Mrkev, dýně, cuketa

Mrkev, dýně, cuketa https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519044/bmid_mrkev-dyne-cuketa-LWJ-519044.jpg 5 4 2

Co spojuje mrkev, dýni a cuketu? Jsou to snadno dostupné druhy zeleniny, ze kterých připravíte všechny typy pokrmů od polévky po skvělý dezert. Sepsali jsme z nich pro vás více než 130 receptů. Při psaní jsme mysleli na vegetariány i milovníky masa. Nechybí klasika jako cuketová nádivka či vepřové v mrkvi ani neotřelé nápady, jako je například dýňové tiramisu. Vše jsme pro vás vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Díky nové kuchařce si hravě poradíte se štědrou úrodou ze zahrádky i s úlovky z trhu či obchodu. Poradíme vám, jak zeleninu zpracovat takřka beze zbytku i jak ji uskladnit, aby vám co nejdéle vydržela. V kuchařce Mrkev, dýně, cuketa najdete tyto kapitoly: Servis Polévky pro tělo i duši K zakousnutí Velká jídla Hlavně nenápadně Sladké mámení Do zásoby.... celý text

Kuchařky
Vydáno: , Burda
více info...

Přidat komentář

pahorkatina
17.10.2023

Skvěle sestavená kuchařka obsahující z větší části vegetariánské recepty. Svým zaměřením na snadno dostupné druhy zeleniny poslouží jako inspirace každému.

dawson321
07.07.2023 5 z 5

Další kniha z Apetit edice, tentokrát po těžších receptech na mleté maso přišla na řadu zelenina. Už se těším až recepty vyzkouším.