Nejkrásnější ostrov

Nejkrásnější ostrov https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504319/bmid_nejkrasnejsi-ostrov-4Wn-504319.jpg 5 9 3

Hřejivé vyprávění pro začínající čtenáře. Ke knize je přiložený pracovní sešit plný kvízů a her! Na malém ostrově jednoho dne křápne vajíčko, z kterého se vyklube leguánek. Rodiče mají velkou radost, a když se na synka dostatečně vynadívají, na sluníčku usnou. V tu chvíli skočí zvídavý leguánek do moře a vydá se hledat další ostrovy, aby zjistil, jak to vypadá jinde. Na dobrodružné výpravě zažije spoustu veselých i napínavých příhod, ale nakonec se mu začne po mamince a tatínkovi stýskat. Dokáže k nim najít cestu zpět?... celý text

Přidat komentář

Booky84
22.04.2024 5 z 5

Roztomilé čtení o dobrodružstvích malého leguánka - krásný vzkaz o tom, že doma je doma a jako bonus hezké ilustrace. Čteno jako e-kniha.

lucakuca
22.11.2023 5 z 5

Svět je krásný, ale doma je doma. A je fajn, když si na to mládě přijde samo. :-)
Milé, jednoduché čtení.


V.Lenka
22.06.2023 5 z 5

Všude dobře, doma nejlíp by se dala shrnout zápletka této nekomplikované milé knihy z edice prvního čtení. Můj čerstvý čtenář přečetl sám od sebe za asi 30 minut. Hezké ilustrace, velká písmena a krátký rozsah jsou pro malé čtenáře motivační. Knihu jako jednohubku slupl i můj třeťák. Na knížku jsme narazili náhodou v knihovně.