Místo určení

Místo určení https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434222/bmid_misto-urceni-4hl-434222.jpg 5 3 2

Neuranoya série

< 6. díl

Představte si našeho hrdinu, vláčeného Osudem – právě přišel o syna, a ač těžce zraněn zločinci, tuší, že mu nebude dopřáno klidné rekonvalescence. Ba právě naopak! V nezvyklé situaci si musí přeuspořádat své priority a postavit se svému novému protivníkovi, který usiluje o víc než jeden lidský život. Všichni věříme, že mu nedovolí zničit to, co je mu drahé, a lidi, které miluje.... celý text

Přidat komentář

Jaruš7
07.03.2022 5 z 5

Jako první román od autora jsem sáhla po posledním díle. Nebývale tu zaujal. Už obálka signalizuje vkus, i když k té romantice, jíž je tu okrajové poskrovnu, je nutno se dobít přes vraždivé překážky a pak ta trpělivost tyto růže přinese.
Hrdina prahne po vraždě syna a jeho přítelkyně po samostatné pomstě, a tak otvírá podivnosti v rodinné minulosti a svými činy policii přivádí záměrně do bludiště.

Citace:" Výraz v obličeji podporučíka Č... byl k nezaplacení.
... Zrovna se mi udělalo kapku horko při posledních M..ových slovech, ale nemohl jsem bundu rozepnout, protože z vesty visel vytržený chomáč vycpávky, a možná i kousky spečených pancéřových střepů, a taky jsem nemohl přiznat, že na sobě vůbec nějakou neprůstřelnou vestu mám. Sakra! "

Tohle napětí mi lahodí, to venku je k uzoufání.

Další český autor v mých NEJ.

KarelK.
21.05.2020 4 z 5

Tenhle mnohovrstvený příběh velmi těsně sousedí s Tekoucím svědomím, takže tu souvislost radši ani nenapíšu, poněvadž je to gró příběhu. Jo, a název přesně vystihuje místo dopadu "z nebe spadlých andělů", jak se píše v záhlaví knížky. I když tenhle příběh peláší zase jinou zatraceně křivolakou uličkou a já měl místy pocit, že se to zvrhne do prudistický červený knihovny... no skoro. Hrdina je na jednu stranu děsnej zachránce, téměř jako Harry Potter po čtyřicítce, a na druhé straně je dost nemilosrdnej pacholek. Líbí se mi poměrně optimistické konce všech knih, i když autor nechá umřít dost darebáků a shem tham i nedarebáka...