Oktagon Bez frází

Oktagon Bez frází https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/461568/bmid_oktagon-bez-frazi-1oW-461568.JPG 4 7 3

Příběhy Bez frází v sobě skrývají emoce, opravdovost, barvité životní osudy –⁠ ne vždycky lehké a radostné, pomáhají předávat zkušenosti a udržovat v povědomí události a myšlenky, na než by se nemělo zapomenout. Podobné principy vyznává i organizace OKTAGON MMA, která v posledních letech překreslila česko-slovenskou sportovní mapu a je hlavním strůjcem fenoménu zápasů v kleci u nás. Výjimečnou show rámují i jedinečné příběhy, které si zaslouží být vyprávěné Bez frází. Tak, jak jste je dosud neměli možnost poznat. V této knize odhaluje své příběhy dvanáct postav, které tvoří historii, atmosféru a energii organizace OKTAGON MMA: Tereza Bledá, Gábor Boráros, Miroslav Brož, David Hošek, Samuel Krištofič Pavol Neruda, Ondřej Novotný, Viktor Pešta, Miloš Petrášek, Ilja Škondrič, Atilla Végh a Karlos Vémola. Předmluvu obstaral velký fanoušek bojových sportů Patrik Vrbovský, známý jako rapper Rytmus.... celý text

Biografie a memoáry Sport Příběhy
Vydáno: , BF Media
Originální název:

Oktagon Bez frází , 2020


více info...

Přidat komentář

jan.para
13.09.2022 3 z 5

Několik příběhů MMA zápasníků československé scény a jejich promotérů. Některé příběhy jsou velmi zajímavé - Samuel Krištofič, jiné jsou mlácení prázdné slámy.

Mirin1349
21.12.2021 4 z 5

12 zajímavých pohledů na jednotlivé osobnosti současné MMA scény. Příběhy Atilly a Karlose pro mě novinkou nebyly, protože jsem četla jejich knihy, ale jako takové základní přiblížení pro lidi, co se o ně zatím moc nezajímali, jsou jejich kapitoly dostačující. Občas mi přišlo zmatečné skákání z jednoho tématu na druhé, nebyla tam úplně jasná časová osa, ale přesto se mi to četlo celkem dobře. Kniha je doplněna o krásné fotografie, neuškodila by jí ale ani důkladnější korektura. Celkově vzato ji ale rozhodně mohu doporučit všem, komu tento sport není cizí.


KobraCSGO
30.12.2020 5 z 5

Super příběhy MMA zápasníků.