Pet Avengers

Pet Avengers https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408422/pet-avengers-ljP-408422.jpg 4 29 6

Nový druh antropomorfních hrdinů spojuje síly, aby bránil svět před zlem! Nejmocnější zvířecí spojenci Marvelu, nepřekonatelní Pet Avengers. Teleportující se pes. Kinetická kočka. Telepatický sokol. Severský hromovládný žabák. Mimozemský drak. Právě tato pětice chlupatých přátel musí vyrazit do boje, protože obrovsky mocné Kameny nekonečna padly do nepravých rukou. Dokážou se vypořádat se šíleným Titánem Thanosem? A pak se do vřavy zapojí i nejmocnější maltézáček světa a po boku ostatních pustí do křížku s děsivým obrovským drakem Fin Fang Foomem! Marvelovští mistři Chris Eliopoulos a Ig Guara představují tyto čtyřnohé přátele ze zbrusu nové perspektivy. A objeví se i New Avengers! Obsahuje příběhy: Lockjaw a Pet Avengers Avengers vs. Pet Avengers... celý text

Přidat komentář

Luigi1
15.07.2023 3 z 5

Nevím co bych k tomu víc psal když mi tento komiks nesedl

ArkAngel
18.07.2022 3 z 5

V momentě, kdy jsem se dozvěděl, že u nás v rámci NMH vyjde i bizár z alternativní reality v podobě Pet Avengers, musel jsem jej mít. Premisa je jednoduchá: hrdinové mají zvířecí společníky a ti se sami rozhodnou utvořit tým a bránit planetu Zemi před velkými hrozbami jako jsou Thanos a draci. Člověk k tomu musí přistupovat jako k takové parodii, která se nebere vážně a tak to i vlastně funguje.


Atlantis
28.04.2021 4 z 5

Nebuďte škarohlídi a Pet Avengers vám dají přesně to, co slibují - ujetou krávovinku, která je velice zajímavě nakreslená a hlavně má parádní "postavy". Šelmička je rozhodně nejlepším Avengerem ever. Ano, musíte vypnout mozek. Ano, banda mazlíčků porazí Thanose. Ale vzpomínáte třeba na jistou veverčí holku a doktora Dooma?
Ve zkratce - já jsem od Pet Avengers dostal přesně to, co jsem chtěl. Vtipný, střelený a odpočinkový příběh.

Ivan Kučera
06.04.2021 4 z 5

Aby som zostal v zvieracej ríši: zahrám sa na slepého živočícha, ktorý sa neriadi zrakom, ale inými zmyslami a tak „akože“ nevidím viaceré zápory tohto komiksu (najmä nudný scenár, ktorý je v ostrom kontraste s naopak až príliš originálnymi hrdinami) a preto udeľujem 4*. Pet Avengers možno nemajú výborný scenár (vlastne ho nemajú určite), zato disponujú srdcom... a to je pre mňa v tomto prípade predsa len dôležitejšie. Vydavateľstvo sa pohralo s detailmi (fotka kocúra v tradičnom úvodníku Eda Hammonda, logo na chrbte knihy špecificky šité na mieru tímu). Nie je to až také vtipné, ako scenárista chcel, ale veľa toho v tomto smere zachraňuje pôvabný Šelmička tety May (správne, TEN Šelmička). Jednoznačne hviezda komiksu. V podstate sa jedná o najstatočnejšieho člena skupiny, keďže na rozdiel od ostatných nedisponuje superschopnosťami. Napriek tomu sa bezhlavo vrhá do nebezpečenstva. Z pre mňa nepochopiteľného dôvodu sa neprebojoval na obálku. Chápem, že to niekomu bude pripadať príliš infantilné, ale ja by som nedokázal žiť sám so sebou, ak by som tomu dal 3* a menej. Atraktívna kresba.

Seraphine313
18.05.2019 2 z 5

Po komentářích jsem čekal vtipnou, průměrnou zábavu, která se nebere vážně...dostal jsem naprosto podprůměrnou, podivnou, místy nereálnou (žabí Thor, Thanose překoná pididráček s pidiohněm, Fin Fang Foom je něco, čemu se Marvel měl obloukem vyhnout, hledání Kamenů...a nakonec polovinu z nich vyhrabou náhodou ze země?) přiblblou dětinskou patlanici. Nápad byl dobrý, ale provedení postrádalo jakoukoliv hlubší myšlenku či vtip. Nevadilo by ani, že to je zvláštní, vadí, že to není příběhově dobře zpracované. V NHM vyšly mnohem lepší díly.

hroubek
23.04.2019 4 z 5

Tyhle nečekané týmovky mě dost baví. NHM v několika posledních dílech předvedla nečekané a hlavně nesourodé týmy, s novými a ne tak známými postavy. A já opět zvedám palec nahoru, protože mě to baví. Je to originální, zábavné, a taky dost odlehčené. Fakt je vidět, že tyhle série se neberou tak vážně, a je to příjemná změna. Pet Avengers je tým, u kterého jsem si říkal jak asi bude fungovat v kontextu toho co se bude dít, a jak na něj budou reagovat všichni okolo. Komiks to vyřeší velmi jednoduše a vtipně. Čte se to dobře, je to zábavné, hravé a hlavně jiné. Nesedne to každému, ale jako oddechové čtení to funguje na jedničku.

Autorovy další knížky

2021  93%Star Wars: Vyvolený - Světlo pohasíná
2019  71%Pet Avengers