Neboj se a buď šťastný

Neboj se a buď šťastný https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/451039/bmid_neboj-se-a-bud-stastny-4uS-451039.png 4 9 4

Život je příliš krátký na to, abychom se jím protrápili - když se kolem sebe rozhlédneme, nalezneme spoustu důvodů k radosti! V téhle malé knížečce jsou ukryta povzbudivá rčení a citáty plné pohody, které vám pomohou odhodit obavy a vnímat světlou a nadějnou stránku každičkého dne.

Citáty a přísloví
Vydáno: , Omega
Originální název:

Don´t Worry, By Happy


více info...

Přidat komentář

valda
14.04.2024 2 z 5

Malinkatý soubor motivujících citátů k tomu, jak být šťastný. Je to celkem fajn. Nemůžu si pomoct, ale mám dojem, že dát dohromady pár takovýchto citátu by mi zabralo maximálně hodinu, a od knížky prostě čekám něco víc.

Aniday
23.08.2022 4 z 5

takové milé nakopnutí 8)


Dant76
13.11.2020 5 z 5

Knihu jsem dostal darem od někoho od koho jsem kupoval knížku (bohužel nevím jméno) a děkuji za ní. Spousta citátů, které jsou inspirativní a vedou k zamyšlení nad tím, jak naložit se svým životem.
Kdybych měl vybrat jeden citát, tak je to tento:
Buď upřímný
Buď sám sebou
A to,
Co děláš,
Dělej s láskou...
... autor neznámý..

Marekh
25.08.2020 5 z 5

Tuto knihu mi darovala Martina (nick v Databázi knih: Mandalka74). Za knihu děkuji.

Kniha obsahuje citáty od významných osobností, nebo se jedná o přísloví, nebo citáty jsou od anonymů. Tématem knihy je JAK SE NEBÁT A BÝT ŠŤASTNÝ. Kniha je graficky pěkně zpracovaná. Střídají se v ní bílé, žluté a černé strany s různými fonty písma.

Citáty, které mne oslovily:

Vzdej se myšlenky, že budeš dokonalý. Buď prostě sám sebou.

Ať se stane cokoliv, vždy to má nějaký důvod.

Smích je nejlepší lék, nemá žádné vedlejší účinky.