Pirátova zajatkyně
kniha od: Sherrilyn Kenyon
KoupitKoupit eknihu
Při vyslovení toho jména tuhla každému krev v žilách. Morgan Drake alias Mořský vlk, postrach oceánu a nelítostný pirát, který jde neohroženě za splněním všech svých cílů. Sotva bychom našli člověka, který by se s ním chtěl osobně setkat Půvabná a odvážná Serenity Jamesová je v tomto ohledu výjimkou. V legendárním pirátovi spatřuje naději, jak se stát slovutnou novinářkou. Pracuje sice v redakci otcových novin, ale dobře ví, že je tam jen trpěna jako tatínkova holčička. Kdyby se jí tak podařilo napsat článek o hrůzyplném Mořském vlkovi, jistě by si vydobyla uznání, po němž tolik touží! Skutečnost je však úplně jiná než její krásné představy. Ani ve snu by ji nenapadlo, že se stane zajatkyní přitažlivého a nebezpečného piráta, jehož hrdinské činy tolik roznítily její fantazii. Snila sice o dobrodružství, to ano, ale netušila, že jej prožije ve vášnivém objetí Morgana Drakea a že pro něj bude ochotna riskovat svůj život, nevinnost i srdce....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41543/big_piratova-zajatkyne-wFZ-41543.jpg 4.1141Mořští Vlci 2.
Žánr:
Literatura světová, Romány, Pro ženy
Vydáno: 2009, Domino
A Pirate of Her Own, 1999
Komentáře (19)
Kniha Pirátova zajatkyně

Hledala jsem knihu o pirátech a narazila na tuto. Jelikož není moc dlouhá, tak jsem se dala do čtení a byla jsem strašně moc ráda, když to skončilo, jinak bych to odložila. V podstatě o ničem, žádné napětí ani překvapení, konec naprosto příšerný. Od autorky už nikdy nic číst neplánuji.

Tak tohle bylo opravdu povedené! Nádherný příběh, přečteno jedním dechem za jeden den. Knížku prostě nešlo dát z ruky.

Další skvělá a čtivá kniha o pirátech. Každá kapitola končila tak napínavě, že jsem nemohla přestat číst.
Tato kniha byla ještě daleko lepší než předchozí díl. Častokrát mě pobavila a několikrát mi způsobila záchvat smíchu. Serenity byla úžasná, trochu mi připomínala mě samotnou. Není žádná velká krasavice, umí spřádat krásné sny, má mrštný jazyk, smysl pro humor a touhu v životě něco dokázat. Morgan si toho v životě už mnoho prožil a skrývá hrozná tajemství, ale i přes to všechno je prostě skvělý, jeho postava se mi líbila více než postava Jacka. Potěšilo mě, že Serenity vycházela dobře s posádkou, a díky tomu jsem se dozvěděla příběhy dalších členů posádky. Ráda jsem v příběhu narazila i na minulý pár.
Kniha mě velice potěšila. Moc děkuji!!!

Pribehu chybalo napatie. Nebol tam ziadny zloduch, nikomu neslo o zivot. V podstate je to take pokojne spoznavanie sa 2 hrdinov na lodi pocas jednej plavby. A ku koncu stranka o tom, kde sa autorka zmieni ako ju urputne hladal hlavny hrdina celych 15 mesiacov a ako mu chybala. A vobec sa mi nepacili Serenitine vybuchy. Resp niekedy boli roztomile ale inokedy strasne silene a neopodstatnene. Hlavne ten koniec bol chaby. Celkom som hlavnu hrdinku nepochopila a strasne to bolo ku koncu urychlene. Autorka mala skor ubrat z pribehu pocas ich cesty a ten koniec, kde ju hladal a ona sa mu skryvala rozvinut.

Mořský vlk za války prolamoval blokádu a později osvobozoval uvězněné námořníky. Serenity Jamesová napíše o hrdinských skutcích neznámého piráta oslavný článek do novin svého otce, přičemž nevědomky skoro prozradí jeho identitu. To si alespoň myslí Morgan Drake alias Mořský vlk a přijíždí si to s autorem článku vyřídit. Potom nastanou určité události, které vedou Drakea k tomu, aby Serenity kvůli jejímu vlastnímu bezpečí nechal unést. Většina knihy potom popisuje jejich život na lodi - bouři, útok nepřátelské lodi, jejich vzájmené poznáváni a sbližování. Co mě trochu zklamalo, byl konec celého příběhu. Přišel mi jako ušitý horkou jehlou, takový useknutý. Dávám solidní tři hvězdy.

Vychutnala som si ako autorka popísala pirátsky život na mori, ale táto časť sa mne osobne páčila o trochu menej oproti tej predchádzajúcej. Chýbalo mi tam nejaké napätie alebo iné vystupňovanie deja a zato uberám 1*. Inak odporúčam prečítať aj túto pirátsku romancu.

No tak to tedy bylo zklamání! Velké zklamání!Po přečtení serie Bratrstvo meče byla tato kniha taková nemastná neslaná, hluchá.Se vší úctu k paní spisovatelce se mi to nelíbilo.
Štítky
Autor a jeho další knihy
2014 | ![]() |
2005 | ![]() |