Americká královna

Americká královna https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445605/bmid_americka-kralovna-fXH-445605.jpg 4 342 78

Nový Kamelot série

1. díl >

Začalo to polibkem ukradeným pod anglickou oblohou a skončilo cestou k oltáři. Začalo to tím, že americký prezident vyslal nejlepšího přítele, aby mě pro něj získal, a skončilo to mým srdcem rozeklaným vedví. Začalo to pohřbenými tajnostmi a nebezpečnými touhami… a skončilo u nás tří. Spojila nás láska plná nenávisti, láska ostřejší než břitva. Jmenuji se Greer Gallowayová a sloužím k potěše prezidenta Spojených států. Tohle je příběh americké královny.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

American Queen , 2016


více info...

Přidat komentář

Gaabii
21.03.2024 3 z 5

Ta první část, kdy se skákalo tam a zpět mě ukrutně nezbavila, ta druhá část už byla fajn, tu jsem přečetla na jeden zátah.

miloslava3256
04.02.2024 5 z 5

Toto byla bomba! Vážně skvěle napsaná kniha, suprově vyprávěné prostředí, co se postavám honí hlavou. Prolínání děje z minulosti do přítomnosti, kdy vás to nutí dávat vážně pozor. Před touto jsem četla jezdce apokalypsy od M.Jell a opravdu jsem si zpravila "chuť". Dávka tajemství, touhy, BDMS, bisexualita, kombinované vztahy. Opravdu je to velká jízda, moje Gusto.


Janulkaxxx
29.01.2024 1 z 5

Knihu jsem hooodne preskakovala abych se dostala na konec, ale presto se pustim do dalsiho dilu

Ála1968
05.01.2024 4 z 5

Musím říct, že jsem něco takového nečekala,ale nejsem vůbec zklamaná.Je jasné, že kniha není pro puritány,ale mě se to líbilo.

monika0181
12.10.2023 5 z 5

Jak popsat tuto knihu? No to je pořádně silný kafe! Rozhodně to není kniha pro každého. Naprosto chápu i negativní komentáře. Tohle nezvládne číst každý. Když pominu to, kam je příběh zasazený a tím pádem jeho realita, je neskutečně přímočarý, a tak živě a věrně popisující emoce a sex mezi hrdiny, že to jsem v žádné knize nečetla. Obsahuje toho tolik (bisexualita, dominance, submisivita, BDSM), že je zarážející, jak je možno to vše napsat v jednom čtivém příběhu. Nechci prozrazovat, pokud chcete, přečtěte. Užít si, jak je psáno, je úžasné, ta realita, s kterou je kniha psána je neuvěřitelná. Naprosto vážně to není žádný vanilkový sex, je to fakt drsné, nejen tělesně i psychicky. Začátek je trochu pomalejší, než se dostanete do děje, ale pak je to jízda. Mmch svatební dar mě opravdu dostal .... a já jdu na druhý díl.

petraj30
24.07.2023 4 z 5

Tak zhruba jsem věděla, co mě čeká, ale i tak to se mnou zamávalo. Bylo to zvrácené, ale svým způsobem se mi to líbilo. Bože, asi mám v sobě taky nějakou dost stinnou stránku. o které nevím:-)
Nikdy jsem se s ničím podobným při četbě nesetkala, proto se to četlo jedna báseň. Jsem zvědavá na další díly a jak se to mezi hlavními hrdiny bude vyvíjet.
Sice nedám plný počet hvězdiček, ale dojem to na mě udělalo.

Ivka14
12.03.2023 4 z 5

(SPOILER) Tohle byla jízda. První polovina této knihy byla dost pomalá a trochu zmatená, co se týče děje, protože se míhala mezi minulostí a přítomností. Greer se setkává s Ashem, když jí je 16 a oba vědí, že mají něco zvláštního. Ale uplyne deset let, než se Ash stane prezidentem Spojených států a znovu se shledá s Greerem, aby měl šanci na lásku. Embry je však také někdo, kdo má minulost s Greerem, ale shodou okolností je také viceprezidentem a blízkým přítelem Ashe.

Zpočátku mě to zas tak nebavilo, byla jsem trochu zmatená, ale jakmile byly všechny tři postavy součástí zápletky a museli přijít na to, jak zajistit, aby vztah fungoval, byla jsem uchvácena. Bylo to velmi žhavé a byla jsem natěšena nad tím, jak tyto tři postavy vytvoří vztah.

A ten konec! Rozhodně se těším, až tuto sérii přečtu a uvidím, jak další drama se rozvine!

Gabriela143
20.11.2022 2 z 5

Tak toto už na mňa bolo priveľa. Kniha sa číta dobre, len z nej mám pocit akoby autorka nevedela o čom písať a zmiešala to všetko dokopy. Postavu Embryho som si
hneď obľúbila a pretože chcem vedieť ako to všetko dopadne, prečítam si aj ostatné.

Silvisek
01.09.2022 odpad!

Nevim co na to rict. Nebavilo me to a nedocetla jsem

Radka1727
11.08.2022 2 z 5

Bizarní, zvrácené, překombinované, nereálné, ale otevřený konec vás nakonec přinutí jít do pokračování ..... jak tohle může dopadnout ?
Pokračování už je vyšší level a po přečtení třetího dílu do sebe vše zapadne
a čtenář pochopí autorčin záměr. Škoda, stačila by asi jen jedna kniha, první díl zřejmě spoustu čtenářů odradil....

veronikaverunka
09.08.2022 2 z 5

Nalákala mě nádherná obálka, proti erotice nic nemám, ale tato pro mě nebyla.

Ewe291
10.06.2022 2 z 5

Neviem co si mysliet o knihe, precitala som ju, ale bola som prekvapena, mohlo to byt zaujimave ale nieje to tak uplne pre mna

uzivatel2877
14.02.2022 odpad!

Nedočetla jsem. Půl knihy mi stačilo.

Angie.D
03.02.2022 4 z 5

Upozornenie, knižka je doosť horúca :P

Nie som až tak fanúšik erotickej literatúry, keďže čo som zatiaľ čítala, všetko mi prišlo na jedno kopyto a bez logiky.
Americká královna je ale našťastie iná. Všetci traja hlavní hrdinovia sú sympatickí, majú slabé aj silné stránky a všetky dávajú zmysel. Síce sú tam niektoré situácie troška pritiahnuté za vlasy, ale je to fikcia, takže mi to až tak nevadí a vynahradil to dobrý štýl písania, zaujímavý dej, chémia medzi postavami a neotrepané sexuálne scény. Autorka pri sex scénach rozoberala aj emočný aspekt a fyzickú bolesť. Prišlo mi to takto oveľa uveriteľnejšie, ako keď hrdinky sú zo všetkého len vzrušené a nič ich nebolí...

Viac ma bavila vzťahová dejová linka medzi hlavnými postavami, ako tá politická/dramatická, ale tak to asi aj malo byť :)
Záver bol predvídateľný, teda aspoň ja som to očakávala asi od polovice knihy, ale dojem mi to nepokazilo. Chystám sa určite aj na ďalšie časti, ktoré som ani pôvodne v pláne nemala :)

moma08
05.01.2022 4 z 5

Já teda nemám slov. Tohle téma moc nemusím, nechci tady zacházet moc do detailu, ať něco neprozradím, ale dostalo mě to, opravdu. Hned jdu na další díl. Jen nemůžu si pomoct nemusím teda moc Ashe, nesedl mi, ale Embryho jsem si zamilovala.

Sebík0903
24.12.2021 3 z 5

(SPOILER) No, takže kde asi začít. Říkám předem, že bisexualita a dělení se o partnery není úplně můj šálek čaje ale...knihu jsem i přesto dočetla. Autorce musím nechat, že má velmi čtivý styl psaní, což u knihy bylo plus. I děj byl dobře vymyšlený ale prostě celkový spád děje a kam celý příběh směřoval byl pro mě až trochu...ujetý, dovolím si říct a taky hodně nereálný. Ohledně Embryho jsem nechápala jak mohla hlavní hrdinka tvrdit, že ho miluje, když ho vlastně ani neznala. S Ashem to bylo něco podobného ale pro mě ještě jakžtakž pochopitelného. Ale i přesto všechno mě zajímalo jak první díl dopadne, otevřený konec jsem jaksi čekala. S druhým dílem si dám ale načas. Kniha sice přečtená ale potřebuju si dát od ní trochu pauzy. Vlastně ani nevím jak knihu hodnotit jestli víc kladně nebo záporně. Je to něco jiného, nového a rozhodně ne pro každého. Zkuste si to přečíst ale nezaručím že to budete milovat. Ale zas kdo ví...

Linda007
07.12.2021 3 z 5

Průměrná kniha.

ZHrdinka
31.10.2021 odpad!

Tak tohle teda bylo neco! Takovou blbost jsem teda dlouho necetla. Absolutne o nicem. Tak hloupa hlavni hrdinka... Dej nula. Byla to jedna eroscena za druhou, ale i to bylo tak preslazeny, ze se to nedalo cist

EasyReads
14.10.2021 4 z 5

Audiokniha v angličtině:
V knize se toho děje opravdu hodně. Občas mám pocit, že má spisovatelka klobouk, ze kterého náhodně tahá náměty pro své knihy. V případě American Queen se můžete těšit na slušnou dávku BDSM, nějakou tu trojku lehce posypanou LGBTQ+ zápletkou, což vás nechá na pochybách, kdo že vlastně koho miluje a jak to celé funguje, asi 13 let věkový rozdíl, trauma z války a celé je to naservírované v dramatech rozvrácených rodin a postav, jejichž vzájemná propojení by knize mohla závidět kdejaká venezuelská telenovela. Hm, něco tomu chybí... Incest? Proč ne, pojďme ho přimíchat do naší příběhové kaše, kterou já nakonec stejně přesto přese všechno poslušně zblajznu, poděkuji a požádám o další porci, takže na co si tady vlastně stěžuji.
Jednu hvězdu strhávám za trochu zbytečný paranormální prvek příběhu, Ashovo příšerné chování a již zmíněnou překombinovanost.
PS: Možná přijde i kouzelník.

pavlikova9332
30.09.2021 5 z 5

(SPOILER) Krásná kniha. Příběh zajímavý. Její únos jsem nečekala

Štítky knihy

sex láska vláda touha BDSM bisexualita

Autorovy další knížky

Sierra Simone
americká
2020  71%Americká královna
2020  79%Americký král
2020  76%Americký princ

Kniha Americká královna je v

Právě čtených10x
Přečtených495x
Čtenářské výzvě57x
Doporučených9x
Knihotéce280x
Chystám se číst196x
Chci si koupit37x
dalších seznamech14x