Akademie Avengers

Akademie Avengers https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406283/bmid_akademie-avengers-pRk-406283.jpg 4 22 5

Na Akademii Avengers nastupuje mladý tým s úžasnými schopnostmi, který je odhodlaný v chodbách té nejpodivnější školy ze všech odhalit, jakou budoucnost jim osud přichystal. Tigra, Wasp, Quicksilver a jejich spojenci otevírají brány školy pro superhrdiny a vy nyní poznáte zcela novou generaci hrdinů. Kdo jsou tihle zelenáči a jaké strašné tajemství je všechny spojuje? Připojte se k prvnímu ročníku studentů v jejich pátrání po pravdě. Jsou opravdu předurčeni k velkým věcem... nebo k něčemu mnohem temnějšímu? To hned zjistíte, milí čtenáři, protože vyučování právě začíná! Obsahuje: Zápis Trvalý záznam... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Avengers Academy , 2016


více info...

Přidat komentář

Luigi1
15.07.2023 3 z 5

Opět slabší komiks

Atlantis
03.04.2021 4 z 5

Akademie Avengers byl první komiks z červeného výběru, kde jsem si nepřečetl závěrečný dovětek, který shrnuje celý run této série. Tohle si totiž chci dočíst sám. Opravdu jsem se bavil a nejvíc to asi připisuji tomu, že šlo o pro mne neznámé postavy. Opravdu netuším, jestli někdo neuhne ze svojí cesty a nestane se z něj zloduch, kdo odejde z Akademie, kdo s kým skončí apod. Což u normálních Avengers tak nějak už víte.
A hlavně - ty postavy mne bavily. V žádném sešitu jsem si neříkal: "Bože, já o tobě nechci číst."
Velice milé překvapení a seženu si originál pokračování.


libor1691
05.04.2019 3 z 5

Nemastné a neslané.
Nenadchne, ani neurazí.

Hwaelos
03.04.2019 4 z 5

Na kvalitu Young Avengers od Brubakera, který mají i podobnej koncept (jeden sešit = jedna představovačka hrdiny) to ještě nemá, ale je to dobré. Je zajímavý, že všechny tyhle moderní teenagerský party jsou vlastně mnohem uvěřitelnější, než mnozí old school hrdinové, jejichž řady vycházejí už několik desetiletí. Obzvlášť oceňuju Gage v tom, jak skvěle vystihl ústřední problém, se kterým se hrdinové potýkají (a opravdu tím problémem není žádnej záporák) v jedné bublině - Captain tam po tréninku s omladinou říká, že každej bývalej Avenger chtěl být hrdinou kvůli nějaké (byť třeba špatné) idei, ve kterou věřil, ale nikdy si nemyslel, že bude pracovat s hrdinama, pro který je jediným důvodem popularita. To je hrozně výstižná definice generace sociálních sítí, díky které zároveň komiks získává na uvěřitelnosti. Kvalitní příspěvek k vyústění Bendisova působení na čele Marvelu.

hroubek
27.03.2019 4 z 5

Fajn počteníčko. Ani jsem nečekal, že mi to až takhle dobře sedne. Tento komiks jsem podle názvu považoval, za takovou výplňovku, a k mému velkému překvapení komiks velmi dobře funguje sám osobě, a co více, představí i nové zajímavé hrdiny. Je to dost podobné komiksu Young Avengers, jen s tím rozdílem, že zdejší hrdinové nejsou v pořádku, a svým způsobem jsou dost rozbitý. Mají spoustu problémů a do toho schopnosti, které neumí ovládat. Komiks má velmi dobré tempo, a každý sešit se věnuje jednomu z hrdinů, abychom ho trochu poznali, a pochopili jeho motivace. Někde v půlce se to trochu zabrzdí, ale pak se to zas velmi příjemně rozjede. Povedený komiks, který mě sedl a je škoda, že s těmito hrdiny nevyjdou další příběhy.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Kniha Akademie Avengers je v

Přečtených26x
Knihotéce30x
Chystám se číst6x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x