Zápal

Zápal https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526310/bmid_zapal-65536a5a79254.jpg 4 15 2

One-Punch Man série

< 10. díl >

Garó, lidská příšera, zintenzivňuje svůj „hon na hrdiny“. Napáchané škody se zvětšují, nervozita v hrdinské branži roste, ale Saitamu zatím zaujmou bojová umění a rozhodne se tajně zúčastnit turnaje. Zároveň se před Kovovým pálkou, který byl pověřen ochranou člena vedení Asociace a jeho syna, zjevuje stonožčí monstrum!

Přidat komentář

fvalek
02.01.2024 4 z 5

Eh, no... V tomhle díle se toho děje tak málo, že na to v podstatě nejsem vůbec zvyklý. Pár řadových záporáčků, Garó má taky víceméně volno, velký bojový turnaj, který ještě nezačal, a hrdinská organizace, která je více korupční, než se zdálo. Série si stále drží humor a v vlastně je dobré, že je tenhle díl takový klidnější. Zatím to vypadalo, že se každý díl jen předhání v tom, jak silného padoucha vytvoří a nechá zničit, ale tady se ukazuje, že série je i o běžných věcech a vyvíjí se. Líbil se mi drobný příběh s maskou, která hodnotila schopnosti. Už jsem se těšil, že Saitamu konečně odhalí jako toho nejmocnějšího, ale stále nic. Nicmoéně setkání Saitamy a Garóa bylo boží. Zajímavý byl i příběh Kovového pálky a hmyzáků. Bohužel Vánice se nezdá jako moc dobrá postava a trošku nudí.

za mě osobně se série pořád drží v zajetých zábavných a zajímavých kolejích. Možná trošku opadává ten přehnaný humor a najíždí takový umírněnější, zároveň končí přehlídka předimenzovaných záporáků a začínají se řešit i důležitější věci. To je dobře. :)

Voliarty
16.12.2023 4 z 5

Mám pocit, že hlavnou postavou tu bol Garó. Nevadí, ja mám tohto antagonistu celkom rád. Je nebezpečný, arogantný a miestami detinský. Proste zábavný charakter. A dôjde aj na stretnutie so Saitamom. Nebudem spoilerovať, ale bolo to úžasné.

Čo sa týka bonusových príbehov, tak neboli to nejaké pecky. Boli celkom fajn, ale zaobišiel by som sa aj bez nich.


Autorovy další knížky

ONE (p)
japonská, 1986
2021  84%Jednou ranou
2022  87%Obří meteorit
2021  87%Tajemství síly
2022  82%Zvěsti
2022  88%Sláva poraženým

Kniha Zápal je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce10x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x