Batman / Fortnite: Bod nula (souborné vydání)

Batman / Fortnite: Bod nula (souborné vydání) https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477815/bmid_batman-fortnite-kUb-477815.jpg 4 20 7

Dokáže nejlepší detektiv vesmíru DC rozluštit záhadu Bodu nula a uniknout ze světa Fortnite, kde se vede válka na život a na smrt, všichni proti všem? Na noční obloze Gothamu se objeví tajemná trhlina. Batman je vtažen do bizarního a neznámého světa, ve kterém si nepamatuje, kdo je ani odkud pochází... Zatímco bojuje, aby si vzpomněl na svou minulost a unikl z nekonečné smyčky plné chaosu a utrpení, do cesty se mu stavějí Renegade Raider, Fishstick, Bandolette a další, trýznivě povědomí bojovníci. Temný rytíř musí pochopit tento podivný nový svět a odhalit šokující pravdu o ostrově, na kterém se nachází, i o tom, co leží mimo Smyčku a jak to všechno souvisí se záhadným Bodem nula. Komiks Batman/Fortnite: Bod nula odhaluje tajemství, která nebyla nikdy dosud odhalena ani ve hře, ani nikde jinde! Žádný fanoušek Batmana, hry Fortnite, skvělé kresby a napínavých dobrodružství si nebude chtít nechat ujít tento střet mezi Temným rytířem a šampiony světa Fortnite! Batman bude muset zachránit nejen sebe, ale také další povědomé obličeje ze světa DC... a možná i celý mnohovesmír! Kniha obsahuje unikátní kód odemykající sedm digitálních předmětů s tématem DC ve hře Fortnite, včetně Batmanova obrněného kostýmu!... celý text

Přidat komentář

Atlantis
20.04.2022 4 z 5

Jak je možné, že komiks o Batmanovi ve světě Fortnite je takhle povedený? Nečekal jsem naprosto nic, dostal jsem ale parádní záležitost. je určitě potřeba, abystu tuhle hru znali a chápali její mechaniky - tedy bouři, která vás připraví o životy a nekonečné pouštění nových zápasů. Pokud tohle víte, čtení si užijete. Jinak ale může jít o zmatečnou záležitost, ve které budete tápat.
Lehce zamrzí otevřený konec, ale celkově jsem se bavil i přesto, že jsem Fortnite hrál všehovšudy třikrát.

EmanuelBremi
15.01.2022 1 z 5

Vůbec jsem nepochopil oč v celém ději jde. Konec je otevřený a celkově je to spíše takový pelmel nápadů bez hlavy a paty. Tohle mě nechytilo.


Kopta
07.01.2022 4 z 5

Menší odskok od mangy a návrat k DC skrze propojení s Fortnitem dopadá docela dobře. Překvapuje mě, že dle názorů, je toto spíše pro mladší, přičemž to nebyl původně ani Fortnite samotný a komiks je jasně vedený, že to není pro mladší čtenáře. Naopak mi připadal víc dospělejší než ty, které se tak profilují. Do toho oproti posledním věcem mnohem více a jasně srozumitelné. A oproti takovému Zatracení naprostý poklad. Natož, že jde o nějaký divno kolab, tak to ale dopadá dobře a dává mi to smysl. Navíc to prohlubuje Fortnite vesmír docela o zajímavou linku, kdy teoreticky nám to i vysvětluje, proč něco takévého vůbec vzniklo i jako hra. Není tomu přesně tak ovšem, ale trochu to smysl dávat může. Příjemné překvapení.

GoodGames
27.09.2021 3 z 5

Batman / Fortnite: Bod nula sa veľmi hodí pre mladších čitateľov. Je tu svet a pravidlá hry Fortnite, Batman a viaceré postavy z Gothamu, akcia na každej druhej strane a k tomu ešte aj kód do hry k špeciálnemu kozmetickému predmetu. Ak vám to stačí ku šťastiu, kľudne si jeden bod prirátajte k hodnoteniu. Jednoduchá zábava, ktorá neurazí.

fvalek
26.09.2021 4 z 5

Mé první důkladnější seznámení s Fortnite, který jsem dosud znal pouze jako něco, co hrají sourozenci v pokojíčku celé dny. Nakonec musím uznat, že příběh dával smysl, a i když byl většinu času jako němý film, co se pořád jen resetuje a resetuje, tak jsem smysl pochopil. Přestože je komiks DC, snaží se vysvětlit spíš princip právě Fortnite, takže jsem se alespoň dočkal opravdu nových informací. Postavy z DC si spíše tak jako vypůjčuje, ale pracuje s nimi dobře. I jako nehráč jsem tak zhruba pochopil, o čem Fortnite je a popravdě se mi ta premisa loupení postav z jiných vesmírů hodně líbí, a tím pádem i chápu, proč se tedy ve Fortnite vyskytuje vážně kdekdo. Zajímavá dějová linka se rýsuje tedy spíše v "realitě", kde figuruje Lex Luthor. Myslím, že oznámení druhého dílu je po finále prvního už jen formalita.

Navíc jsem opravdu rád, že vytvořili souborné vydání, protože sešitovky by mě asi hodně štvaly a sourozenci dostali kódy do hry, takže asi win win na obou stranách. Hodně mě zaujala návaznost na Rebirthovou sérii a Metal, takže je možná i maličko škoda, že ho nevydali pod touhle záštitou, ale chápu, že to nejde, jen by se mi víc hodil do setu. :D

RCC
13.09.2021 4 z 5

Už dřív jsem koupil sešitová vydání a nelitoval jsem. Tohle má navíc bonusy proti sešitům. Takže jasná volba. Není to pro čtení nutnost, ale docela bych doporučoval nejdřív přečíst si něco o komplikovaném vztahu Batmana a Harley Quinnové. A o Harley Quinnové vůbec, protože potom jde lépe pochopit její chování. Ty dva jsou tak opační, že když se setkají, je z toho výbuch, ale zábavný výbuch. A to ať už jsou protivníci nebo parťáci, vždy je to skvělá zábava.

wullcann38
07.09.2021 4 z 5

Ačkoliv chovám obří zášť k Fortnitu (VYLOŽENĚ HO NENÁVIDÍM!), Batmana absolutně zbožňuju (Kdo ne?) tak se jsem to prubnul.
No první číslo kupodivu nebylo vůbec špatné a to nemluvím o druhém!
No a od asi pátého čísla, kdy se objevily ostatní Fortnite postavy to šlo dost z kopce, lehce předvídatelné.
Ale pozor! Konec (konkrétně ,,sraz" záporáků) byl opravdu šokující!
Takže za mě:82%

Štítky knihy

DC Comics Batman Harley Quinn

Autoři knihy

Christos N. Gage
americká, 1977
Donald Mustard
americká, 1976

Kniha Batman / Fortnite: Bod nula (souborné vydání) je v

Přečtených25x
Doporučených2x
Knihotéce10x
Chystám se číst1x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x