Nočný bozk

Nočný bozk https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/165581/bmid_nocny-bozk-8ya-165581.jpg 4 111 10

Noční lovci série

< 5. díl >

Ďalšia kniha z Kenyonovej série o temných lovcoch prináša príbeh o nesmrteľných upíroch, ktorí chránia ľudstvo pred dajmonmi živiacimi sa ľudskými dušami. Čo sa stane, ak spojíte nesmrteľného vikinského bojovníka, ktorého si po piatich minútach nikto nepamätá, princeznú na úteku, bojujúcu o holý život, a jedného rozhnevaného poloboha? Asi v takej situácii sa ocitol temný lovec Wulf Tryggvason. Začalo sa to celkom nevinne. Raz v noci Wulf zachránil ženu, ktorá sa dostala do ťažkostí. Vzápätí sa otvorila brána pekla a vystúpili z nej nebezpeční upíri, dajmoni. Pod velením syna boha Apolóna chceli zrušiť kliatbu, ktorá ich väznila vo večnej temnote. Na vykúpenie potrebujú život Cassandry Petersovej. Ak sa tak stane a ona zomrie, zahynie všetko živé, slnko aj zem. Oboch spojil osud a Wulf má za úlohu chrániť ľud, ktorý celé stáročia prenasledoval. Nedôverujú si, Cassandra jediná si však Wulfa pamätá. Jej sila a odvaha mu zasiahli srdce, o ktorom si myslel, že dávno zomrelo. Pravá láska dokáže vykúpiť dušu temného lovca. Ale čo ak tá žena nie je skutočný človek?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Kiss of the Night , 2004


více info...

Přidat komentář

Janka90
19.09.2023

Byl by to hezký příběh. Jen se to nedalo vůbec číst.
Nechápu co to bylo za překlad. Jako kdyby to někdo hodil jen do google překladače. Věty nedávaly žádný smysl. Bohužel jsem nedočetla :-(

Majuš333
25.07.2022 5 z 5

Villkat a villwulf boli zlatíčka :) Konečne sme sa dozvedeli aj o živote Apollitov a teraz už poďme na Arkádov a Katagariáncov :)


petraj30
13.05.2021 5 z 5

Možná půjdu částečně proti proudu, ale mně se to strašně líbilo. Od úplného začátku až do konce. Vůbec jsem se od knihy nemohla odtrhnout, a přišlo mi to strašně napínavé.
Už v minulém díle se dali dohromady dvě nesmtelné bytosti. Cass byla narozdíl od nich smrtelná, ale patřila k tomu celkovému výčtu nadpřirozených tvorstev. A k tomu všemu byli s Wulfem dva zapřísáhlí nepřátelé.
Tento díl byl vážně v něčem jiný, ale já jej řadím jako druhý nejlepší. Krásné.

petulik330
11.04.2021 4 z 5

Příběh byl dobrý, ale mně v něm prostě něco chybělo. Předešlé díly se mi zdálo o trochu lepší než ostatní.
Ne že by mne nebavila tato kniha, ale nevtahla mě do děje jako ty ostatní.

Naopak má této níže mě zaujal Wulfuf problém s tím, že si ho nikdo po pěti minutách nepamatoval a také to,že hlavní hrdinové spolu splodily dítě ve snu.

marie2577
11.02.2021 4 z 5

Nezklamalo, potěšilo, uspokojilo????

Oloucha
24.09.2020

Za mě rozhodně zajímavý a neotřelý nápad na příběh o vlkodlacích, démonech i lásce...

MonaLisa42
13.06.2020 4 z 5

Pěkná, čtivá a napínavá kniha, která pobaví a zpříjemní čas.
Děj této knihy se odehrává po dobu dvou předešlých knih a dále. Několik prvních kapitol mě nebavilo a měla jsem chuť knihu odložit. Naštěstí jsem to neudělala. Příběh se začal zajímavě rozvíjet, což jsem už nečekala. Bylo hezké vidět Apollity a démony z jiného pohledu.
Knize dávám hvězdičky za skvělý námět. Moc se mi líbilo, že se hlavní pár do sebe postupně zamilovával a že je pojilo jejich dítě. Několikrát mě rozesmáli Chris, Zarek a především Cassandra ve chvílích, kdy shrnovala celou situaci :-D Epilog byl moc hezký.
Bohužel musím opět poznamenat, že jsem několik věcí nepochopila (např. Co je Katra zač?). Také mě už štve, jakým způsobem jsou řešeny konce příběhů. Vypadá to, že Acheron má neomezenou moc, a tudíž vždy vše zachrání, což čtenáře příliš nenadchne.
Série je tak napínavá, že i přes všechny nedostatky nejsem schopna přestat číst. Děkuji!!!

havrmoni
01.11.2017 4 z 5

Tohle byl spíše průvodce tou druhou stranou. Jak se rozdělují a jmenují démoni, koho žerou a tak. Nebylo to špatný a ke konci mě to bavilo docela dost. Jen proti minulým dílům celkově slabší.

Kešu1981
07.02.2017 5 z 5

Příběh Wulfa, temného lovce s darem "amnézie", takže si ho nikdo nepamatuje se zamiluje do Cassandy...příběh trochu slabší, ale Sherrilyn obdivuji za její fantazii :o)

Lenny33
03.05.2016 3 z 5

Za mě zatím nejslabší kniha ze série. Bohužel. Většinu knihy jsem se nudila a s hlavním "záporákem" spor jaksi vyšuměl do ztracena. Kupodivu nejzajímavější postavou pro mě byl Chris. V celé knize pro mě bylo nejlepších pár stránek, kdy se sešlo několik postav s předešlých knih a pak vcelku humorný epilog.
Ale bylo vcelku zajímavé nahlédnout na situaci také z té druhé strany...
Snad budou další díly lepší a lepší!

Štítky knihy

erotika

Autorovy další knížky

Sherrilyn Kenyon
americká, 1965
2005  87%Pán touhy
2008  78%Kde je můj hrdina?
2006  88%Čas na lásku
2014  83%Milenec snů
2006  87%Noční rozkoše

Kniha Nočný bozk je v

Právě čtených2x
Přečtených197x
Doporučených12x
Knihotéce79x
Chystám se číst29x
Chci si koupit18x
dalších seznamech2x