Komentáře knihy O letadélku Káněti

klaraNeu
27.06.2026

Moc hezky napsaná knížka pro děti předškolního věku. Jazyk je bohatý, ale stále srozumitelný i dnešní generaci. Synovi se moc líbila.

Aquamarina
14.04.2026

Kniha z mého dětství, kterou jsem dokonce po letech četla neteři těsně před spaním.

markyticka
29.12.2025

Příběh pro děti o tom, že sny se můžou plnit i dětem. Sice to je trochu scifi, ale proč by nemohlo být jednou létaní jako jízda na kole, kterou zvádnou i osmileté dět?

cheyene
27.08.2025

Letadélko Káně, pilot Hejduk a děd Kozelka, který pojídá ze svého kastrůlku škubánky. Přesně tohle mi utkvělo v paměti :) Rozhodně milá knížečka pro děti.

Květinka008
27.06.2025

Další z oblíbených knih mého dětství (i díky ilustracím Heleny Zmatlíkové), četla jsem ji mnohokrát a po mně i mladší sestra :-) Ačkoliv teď vidím, že "osmdesátkové" vydání přebalem nic moc, přesto je i po víc než třiceti letech "moje". Určitě si ho ještě na stará dospělá kolena přečtu :-)

adela2316
14.05.2025

Pěkná knížka, jejíž název znám už zřejmě od dětství, ale nikdy jsem sama knihu nečetla, až teprve nyní se svými dětmi.
Kniha plná dobrodružství, lotrovin a létání :-)

kilometr
14.05.2025

Přečteno v rámci ČV 25. Roztomilý a dnes už spíše úsměvný příběh. Jediný "záporák" byl děda Kozelka. Já bych mu ty škubánky snědl. To by se dědek teprve vzteknul. :-) 85%.

ditul
24.03.2025

Četla jsem knížku klukům po večerech před spaním a příběh Vojty, Pepíčka, Anežky a psa Kocijánka se jim velice líbil.

HŠ
27.01.2025

(SPOILER) Po letech jsem knihu četla znova, synovi. Jsem hodně zklamaná. Za prvé se mu to nelíbilo, za druhé jsem na to asi hodně pragmatická. Pekelské děti, které sice neumí číst, ale dokážou sami vzlétnout letadlem? No to snad ne.

Damatto
18.12.2024

S knihami z dětství se společnou četbou s vnukem vracím do dětství. Říhova vyprávění mi voní dětství, pohodou, klidem a všudepřítomniu babičkou, která mi četla všechno, co jsem.na staré půdě vyštrachala.
Chtěla bych být také taková babička., mit čas na společne chvíle čtení ..ale to ukáže čas...

MarciLiška
31.10.2024

U nás tato kniha má úspěch. Momentálně čteme snad už popáté . Dcerka ji má ráda a syn vyloženě touží vědět, jak to bude v další kapitole. Příběh znají, ale rádi se k němu vrací. Krásné obrázky. Prostě klasika. Napínavé, čtivé. ...

PetrPehe
24.07.2024

Oblíbená knížka mého dětství, společně s Honzíkovou cestou

Spiderman
13.06.2024

Knihu jsem samozřejmě četl a jako klukovi se mi líbila, leč už si z ní nic nepamatuji.

KajusaKil
13.06.2024

Spolu s Honzíkovou cestou topovka dětství.

grizlinka
05.06.2024

Četla jsem v dětství, teď čtu synovi. Hezký příběh, velice mě překvapilo, že neobsahoval žádné režimové speciality :D

simca9342
17.03.2024

"Z pravěku"

Hangár. Zvláštní slovo a přitom běžně používané. Jednoduše řečeno jde o velkou garáž pro letadla.
Sežeňte obyčejnou partu dětí, pár zvířat k tomu a jedno letadýlko. Zábava je na světě - Pes Kociánek, Anička, Vojta a další postavy ukážou čtenářům svět jiným způsobem. Že i s knihou se dá trávit volné odpoledne .

MiraRunaway
26.02.2024

Milovaná kniha z dětství kterou si přečtu vždy po pár letech ráda znova i v dospělosti.

surfrider_
20.12.2023

Četl jsme opakovaně 5ti leté dceři, kniha se jí moc líbila. Máme nové vydání ilustrované paní Zmatlíkovou.

Marticka79
05.11.2023

Knihu O letadélu Káněti si pamatuji z dětství a moc ráda jsem si jí přečetla znovu po dlouhé době s našima chlapečkama. Moc se jim líbila a určitě doporučuji!

_Michelle_
13.10.2023

Pěkná klučičí knížka doplněná o úžasné ilustrace paní Zmatlíkové. V dětství mě kniha minula, ale v synově knihovničce tato klasika nechybí. Jak knihu bude jednou hodnotit on, ukáže až čas. Ráda si počkám.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi