Objetí noci

Objetí noci https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/193269/bmid_nocni-dravec-objeti-noci-pYo-193269.jpg 4 226 29

Noční lovci série

< 3. díl >

Sunshine už dávno po nikom tak netoužila. Na tom muži bylo něco zvláštního – od první chvíle, kdy se potkali, si byli kromobyčejně blízcí... Když vychází najevo, že ten tajemný smyslný cizinec je její manžel z minulého života, na chvíli uvěří, že by ji snad mohl milovat. Ale je to pravda, anebo v něm jen probudila city k jiné – dávno mrtvé – ženě? A může si jím být vlastně někdy vůbec jistá? Dokud nepochopí, že je jedno, zda se probouzí vedle Drápa, nebo Speirra a zda v ní on vidí Sunshine, či Nyniu, dokud neuvěří, že jsou spřízněné duše napříč všemi věky, dávnou kletbu se jim prolomit nepodaří. A i kdyby to dokázali, sešlou tím na sebe jen hněv starověkých bohů... Třetí kniha Sherrilyn Kenyonové ze světa nočních lovců.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Night Embrace , 2003


více info...

Přidat komentář

sulzsova.anna
29.01.2023 4 z 5

mám ráda všechny knihy této autorky, spojuje reckou mytologii s erotikou a zajímavým dějem, jen tato mi nějak úplně stoprocentně nesedla. Zřejmě tím, že jsem od ní četla lepší a také jsem se často ztrácela v tom o kom a v jaké době zrovna čtu.

Majuš333
23.07.2022 5 z 5

Talon bol pre mňa vždy len most od Kyriána k Zarekovi, ale to neznamená, že Objetí noci je zlá kniha... Zbožňujem túto sériu a mám pre ňu slabosť... A dosť už bolo blonďákov, teraz prichádza Zarek :)


„Mimochodem, v kůži nevypadám jako gay.“
Sunshine se mu podívala do očí. Prošla po něm horkým smyslným pohledem, při kterém okamžitě ztvrdl. „Samozřejmě, miláčku, že nevypadáš. Upřímně musím říct, že ještě k nikomu tak neseděla jako k tobě.“


anna7852
24.03.2022 5 z 5

Tyyjo,třetí díl zamnou a jako porad pecka:)
Někdy se trochu ztrácím ve jménech bohů ale i tak jsem nadšená. Dost mi to připomíná BČD a o to je to lepší,těším se na Zareka

Janka90
10.02.2022

Tady mě to vůbec nebavilo. Ale na Zareka jsem moc zvědavá. Každopádně jak jsem byla stejně zvědavá od počátku na Acherona, tak mě začíná vytáčet jeho vztah k Artemis.

Evka3814
11.09.2021 5 z 5

Je to fajn nechat se takhle unášet fantasy příběhem. Je to velmi čtivé,plné napětí a vzrušení se spousty nadpřirozenými potvůrkami;-)

petraj30
06.04.2021 4 z 5

Příběh byl moc pěkný, ale řekla bych, že byl podobný druhému dílu. Ovšem v těch jménech Bohů, polobohů a jejich ostatní příbuzných jsem se ztrácela. Bylo to místy strašně natahované, klidně by to mohlo být o sto stran kratší a příběhu by to neuškodilo.
Oba hlavní hrdinové se mi moc líbili, ten jejich příběh byl moc krásný. Líbili se mi i ti ostatní, co jim v tom boji pomáhali. Dlouho jsem nevěděla, co si mám o Zarekovi myslet, ale série je ještě hodně dlouhá, tak na něj možná ještě narazím.
Bylo to pěkné, ale asi to budu číst s větším časovým rozestupem.:-)

marie2577
11.02.2021 5 z 5

Další skvělé pokračování.. líbí se mi až ty obálky..ouou.

johana3160
01.12.2020 3 z 5

Bohuzel nejak to nebylo ono. Pribeh byl zajimavy, ale prisel mi natahovany. Co me ale rozladilo vic je podani Artemis. At se na me nikdo nezlobi, mrcha muze byt, ale ma byt panenskou bohyni... nevadi mi kdyz autori prekrucuji mytologii, alr nemeli by ji stavet na hlavu... nejsem nespokojena ale do spokojenosti mam daleko.

FairyD.
24.06.2020 5 z 5

Ďalší krásny príbeh z pera tejto autorky. Dráma, akcia, nadprirodzeno a popri tom láska. Kniha chytí a nepusti. Tento príbeh som čítala už niekoľko krát a stále neomrzí.

MonaLisa42
11.06.2020 3 z 5

Stále nevím, co si o této knize - a vlastně celé sérii - mám myslet.
Je to velice čtivé, napínavé, občas zábavné a prostě toužím vědět, jak to skončí s dalšími hrdiny. Tudíž nejsem schopna přestat číst. Na druhou stranu už je tu mnoho postav a cizích pojmů, ve kterých se neorientuji. Už na začátku příběhu je mi jasné, jak to s hlavní dvojicí dopadne, ale zbytek je velikým překvapením. Při čtení se občas ztrácím. Vždy když si myslím, že je vše ztraceno, tak se objeví nepochopitelný zázrak a vše je zachráněno...to je na mě trochu moc. Bohové v této sérii vypadají, jako úplní ňoumové, což mi přijde komické.
Sunshine se mi doopravdy líbila na začátku příběhu, bohužel později už trochu méně. Talon byl pro mě zajímavou postavou, ale něco mi na něm chybělo. Naopak Zarek, Vane, Valerius a Acheron mě okouzlili a ráda bych se o nich dozvěděla více. Děkuji!!!

Killlerka3031
12.12.2019 5 z 5

Kniha byla skvělá už se těším na další.

ketvin
06.11.2018 2 z 5

Moc se mi to nelíbilo a se sérií už dál nepokračuji. Něco mi prostě na autorčině stylu nesedí. Julián a Kyrián se mi líbili (ve smyslu postav), ale Talon byl jiný. Sunshine mě neoslovila nějak vůbec. Příběh roztahaný. A prostě ten způsob, jak autorka píše... :/ V jedné kapitole uvede, jak si Sunshine nikdy nechce zranit ruce, no je jasný, že v další kapitole se to nějak stane -- a to dělá pořád, ničím nepřekvapí, všechno "uvede...". Nevím jak to jinak vysvětlit, je to prostě vše prvoplánové, jako by nad ničím moc nepřemýšlela a prostě psala a psala - "ono to nějak dopadne". Možná se k sérii někdy vrátím, zajímá mě Acheron... ale ne brzy...

havrmoni
30.10.2017 5 z 5

Dala jsem 5* i když prostředek byl trochu natahovaný a nudný. Jinak se mi to líbilo. Spousta nových jmen okolo slibují další bezva příběhy. A že jich màm spoustu před sebou. Začalo mě to bavit.

Leena
25.08.2017 5 z 5

Po knihách Milenec snů a Noční rozkoše, kde hlavní hrdinky skoro na každé stránce vzdychaly nad krásným tělem a tváří, tato měla aspoň nějaký děj a líbila se mi z nich nejvíce. Mělo to spád a konec byl dost dobrý:-)

Kešu1981
07.02.2017 5 z 5

Takže v tomhle dílu se objevil poprvé i Vane a Bride...a od té doby jsem čekala na jejich příběh...radši nekomentuji překladatelský um, to bych totiž musela být zlá :o)

CHESS
04.06.2016 3 z 5

Sérii mám moc ráda, i když je to někdy na stejné brdo. Knihu jsem četla už předtím a když jsem si jí koupila v češtině, abych si trochu oživila paměť, musela jsem jí zahodit. No vážně, co to překladatelku napadlo? Proč je z Talona najednou Dráp? To mi hlava nebere. To příště rovnou může přeložit i Sunshine, zvláštní, že ta se vyhnula jejímu překladatelskému umu :D Zkazila mi tím chuť na čtení a pokud se někdy k sérii vrátím, tak asi zase radši v ajině :)

Janičta
27.04.2016

Dočetla jsem do půlky a zavírám.
Příběh mě moc nezaujal a mám jiné oblíbené série, které tuhle bohatě nahradí.
Je to pořád to samé dokola, už vím jak to dopadne a ani vedlejší postavy (které se docela povedly) my potřebnou dávku koření nepřinesly. Scény podobné si jako vejce vejci... to byl poslední hřebíček do rakve.
Nedočetla jsem, tudíž nehodnotím

Lenny33
24.04.2016 4 z 5

Z tohoto dílu jsem tedy mírně zklamaná. První polovina knihy skvělá, ale pak se děj nějak táhl a celkem jsem se nudila. Navíc se najednou během pár stran objevilo v knize strašně moc nových postav a nakonec vlastně úplně zbytečně. Možná to bude mít souvislost s dalšími díly, ale zde jsem nepostřehla účel, mě jako čtenáře, se s nimi seznámit. Konec zase skvělý, promyšlený. Velmi jsem si oblíbila Zareka a Acherona. A Sunshine, aspoň na začátku, byla správně střelená a opravdu dokázala rozesmát. Nakonec 3,5*.

Laf
27.01.2016 4 z 5

Nejdříve jsem této knize nedávala velké naděje, ale nakonec předčila mé očekávání a musím říct, že byla opravdu super. Má také zajímavý děj. Líbilo se mi, že zase autorka pojala svět fantasy z jiného úhlu, takže to bylo nové a osvěžující. Navíc je to napsané takovou vtipnou a zajímavou formou, že čtení baví a těžko se od knihy odtrhává.

Turmee
26.08.2015 3 z 5

Dobré milostné scény, avšak příliš se opakují. Když jsem už potřetí četla, jak má dokonalé tělo, přestalo mě to rajcovat.
Na druhou stranu příběh zajímavý. Může se zdát překombinovaný bytostmi (upíři, dlaci, lovci, bohové..), ale nakonec mi to ani nevadilo.
Závěr jsem v podstatě očekávala, takže mě ani nijak nepřekvapil.
Normální průměr za 2,5 hvězdičky.

Štítky knihy

upíři

Autorovy další knížky

Sherrilyn Kenyon
americká, 1965
2005  87%Pán touhy
2008  78%Kde je můj hrdina?
2006  88%Čas na lásku
2014  83%Milenec snů
2006  87%Noční rozkoše

Kniha Objetí noci je v

Právě čtených4x
Přečtených365x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených19x
Knihotéce159x
Chystám se číst66x
Chci si koupit10x
dalších seznamech3x