Great Lakes Avengers

Great Lakes Avengers https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407383/bmid_great-lakes-avengers-Hdx-407383.jpg 4 27 6

A pak přišel den, kdy pět cizinců s neočekávanými schopnostmi spojilo síly na obranu Středozápadu! Čekejte nečekané... jsou to Great Lakes Avengers. Když se spojí nejmocnější hrdinové Milwaukee, Avengers neochotně rozšíří své řady! Přidejte se ke komiksové legendě Johnu Byrneovi na výpravě do podivných zákoutí marvelovského vesmíru, než se Mistera Immortala a jeho kamarádů zmocní Dan Slott a Paul Pelletier. Objevte tajemství této bizarní brigády a zjistěte, kteří hrdinové nepřežijí životní promíchání! Obsahuje: Licence Chyba lávky... celý text

Přidat komentář

Luigi1
15.07.2023 5 z 5

Tento komiks se velice povedl jak po čtenářské tak grafické stánce je zde i vtip

Atlantis
23.04.2021 4 z 5

Já jsem se bavil, a to docela královsky. Great Lake Avengers jsou jako tým prostě zvláštní, neberou se tak vážně jako "hlavní" banda, a proto jde o osvěžující a jiné čtení. Dokonce jsem si užíval i retro část, což se mi prakticky nikdy nestává. A jejich cross s Deadpoolem? Ten si musím zařadit na svůj "Chystám se číst" seznam. Rozhodně jeden z těch lepších dílů červeného výběru.


Norri
24.04.2019 5 z 5

Tak tohle se vážně povedlo! Už dlouho jsem se u komiksu tak často nesmál. Tyhle postavy jsou tak bizarní a nešikovné, ale zároveň oddané svému poslání, že je prostě musíte milovat. Navíc ty jejich dialogy - to je perla za perlou. Je to celé praštěné. vtipné a zábavné, ale zároveň z určitého pohledu i tragické. A nakonec dokonce dojde i na hlubokou myšlenku a záchranu vesmíru. Co víc můžete chtít? Parádní kresbu? Tu to má! A taky velké cákance všelijakých tělesných tekutin :-) Rozhodně doporučuji!

hroubek
09.04.2019 4 z 5

Tak nakonec tam ty čtyři hvězdy dám, ale je to s hodně odřenými uši. Great Lakes Avengers je zábavný komiks, který se nebere tak úplně vážně a k tomu přidává hodně cynický a černý humor. Komiks má zajímavé postavy, jenž jsou skvěle napsaný a rozhodně nejde o jednorozměrné figurky. Dost mě sedl humor Dana Slotta a taky jakým způsobem dokáže vyřešit některé situace. Trochu mě mrzelo, že Slott roztáhne zápletku na několik sešitů, způsobem jakým to udělal, protože to zpočátku nedávalo vůbec smysl, jak poznamená jedna z postav(Flashback uvnitř flashbacku je mizerná technika vyprávění). Líbilo se mi jak je komiks sebeuvědomělý. Hodně moc mi sedla postava Mistera Immortala, protože má zajímavý vývoj. Přesto největší radost jsem měl ze Squirrel Girl, která je perfektní. Great Lakes Avengers je fajn komiks a i přes ty menší chyby, je to dobré čtení.

igor6519
07.04.2019 5 z 5

Jeden zo zabudnutých klenotov Marvelu.

libor1691
05.04.2019 5 z 5

Už se stává zvykem,že mě tituly které vyhlížím od ohlášení zklamou a naopak tituly co mě nezajímají potěší. GLA je toho důkazem. Děj, kresba, vtip a akce je tak vydařená, že nezbývá než vřele doporučit a udělit plnej počet bodů.

Autoři knihy

John Byrne
americká, 1950
Dan Slott
americká, 1967

Kniha Great Lakes Avengers je v

Přečtených29x
Knihotéce30x
Chystám se číst6x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x