná jako u všech těchto oddechovek,ale láska a hlavně přátelství je tady boží. .

Nynuska86
05.03.2024 3 z 5

Stejně jako předchozí díl i tento byl takovou příjemnou oddechovkou... Děj rychle plynul, postavy byly sympatické a skvěle to mezi nimi jiskřilo. Jen detektivní zápletka tedy nic moc, ale o tu nám stejně nejspíš nešlo, že?


lusitta05
29.01.2024 3 z 5

Nie je to zlé,ak nemá človek príliš veľké nároky. Také jednoduché, v rámci žánru fajn.

miruska1
22.10.2023 4 z 5

Tento díl mi přišel o něco lepší než první díl. Čte se to moc dobře. Děj krásně plyne.......

Nermal
10.09.2023 5 z 5

Bože, tak tohle byla velká krása! Takové napětí a jiskření, jaké bylo mezi Elise a Archerem, to se moc dobře četlo. Je to vždycky zážitek, když se ti dva na začátku moc nemusejí. I když to bylo jen krátké čtení, zdálo se mi ještě lepší než první díl série a navnadilo mě přečíst si celou sérii.

Laf
05.07.2023 4 z 5

Skvělá oddechovka, která se čte skoro sama. Opět mne to bavilo. Za přečtení to stojí :)

haWranka
26.06.2023 3 z 5

Stejně jednoduchoučké jako první díl, jen tady byly postavy a jejich vztah trochu propracovanější. Četlo se to dobře a navnadilo mě to na Hazel. Víc nečekejte.

tereza9371
05.06.2023 2 z 5

Nechala jsem se zlákat dobrým hodnocením a knihu si přečetla. No a teď se snažím přijít na to, kde se to hodnocení vzalo.

Drž mě je volným pokračováním z erotického klubu Phoenix. První díl jsem nečetla a do příběhu nikterak nezasahoval - pokud tedy nepočítám objevující se postavy.

Už když se podíváte na obálku, očekáváte erotiku - a tu taky dostanete. V tomhle směru kniha splnila má očekávání na jedničku.
Překvapením (a nedá se říct milým) pro mě bylo zajištění, že mě víc než vztah hlavních hrdinů bavila ta "detektivní" část.

Od knihy nečekejte žádné složité čtení, nepředvídatelné zvraty ani dramata. Řekla bych taková jednodušší četba u níž si vaše hlava odpočine.

Za mě bohužel slabší průměr - žádné waw pocity se nedostavily, ale úplné zklamání také ne.

IG: vesnicka_knihomolka

Čtenářka368
01.05.2023 2 z 5

Tohle bylo tak podobné první knize autorky, že už jsem vyloženě přeskakovala stránky. Navíc obě postavy mi byly trochu protivné už v první knize. Naopak na postavy další knihy, Zachraň mě, se těším, takže navzdory nízkému hodnocení, dám třetí knize autorky ještě šanci.

JanickaP
29.04.2023 3 z 5

Za me to neni nic extra. Trochu jsem se musela premlouvat do docteni. Neni to spatne,to ne, ale mam radsi knizky, od kterych nemohu odtrhnout oci...to tady neplatilo.

Lofda
09.04.2023 4 z 5

První díl jsem četla už před nějakou dobou. Tušila jsem, co mě opět čeká, stačí se podívat na obálku, že? Každopádně mě tyhle pohádky baví, dokonce bych řekla, že tento díl byl oproti prvnímu i uvěřitelnější. A upřímně? Už se těším na další, vždyť autorka si na konci tak pěkně našlápla s Kieranem a Hazel, takže..

_Brunetka_
01.04.2023 4 z 5

Další díl této série, který se mi opět moc líbil. Autorčin styl psaní mi jednoduše sedí, nic se zbytečně nenatahuje a knížka běžela s větrem o závod. Příběh jsem hltala. Postavy jsem si oblíbila jako ty ze Sváděj mě. Jsem ráda, že jsem se mohla poznat s další dvojicí, která má něco do sebe. Romantická linka se mi líbila, jiskření z knížky se promítlo do vzduchu okolo mě. Opět je sem propašovaná dávka emocí dojde u vás úplně v pohodě na vztek, smutek i smích. Cením i snahu sem zakomponovat střípky vážnějších témat jako domácí násilí, vražda blízkého člověka, válečné trauma, Na konec si nemůžu stěžovat. Ač se nejedná o nijak převratnou literaturu, pokud hledáte něco, u čeho budete moct vypnout a prostě se bavit, tohle je to pravé!

happy19
31.03.2023 4 z 5

(SPOILER) Opět návrat do klubu a já bych teda uvítala více návštěv.:-D
Jinak to bylo opět fajn čtení,svižné tempo a pohádkový konec.;-)
Snad se dočkáme dalších dílů do překladu,protože se móóc těším na díl o Kieranovi:-*

,,Láska žádá všechno a úplně právem."

Andrejka91
27.03.2023 4 z 5

Tak za mě byl tento díl oproti prvnímu slabší.
Moc jsem se těšila na příběh Archera a Elise, ale jsem trošku zklamaná.
Autorka mohla děj lépe rozvést, přišlo mi to nějaké nedotažené.
Snad bude další díl lepší.

Tesset
11.03.2023 3 z 5

Tohle je velmi nenáročná literatura. Nečekejte nic propracovaného ani hlubokomyslného. Je to velmi jednoduchý příběh, který ale má potenciál, kdyby se více rozvedl a z obyč erotické knihy by vznikly celkem povedené příběhy. Takhle je to celkem o ničem, ale čte se to rychle a člověk u toho vypne.

zuzana2599
02.03.2023 4 z 5

Jelikož jsem již jednou navštívila klub PHOENIX a slíbila si, že se tam zase vrátím, zavítala jsem tedy opět do ráje smyslnosti, žhavých představ a nespoutané vášně. Tentokrát to byl Archer a Elise, kteří našli společnou lásku, vášeň a přitažlivost. Příběh to byl krátký, svižný, výstižný a dobře napsaný. Fajn oddechovka a čtenářské osvěžení !

Jita160
17.02.2023 5 z 5

(SPOILER) Už podle obálky i názvu vám musí být jasné že to bude žhavé a sexy.
Volné pokračování o erotickém klubu Phoenixu a jeho zaměstnanci bylo opět vzrušující.
Ellisu a Archera spojí nejdříve práce a pak vzájemná přitažlivost. Prožívají spolu románek plný divokého sexu bez závazků a přitom se snaží vyřešit kdo a proč chce pošpinit a vyzradit zákulisí klubu.
Je jasné že i tady na nás čeká láska a plno citu.
Těším se na dalšího sexouše o kterém jak doufám bude pokračování.

MAU256
10.02.2023 5 z 5

"Právě teď, v téhle chvíli, jsem možná nejšťastnější, co jsem kdy byl."

Musím říci, že tento díl se mi líbil o kousíček víc než první. Elise, ač si nesla temnotu z minulosti, byla dokonalá. A Archer, tak k němu nemám asi co dodat. Už od první chvíle, kdy se dozvěděl její jméno, i když si to ještě neuvědomil, ho dostala. Je pro ní prostě dokonalá druhá polovička. Jenže si to musí uvědomit i ona. Líbila se mi zápletka, kterou spolu vyřešili, jejich chemie, která byla od začátku nepřehlédnutelná. Knížka byla krásně čtivá, mohu jen doporučit. Doufám, že nám autorka připraví další pokračování, které bude mít co dočinění s Hazel a Kieranem.

Michelleee
07.02.2023 5 z 5

Mnohem lepší, než první díl. Opravdu rychlé čtení, bavilo mě to. Elise je skvělá vyšetřovatelka a Archer je Archer :) .

knihomolkaJani
29.01.2023 4 z 5

"Dívání povoleno, doteky zakázány.."
Oba hlavní hrdiny jsem si moc oblíbila už v prvním díle, již tam to mezi nimi hezky jiskřilo. Elise je skvělá vyšetřovatelka, ale nevěří moc lidem. Je velmi chytrá a všímavá, to si na ní okamžitě zamilujete.. A možná si to zamiluje i Archer, druhá hlavní postava. Žije si svůj zajetý život, ale štěstí na něj možná čeká v jiné podobě.
Opět musím vyzdvihnout i vedlejší postavy, i hned vás navnadí na další díl..

Kniha má málo stránek, a krátké kapitoly, to jsou její přednosti, budete mít přečteno hned.. Z mého pohledu získává body navíc i z důvodu, že zde není až tolik Phoenixu, prostředí je zde mnohem více rozmanité. A dokonce se zde dočkáte i malé záhadičky..
"Jen jsme tomu nechali volný průběh a čekali, co se z toho vyvine.." "No, vyvinulo se z toho zlomený srdce. Dnes ráno mi puklo přímo před očima.."
Kniha je určená lidem 18+, kteří rádi čtou erotické romány. Užijte si čtení, opravdu to stojí za to... A je to lepší jak první díl!!!

Štítky knihy

soukromý detektiv

Autorovy další knížky

2022  78%Sváděj mě
2022  82%Drž mě
2023  81%Sleduj mě
2023  83%Zachraň mě
2024  75%Získej mě

Kniha Drž mě je v

Právě čtených2x
Přečtených340x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených6x
Knihotéce201x
Chystám se číst91x
Chci si koupit16x
dalších seznamech3x