Pan Pracháč

Pan Pracháč https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474668/bmid_pan-prachac-2UN-474668.jpg 4 469 79

Drzý bastard série

< 4. díl >

S Biancou jsem se potkal ve výtahu. Když jsme uvízli, jela se mnou pořídit rozhovor. Kvůli mému oblečení mě krásná novinářka s havraními vlasy považovala za poslíčka. Neměla ani ponětí, že ve skutečnosti jsem Dex Truitt, bohatý, úspěšný obchodník, jehož pojmenovala “Pan Pracháč”― jehož jela odpoledne navštívit. Bianca mi řekla, jak moc nemá ráda lidi Dexova typu―snobské, přechytralé, nažehlené muže, kteří nedokáží ocenit ty nejjednodušší věci v životě. Takže když se výtah konečně rozjel, zrušil jsem rozhovor a zanechal ji v domnění, že jsem někdo úplně jiný ― cyklistický kurýr jménem Jay. Líbilo se mi, jak se dívala na toho chlapíka, a nechtěl jsem, aby to skončilo. Začal jsem s ní chodit jako “Jay”― a její rozhovor s mým skutečným já jsem s ní vyřídil po e-mailu. Nečekal jsem, že naše vzájemné jiskření bude stejně silné i přes internet. Nečekal jsem, že z toho vzejde takový blázinec. Nečekal jsem, že Jay a Dex se do ní zamilují. A že ona se zamiluje do těch dvou. Až na to, že oba dva jsem byl já. A když to zjistila, oběma nám hrozilo, že ji ztratíme. Na ten den mě nemohlo nic připravit. A já jsem nebyl ani zdaleka připraven na to, co přišlo potom. Všechno krásné musí jednou skončit, že? Až na to, že blížící se konec mezi námi jsem nezaznamenal.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Mister Moneybags , 2017


více info...

Přidat komentář

LenkaStr
12.03.2024 3 z 5

Jako takhle: napsat totální hovadinu a podat ji tak skvěle, že to člověku nepřijde, dokud nad tím nezačne přemýšlet zpětně, to je vlastně docela husarský kousek. Protože přiznejme si to, tohle bylo tak nereálný, až to bolí a ten prvek a'la mexická novela tomu nasadil korunu. Ale přitom se to (opět) četlo jedním dechem a většinu času mě to bavilo. Upřímně, nejvíc asi v první třetině, která měla hodně vtipných momentů, ale i jako celek pořád dost dobrý. Ke konci jsem tedy hodně myslela na to, zda přijde slavný Cimrmanův Vichr z hor, ale když nepřišel, taky jsem to zvládla.

Rapeh
18.01.2024 3 z 5

Zajímavé čtení, kde se hříchy otce promitnou do života syna.


Zelený.úval
13.01.2024 5 z 5

Po dlouhé době kniha, co mě bavila od začátku do konce, i když jsem od ní na začátku nic moc nečekala. Nejdřív jsem se těšila, až se spolu konečně vyspí, ale nakonec mě pohltila zápletka s jeho otcem a její matkou. I když bylo celkem jasné, jak to dopadne. Možná ale těch erotických scén mohlo být přece jenom více. :-)

Ester71
03.01.2024 5 z 5

Fajn oddechovka. Nečekala jsem od knížky nic duchaplného, jen se odreagovat a pobavit. A to se mi splnilo.

Aranel15
28.12.2023 2 z 5

(SPOILER) Ze začátku kniha vypadala nadějně, ale pak začal pan Pracháč moc podlejzat a Bianca se zase pořád vykrucovala ze sexu. Sourozenecká zápletka mi také přišla dost hloupá, když se od začátku dalo čekat, že sourozenci nebudou.
Čekala jsem knihu nabušenou testosteronem a erotikou, ale bohužel...

TerezaMondeková
25.12.2023 1 z 5

(SPOILER) Na začátku mě kniha chytla... nápadité, vtipné, zasmála jsem se, těšila se, co bude dál, ale pak... nééé. Kniha se mi prostě nelíbila, nebavila mě. Čekala jsem něco jiného. Drama v knize... všechno mi to přišlo jako z nějaké trapné mexické telenovely! Romantika nebo erotika... o tom se také mluvit moc nedá. Překvapení, napětí, nějaká akce... taky nic. A na konci... to už jsem nebrala vážně. Upřímně mi to téma incestu, sexu, soužití s možným vlastním sourozencem... neoslovilo mě to. Autorka chtěla originální zápletku, ale mě to spíše znechutilo. Takže s jistotou vím, že do téhle knihy se už znovu pouštět nebudu, ale další knihy od autorky zkusím. Snad to bude lepší.

Ála1968
11.09.2023 5 z 5

Prostě super krásná romantika.Občas i slza ukápla,bylo to moc povedené

LivN
31.07.2023 4 z 5

Byla to hezká klidná oddechovka s nečekanou ikdyž originální zápletkou. Všechno bylo fiktivní a nic nesmíme brát vážně, účelem knihy je aby nas pobavila což si myslím, že splňuje dokonale. Dex byl úžasně sladký když jsem četla anotaci ke knize pana Pracháče jsem si představovala jinak.. V knize mohlo být malinko víc lechtivých scén, ale vzhledem k situaci hlavních hrdinů to chápu.

zuzana2495
14.05.2023 1 z 5

(SPOILER) Rozjezd pěkný, pak strašný brak.
Spojler:
Pokus o originalitu - zápletka s incestem. Hlavní hrdina to rozhrábne slovy, že se s hrdinkou prostě vyspat chce, ať už je to jeho sestra nebo ne. V nejhorším se mohou odstěhovat do Evropy, kde prý se incest nijak vážně nebere (jasný důkaz má být Kleopatra a sňatky faraonů)
Doufám, že si autorky jen dělají legraci.

Orechanda
13.05.2023 3 z 5

Já nějak nevím co si myslet. Rozjezd byl skvělý, hrozně mě bavil, dost jsem se nasmála, pak to najednou sjelo do roviny pubertálních povídek.

Mondaika
24.03.2023 3 z 5

Tak nějak co napsat. Klasika těchto příběhů. Bohatý vs. chudá příběh vás baví, začtete se a padne třetina knihy a jede to dolů. Snadno už víte jaký bude konec, škoda, škoda....

Příjemná kniha na vypnutý, prostě průměr

alzbeta2843
30.01.2023 4 z 5

Ako to už u tohto dua býva, anotácia nevystihuje príbeh knihy. Preto už tradične pristupujem k týmto príbehom s očakávaním, čo sa udeje. V tomto prípade mi veľmi sadla prvá tretina knihy, kedy sa Jay/Dex usiluje o Biancu. Opäť som sa smiala, culila i červenala :)

Kačí137
03.01.2023 4 z 5

Pobaví, neurazí. Jako vždy, oddychovka.

raty
29.12.2022 5 z 5

Když chci odlehčené romantické čtení, je toto autorské duo jasnou volbou.
Romantiku ve spojení s humorem na mě funguje.
Příběh je pěkně zamotaný, točí se kolem lží nových i starých a je dost nereálný. Já ho brala jako pohádku a přečetla za jeden večer. V rámci žánru tedy hodnotím plným počtem.

Majuš333
20.11.2022 5 z 5

"Lidi nám můžou říkat, jak máme myslet, ale nemůžou nám říkat, co máme cítit."


'Pan Pracháč' je taká chutná buchtička na jedno zhltnutie... No a Bandita bol samozrejme BOREC :)


„Natáhněte ruku.“
„A vy mi do ní dáte telefon?“
„Ne. Stáhnul jsem si kalhoty a strčím vám do ní svýho ptáka. Panebože, vy jste ale trubka, ach jo.“
Uvědomila jsem si, že mě nemůže vidět, a tak jsem se usmála a natáhla ruku. „Jenom mi vraťte můj mobil.“

Buchtičkajani
09.11.2022 3 z 5

Na mě až moc romantické, takova ta harkekynka.. Potkali se, zamilovali se, pohádali se a pak se vzali. Začátek dobrý, jen Bianka na to, kdo je kdo přišla moc brzy. Neurazí, nenadchne.

Damonka12
10.10.2022 4 z 5

4,5 typická kniha na které jsem autorek zvyklá, takže jsem byla nadšená a spokojená. Erotik, romantika a úžasní hrdinové.

daza.dt
03.10.2022 3 z 5

Moje první setkání s touto dvojicí autorek. Jsem tak nějak na rozpacích, proč a hlavně z čeho jsou všichni tedy spíše všechny čtenářky tak nadšené. Nic tak světoborného pro hodnocení 81% nevidím. Bohužel

MAU256
17.09.2022 5 z 5

To, co mi pohled opětovalo, bylo dokonale krásné. Ne přímo majitel těch očí, ale viděla jsem v nich lásku v nejčistší podobě.

Hezký příběh, líbil se mi jak Jay tak i Dex, oba se pro ni hodili, no co je člověk schopný udělat pro lásku. Ještě že mu ty lži dokázala odpustit. Bianca a ty její "koule", bože přistihla jsem se, jak se přihlouple uculuji, dokonale jsem se bavila. Jsem ráda, že testy DNA nakonec vyšly v jejich prospěch. Romantickým dušičkám mohu jen doporučit.

Michelleee
14.09.2022 5 z 5

Tenhle příběh od Vi a Penelope byl zajímavý. Dex a Bianca mě bavili. Seznámení ve výtahu bylo vtipné a celkově se kniha dobře četla. Pan Pracháč se vydával za Jaye (kurýra) a zároveň si spolu psali emaily. Spoustu lží v seznámení i v rodině, ale vše dopadlo dobře. Jdu na další..

Autoři knihy

Vi Keeland
americká
Penelope Ward
americká, 1975

Kniha Pan Pracháč je v

Právě čtených5x
Přečtených661x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených18x
Knihotéce263x
Chystám se číst144x
Chci si koupit36x
dalších seznamech10x