Návrat do minulosti

Návrat do minulosti https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472571/mid_navrat-do-minulosti-1fC-472571.jpeg 4 214 42

Carter Reed série

< 2. díl

Carter se vykoupil z řad mafie, aby ochránil Emmu, ale když se do Mauriciovy rodiny vrátí starý přízrak z minula, spustí se řetězec událostí, které mohou ublížit všem. Zatímco se Carter musí rozhodnout, jestli se do řad Mauriciovy rodiny vrátí, nebo ne, vstoupí do Emmina života tvář, která je jí podivně povědomá. Dostane možnost dozvědět se víc o své vlastní rodině, zatímco napětí mezi konkurenčními mafiánskými rodinami Mauriciů a Bertalů dramaticky vrcholí. Příměří je oficiálně zrušeno, a když se oba světy střetnou, je pro Cartera rozhodnuto. Tuhle válku nezačal, ale ukončí ji. Udělá cokoli, aby Emmu ochránil.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Carter Reed 2


více info...

Přidat komentář

Ála1968
04.04.2024 4 z 5

První díl byl o kousek lepší,ale já mám pro ty mafiány prostě slabost.Celkově oba díly byly takové zmatenější,na jedné straně věčně opilá Teressa,Amanda,Noah a na druhé Emma a Carter, zvláštně se to prolínalo.No myslím, že Bennett Mafia nic nepřekoná

alzbeta2843
26.03.2024 4 z 5

Druhý diel bol o mnoho lepší než prvý, ale tiež sa tu vyskytovalo dosť hluchých miest. Ale Carter je úplne božský hlavný hrdina a ja som sa do neho jednoducho zamilovala. Trochu mi tu vadilo množstvo postáv a zrejme to bol zámer autorky vytvoriť zmätok a neodhaliť kto je ten zlý a kto je menej zlý. Ale zase oceňujem rozvíjanie postáv Noaha, Teressy a Amandy a veľmi rada by som si prečítala ich jednotlivé príbehy.


petraLI
26.04.2023 2 z 5

První díl mě bavil, byl zajímavě napsaný, bohužel u druhého dílu se to autorce moc nepovedlo. Tijan je dobrá autorka, ale tato série se nepovedla.

žlotirova
13.03.2023 4 z 5

Pekne se to čte.
Jen by jsem nakonec dala tu svatbu po zadosti se uz vubec nezminovali.

daza.dt
02.01.2023 3 z 5

Po přečtení 1. dílu jsem se těšila, že třeba tento 2. bude lepší - no nebyl. Zajímavá zkušenost s touto spisovatelkou - další již netřeba.

Evitsa
15.10.2022 5 z 5

Mě se série moc líbila.
Jelikož autorka píše jen na téma mafie, vždy se zamýšlím, jestli má ohledně toho nějaké osobní zkušenosti...?
Asi si všichni přejeme, aby v knihách nikdo neumírál a vždy všechno skončilo dobře, ale život bohužel takový není....
Možná někomu Emma sympatická nebyla ,ale když se na to podivate jejima očima tak zjistíte, že měla velké srdce a dělala co musela.
Ja před jejím rozhodnutími tedy smekám...

Co mě na této knize vadí je zase obal....!!!!!!
Mohla bych někoho poprosit kdo je kurňa dělá, aby aspoň pasoval s dějem knihy?
Nevím kde je pořád problém, proč lidi co dělají přebal si nemůžou přečíst knihu a nebo se aspoň seznámit s jejím podrobným dějem?
Kolikrát bylo v knize řečeno, že Carter je blonďak a má modré oči....?mnohokrát....
A co je na obalu??????
Kluk s tmavými vlasy a ještě vic hnědými oči. Jako tvl....

Nuttelka
06.10.2022 4 z 5

Druhý díl byl o chlup lepší než první díl, ale i tak jsem si na zadek nesedla :-) Carter naprosto oddaný, zabíjí vše, co mu stojí v cestě, když jde o bezpečí své vyvolené. Ale prostě ta Emma... já nevím, moje sympatie si nezískala. Víc se mi líbila zápletka knihy.

petulkapeta
03.10.2022 5 z 5

Odtáhla jsem se, abych mu viděla do očí. Láska v nich mi brala dech a cítila jsem, jak se mi svírá hrdlo, „Děkuju."
Prošli jsme peklem a cítit, že jsme na stejné straně, že jsme vším prošli a pořád jsme spolu - to mi stačilo, šeptala jsem: Miluju tě."
Tak tohle byla akce. V tomto dilu se nam mafie projevila ještě vic a jsou tu i nove postavy a to rozhodně zajímavé.

nina3905
19.08.2022 4 z 5

Za mňa bol tento druhý diel lepší než prvá časť. Kniha priniesla všetko čo som od nej očakávala.

Silvisek
03.08.2022 5 z 5

Proste uzasna kniha a tesim se na dalsi cteni od teto autorky

Michaela1234
10.06.2022 4 z 5

V tomhle díle už bylo i nějaké to napětí a líbila se mi o trochu víc než první díl. Hezké čtení.

Andrejka91
20.04.2022 3 z 5

Tento díl byl malinko lepší než první. Možná bych to nenazvala románem, spíš nějakým thrillerem, protože co se týče romantiky, lásky nebo vztahu tam nebylo téměř nic. Objevovala se samá akce, střílení a zabíjení, prostě vše co k mafiánství patří. Oproti prvnímu dílu se v tomto pořád něco dělo, kniha se četla dobře a za odpoledne byla přečtená.
Po přečtení už třetí knihy od Tijan jsou pro mě všechny průměrné a mou oblíbenou autorkou se bohužel nestane.

keiko33
21.03.2022 3 z 5

O trochu lepšie ako prvá časť. Neviem, z tejto série mám taký zvláštny pocit. Nebolo to zle, ale ani dobré. Chvíľkami nudné, zbytočne sa to predlžovalo dlhými dialógmi. Emma všetko rozoberala, do všetkého pchala nos. Carter bol desivý zabijak, pritom si nevedel rady s Emmou, ktorá sa do všetkého starala. Ženy sa do záležitostí mafie nemali starať, pritom Emma bola taká "osina v zadku". A to, že chcel Carter odísť od mafie, kvôli Emme? To sa dá? A toľko mŕtvych, bez toho, aby sa zapojila polícia? Pripadalo mi to, ako paródia na mafiu. Proste kopu veci v tejto sérii bolo nereálnych. Taký slabší priemer.

Ralemo
06.03.2022 4 z 5

Z mého pohledu o něco slabší než předchozí díl, měla jsem problém ho překousat. Několikrát jsem knihu odložila, ale nakonec jsem se k ní stejně vrátila. Příběh opět napínavý, zajímavé zápletky. Zajímavé prostředí mafiánských rodin, přestřelky, tajemství, spousta úmrtí, zjišťování pravdy ohledně Emminé rodiny. Určitě stojí za přečtení.

moma08
26.12.2021 4 z 5

Tak tenhle díl byl teda o mnoho lepší než první. Četl se dobře a vyvolával ve mě spousta emocí. Ani konec nebyl kupodivu vůbec přeslazený.

ivetapl
21.12.2021 4 z 5

Podle mě je Carter pořád zabiják se srdcem. ‍️
Tento příběh navazuje na první dílu.
Emma si začne vzpomínat na to, co bylo než začala ,,žít" se svým bratrem.
Hrozně se mi líbí, že jejich lásku z nich pořád cítíte a víte, že by pro sebe udělali všechno. ️
Byl tu trošku rychlejší konec...ale nějak mi to nevadilo.
Objevuje se tu několik dalších postav a je tam i náznak nějakého dalšího vztahu, o kterém by někdy třeba mohla být kniha. Nejvíc by mě však zajímala kniha o Theresse a Noahovi. Protože jemu bych chtěla vidět do hlavy.

KikušBr
17.11.2021 4 z 5

Kniha je slabší než první díl, ale hezká a dobře se čte

petusska01
09.11.2021 2 z 5

Mám dojem, že vlastne sa tam dialo kopec vecí, od Carterovej "rodiny" až cez Emminu sestru, ďalšie tajomstvá a podobne ale vlastne to bola nuda. Vzťah medzi Carterom a Emmou sa už vôbec nerozvíjal... A Emma... Strašne chcela bojovať, koľko krát sa nerozvážne rozhodla ísť Cartera-zabijaka mafiánov zachrániť... A potom "opustila svoje telo". Ach. Vecí okolo vzťahu pomenej, mafiánskych veci pomenej... Nemastné neslané bohužiaľ.

januska82
07.11.2021 3 z 5

Mňa teda táto druhá časť veľmi nebavila. Skôr ma sklamala. Až keď prišla na "scénu" Emmina sestra Andy, tak sa to ako tak rozbehlo, ale že by ma to ohurilo.... Veru nie.

narisa
17.10.2021 5 z 5

I druhá kniha se mi moc líbila, ale o chloupek méně, než první díl. To co se tu řešilo, mi přišlo dost zbytečné a příběh natahavoný. Podle mého názoru z toho mohla být jedna obsáhlejší kniha. Ale budiž. Carter byl opět skvělý a četlo se to velice dobře. Vztah Cartera a Emmy byl úžasný a byly tu i sympatické vedlejší postavy. Moc se těším na další knihy od této autorky. Doufám, že nějaké vyjdou. Hodnotím 4,5*.