Tanec s diablom

Tanec s diablom https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/153638/bmid_tanec-s-diablom-b6A-153638.jpg 5 136 18

Noční lovci série

< 4. díl >

Ďalšia kniha z Kenyonovej série o Temných lovcoch o nesmrteľných upíroch poloľuďoch-pološelmách, chrániacich ľudstvo pred dajmonmi živiacimi sa ľudskými dušami. Z New Orleansu nás autorka tentoraz zavedie do drsnej pustatiny na Aljaške. Tu sa vo vyhnanstve ocitol Zarek, najhorší z temných lovcov. Všetci sa ho stránia a boja, dokonca aj grécka bohyňa, ktorá ho stvorila. Za chybu, ktorej sa dopustil na svojej poslednej misii, ho čaká trest – smrť. Fyzicky krásny, ale poznačený predchádzajúcim životom gréckorímskeho otroka sa dostáva do rúk Astrid, nymfy spravodlivosti, od ktorej závisí jeho vykúpenie z deväťstoročnejročnej izolácie. Lenže Astrid ešte nikdy nikoho neomilostila. Jediný muž, ktorému sa to takmer podarilo, ju zradil a zlomil jej srdce. V zrube zapadnutom snehom však nymfa aj Zarek zistia, že s láskou prichádza ich druhá šanca. Podarí sa im ju využiť?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Dance with the Devil , 2003


více info...

Přidat komentář

ardeas
08.09.2022 3 z 5

Začnem hneď z kraja. Velmi mi prekáža štýl autorky ako pracuje s dejom. Je to na môj vkus až zbytočne natiahnuté o ten balast "och on je taky úžasný!" a "nieee, nezaslúžim si ju". Je to hrozna brzda a dej zbytočne stojí. A nie žeby to nevedela, pasáže kde je Acheron idú pekne, šup šup... Byť jej editorka, ma tam v texte červené more od pera :D
A ďalšia vec je veľká podobnosť s BČD a Zsadistom, este aj mená im začínajú na Z :) No paradoxne nevadí mi to. Ak by som to mala hodnotiť, tak je to take medzi 3* a 4*, no kedze zaver vzdy tak nejak spadne z neba, sam od seba a rychlo, napriek všetkému tomu brzdeniu... priklonila som sa tej trojke.

Majuš333
24.07.2022 5 z 5

'Láska urobí z každého hlupáka. A bohovia nie sú výnimkou.'


Naozaj zbožňujem Tanec s diablom, Astrid a Zarek sú skvelé hlavné postavy :) A aj keď je to len fantasy, vždy ma kvôli Zarekovi bolí srdce :(
Práve pri tejto časti série ľutujem najviac, že sa s vydávaním kníh skončilo po Wrenovi a Magie, pretože Acheron tu vystupuje nie práve v priaznivom svetle a bolo by fajn ukázať, akou tŕnistou cestou si sám musel prejsť, aj keď to bolo horšie ako Kyriánovo a Zarekovo utrpenie dohromady...


'Len srdce môže vidieť veci správne. To, čo je naozaj dôležité, je očiam neviditeľné.'


anna7852
25.03.2022 5 z 5

Tak tenhle díl zatím vede,jak ja miluji tu démonku Simi,je velmi vtipná:)
Za to Zarec to čím vším si prošel,neskutecny:(

Janka90
10.02.2022

Hodně jsem se těšila na Zareka. Jeho minulost byla naprosto šílená a smutná. Každopádně do poloviny jsem se nudila pak už mě to začalo bavit ale zas to mělo rychlý konec. Artemis bych zabila za to jak se chová, jak lže, manipuluje. A bohužel Acheronovi kvality u mě klesají vzhledem k tomu jak sebou nechá zametat a že je to prostě Artemisina děvka. Musím tedy lovce přestat číst a dát si pauzu. Je toho na mě nějak moc.

johana3160
26.10.2021 4 z 5

Hezky pribeh, celkem zajimavy napad. Bohuzel predchozi dil jsem cetla uz davno a tak jsem trochu tapala na zacatku knihy, co se stalo. No nektere veci jsou trochu v mlze ale smysl to davalo i tak. Nebyl to sice buh vi jakej ficak, ale byl to pribeh, uzrpeni, lasky, odvahy atd. Me se to libilo.

Evka3814
13.09.2021 5 z 5

Tento díl je asi zatím nejpovedenější. Příběh Zareka byl dost smutný a emotivní.

petraj30
19.04.2021 5 z 5

Hodně dojemný a krásný příběh.
Zarek toho vytrpěl opravdu dost a jsem moc ráda, že i on našel svou spřízněnou duši Astrid. V minulém díle jsem Zarekovi moc nedůvěřovala, ale teď si mě získal za to všechno, co mu sel podstoupit a jak se nakonec zachoval.
Podle mě to byl doposud nejlepší díl a i když se jsou všechny díly více méně stejné, přece jen se vždycky najde nějaká odchylka.
Jsem zvědavá, jak se bude série dál odvíjet, možná mě trochu mrzelo, že tu nebyli hrdinové z minula, ale přece je tu jsou další postavy, které sérii pojí a třeba taky budou mít svůj vlastní příběh. Moc pěkné:-)

petulik330
13.02.2021 5 z 5

Zareka mi bylo líto. Každý z temných lovců má smutnou minulost, ale Zarek to má zvlášť kruté.
Byl vyhoštěn na Aljašku, kde jsou dlouhé zimní dny i noci a byl sám. Najednou potká mladou ženu, která se dokáže dostat za jeho ochranné valy a přitom mu zachrání život. Přesto je jedna věc, co ho překvapí. Žena není jen tak obyčejná, ale ke bohyní.

marie2577
11.02.2021 5 z 5

Spokojena, doporučuji, napinave , pohádkové, nenudí..

FairyD.
24.06.2020 5 z 5

Rozhodne jedna z najlepších časti série. Rýchlo dokáže vtiahnuť do deja, svojím opisom minulosti privedie človeka k slzám. Ale po čase to už je lepšie a čitateľ sa zasmeje. Skvelý opis, skvelá charakteristika. Nemám čo vytknúť tomuto príbehu.

MonaLisa42
12.06.2020 4 z 5

Čtivá, dojemná a napínavá kniha. Na Zarekův příběh jsem se moc těšila, ale skutečnost mě trochu zklamala.
První polovina knihy byla skvělá. Dozvěděla jsem se jaký pohled má Zarek na život. Jeho minulost byla hrozivá, až mi z toho běhal mráz po zádech. Astrid je tvrdohlavá a obdivuji ji, že se nenechá nikým zastrašit. Jejich rozhovory mě bavily a Saša byl skvělý. Líbilo se mi, že důležitou roli zde hráli jenom oni a nemusela jsem se proplétat tunou vedlejších postav.
Druhá polovina knihy ale byla horší. Už jsem se při čtení tolik nebavila a některé postavy bych nejradši zaškrtila (např. Artemis). Naštěstí zde byla Simi, která druhou polovinu zpestřila. Konec byl docela rychlý a jsem z něj v rozpacích. Doufám, že se Zarek objeví i v dalších knihách a zlepší svoje vztahy s lovci (v budoucnu by mi chyběl).
Musím přiznat, že se zatím jedná o nejlepší knihu série. Především proto, že příběh dával smysl a hrdinové byli sympatičtí. Děkuji!!!

Killlerka3031
12.12.2019 5 z 5

Skvěle kniha.

lorelai947
05.03.2018 5 z 5

ACH MŮJ BOŽE!!! Tenhle díl mě naprosto rozsekal!!! Příběh Zarekova nešťastného života mě zaujal už v předchozích knihách, kde byl tu a tam zmíněn, takže jsem se do čtení tohoto dílu vrhla přímo po hlavě a nemohla se od děje odtrhnout - celou knihu jsem přečetla za jeden jediný den! Místy jsem na text přes slzy ani neviděla! Tolik emocí, které ve mě tato kniha vyvolala jsem ještě s žádnou jinou knihou nezažila. Rozhodně doporučuji!!!!

Bohdana11
05.01.2018 5 z 5

Dobrá změna, tohoto druhu moc knih napsáno není.kniha není složitá ale ani blbost,trocha erotiky.

havrmoni
31.10.2017 5 z 5

Tak to je pecka. Musím přiznat,že utrpení lidí než se z nich stali lovci, bylo dost hrozné. A nejednou se mi zamžily oči při čtení jejich příběhů , ale při tomto příběhu Zareka jsem brečela jak želva. Mám ráda postavy s temnou minulostí a tak trochu záporáky.Tato autorka je specialista na hrdiny se smutnou,tragickou a temnou minulostí. Zarek mi připomněl Sina mého nej hrdinu s Čas na lásku. Nádhera.

Kešu1981
07.02.2017 5 z 5

Zarek, dříve otrok, nyní nesmrtelný temný lovec skončí spolu s Astrid, bohyní spravedlnosti v chatě zapadlé sněhem na Aljašce...to se pak i ze zdivočelého a drsného lovce stane muž snů všech žen :o)

Dragita
13.12.2016 4 z 5

Prozatím nejlepší díl. Dvojka s Kyrianem tomu šlape na paty, ale Zarek s Astrid měli kouzlo, díky kterému jsem jejich příběh musela přečíst naráz. Dialogy dávaly smysl, nebyly jen bezduché plácání. Děj, charaktery, svět, vše mi tu připadalo nejlépe vykreslené. Velmi příjemná oddechovka.

nika7948
17.11.2015 5 z 5

Proc me se vzdycky libi pribehy, kde jsou hlavnimi hrdiny strasny zaporaci :-D :-D, protoze tehle pribeh mel opravdu neco do sebe, ze jsem se od nej nemohla odtrhnout...a fakt jsem se snazila :-D :-D

Autorovy další knížky

Sherrilyn Kenyon
americká, 1965
2005  87%Pán touhy
2008  78%Kde je můj hrdina?
2006  88%Čas na lásku
2014  83%Milenec snů
2006  87%Noční rozkoše

Kniha Tanec s diablom je v

Právě čtených1x
Přečtených242x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených15x
Knihotéce86x
Chystám se číst31x
Chci si koupit15x
dalších seznamech4x