Mistr svádění

Mistr svádění https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42117/bmid_mistr-svadeni-eaB-42117.jpg 4 137 14

Mořští Vlci série

1. díl >

Byl to okamžik, o kterém sní každá dívka z dobré rodiny: před zraky smetánky města Charleston si Lorelei Dupreeová vyslechla žádost o ruku z úst pohledného důstojníka Justina. Uchvácena krásou okamžiku slíbila, že učiní vše, aby Justin svého rozhodnutí nikdy nelitoval. Příležitost na sebe nenechá dlouho čekat. Justin má totiž políčeno na obávaného piráta řečeného Černý Jack a Lorelei se nabídne, že na zloducha nastraží léčku. Její plán však nevyjde a novopečená snoubenka se ocitá v pirátově zajetí na jeho lodi, kde má sloužit jako návnada na svého budoucího tchána. Brzy pozná, že Černý Jack je vskutku nebezpečný, a to nejenom pro ctihodné občany, ale i pro nevinnou dívku. Jeho spalující pohled a neodolatelné charisma dávají tušit, že svou přezdívku Mistr svádění nedostal jen tak. Dokáže Lorelei tváří v tvář jeho kouzlu zachovat věrnost Justinovi? A dokáže si proslulý svůdce připustit, že žena může vnést do jeho života víc než jen pár okamžiků smyslné rozkoše?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Domino
Originální název:

Master of seduction , 2000


více info...

Přidat komentář

Kamila1991
05.09.2020 5 z 5

Nádhera! Všem vřele doporučuji!

MonaLisa42
04.06.2020 3 z 5

Pěkná a čtivá kniha, přečtená během jednoho dne. Občas mě i rozesmála.
Líbí se mi, že se příběh doopravdy odehrával na moři a mezi piráty, o kterých si ráda čtu. Jack je nádherný, odvážný a velice egoistický chlap, který má rád poesii a básně recituje zpaměti... prostě dokonalý. Jeho sebestředností jsem se neskutečně bavila. Lorelei jsem si díky její odvaze a mrštnému jazyku oblíbila, nejvíc si mi na ní líbilo, že to Jackovi nedělala lehké a okamžitě mu nepodlehla. Začátek i střed byl skvělý, pouze bych více rozvedla a dokončila příběh (např. by mě zajímalo, díky čemu se Jack rozhodl vyznat ze své lásky, nebo jak to zkončilo s pirátem bez ruky...). Konec mě naopak zklamal, čekala jsem, že dojde k boji a pomstě, ale místo toho se všichni usmířili a žili šťastně až do smrti... Rychlý a nerealistický konec.
Časem stráveným nad touto knihou ale nelituji. Děkuji!!!
PS: Musí být strašné, když se domov a všechny osobní předměty změní v popel. Nikdy bych to nechtěla zažít.


Nikusscha
10.03.2020 3 z 5

Příběh se mi líbil, ALE.....?? Začátek a prostředek knihy mě bavil a vše bylo důmyslně vymyšlené. Příběh měl šťávu a grády. To samé se bohužel nedá říct o konci knížky. Ten mi přišel dost urychlený, nedoladěný a až odfláknutý. Je to velká škoda, protože jinak měl příběh dobrou pointu.
Když bych měla hodnotit čtivost příběhu tak ji dám tak 80%.
Bohužel ten konec, kde jako zázrakem všechno skončilo happy endem mi dost zkazil požitek z celé knihy.

vcielka
08.01.2020 4 z 5

What? To vazne? Hlavna hrdinka, dama z lepsej spolocnosti a nikomu nevadi, najmenej nie jej snubencovi, fesakovi z lepsej spolocnosti, zatiahnut ju do planov na chytenie nebezpecneho pirata a tak robi spionku v pristavnej krcme plnej piratov a inych pochybnych existencii v podstate v prevleku "coury". A aj ked ju zacne obchytkavat nejaky nechutak tak snubenec vyckava, pretoze chytenie pirata je pre neho dolezitejsie ako povest a cest jeho snubenice. Nehovoriac o tom, ze nik netusil, ze sa tam Jack v ten den ukaze, lebo ako sam povedal, nik nevedel ani ziva dusa, ze sa tam dnes stavi. Odkial to mali tamti? Tipli si? Okrem toho, pirati sa vacsinou sustreduju v pristavnych krcmach. Ten koc s Jackom a Lorelai isiel trochu dlho k ich lodi, ak boli v pristave a ak by to bol nejaky obrovsky pristav, o com pochybujem, davno by ich dohnali, kedze zdvihnut kotvy, ak to nemali povodne v plane, tiez nieco trva. Ale i tak, najviac mi len neslo do hlavy ako mohla autorka verit, ze presvedci citatela, ze je uplne v pohode, aby dama robila v spinavej krcme vyzvedacku na popud gentlemana jej snubenca, pricom si mohol na tuto ulohu zohnat hocijaku inu zensku. Lorelai predsa nema ziadny radar na Jacka, kedze ho dovtedy nepoznala a netusila kto to je a ani nebola navnada, pretoze ani Jack ju nepoznal. Ale ako napriek takymto dementnym veciam, autorka pise takym stylom, ze sa i tieto blbosti daju v pohode zozrat a po precitani celej knizky byt spokojnym citatelom :)

sulinajindra
10.11.2019 5 z 5

Opět zase jedna kniha která se čte sama ....

lenka9778
03.07.2018 3 z 5

srdcovka

Lembac
04.02.2018 3 z 5

Pirát Černý Jack Rhyse má tvář antického boha, cituje zpaměti Shakespeara a je nejlepším milencem, jaký kdy brázdil vody ocánu. To by bylo, aby se do něj nezakoukala i Lorelei Dupree - snoubenka syna jeho největšího nepřítele! Je pravda, že Jack její únos původně neplánoval, ale když se mu tak prakticky dostala do rukou v přístavní krčmě, proč nevyužít situace a nespojit příjemné (svádění) s užitečným (pomsta nepříteli). Na lodi se pak oba sbližují, poznávají svá těla i tajemství duše, což nakonec vede k očekávanému romantickému konci.

Je to taková milostná pohádka, ve které jsou sice snad úplně všechna červenoknižní klišé - viz první věta tohoto komentáře, ale stejně jsem ji slupla za odpoledne jako malinu. :-)

Evaho73
22.09.2017 5 z 5

Hmm, tak toto ja môžem bez obmedzenia..... Už dávno som nečítala tak dobrú historickú romancu a navyše o morských pirátoch !!! Príbeh bol oviežujúci ako morský vánok, okorenený humorom a romantickou láskou, pritom mi to neprišlo ani klišovité ako u iných podobných kníh. Prečítala som ju ani nie za jeden deň a moji najbližší sa len čudovali, keď som sa nahlas smiala pritom, ako sa snažila Lori potajomky malovať Jacka alebo keď ho prekrstila:-))).

PerlaZP
04.08.2017 4 z 5

Knížka se velice dobře četla a určitě mě nezklamala. Občas jsem se při čtení i pobavila - Např. rodinný život na lodi - Úsměvné a vtipné...
Hlavně, ale oceňuji to, že Jack nedostal Lorelei hned i když se hodně snažil. Téměř okamžitě jsem poznala, kdo je otcem Černého Jacka - Vážně šlo o podivný vztah...
Knížce dávám čtyři hvězdičky...

LilianaFalcon
27.11.2016 4 z 5

Ach ty přesladké Happy endy... jak já je mám ráda :-D tady se autorka fakt překonala, málem to i na mě bylo moc ;-)
Celkově to bylo roztomilé a furt se něco dělo.

miruska1
03.07.2013 4 z 5

Cviľu mi trvalo než som ju prečitala,ale bola docela dobra. Myslim, že od tejto autorky ešte niečo prečitam.

mi-nul-o
20.03.2013

Tyhle babičkovské braky jsem četla spíše na zš, ale tahle mě z neznámých důvodů zaujala, dobře se mi četla, bavila mě a pamatuji si ji i po několika letech. Takže kdo má rád tento žánr - určitě doporučuji.

malazluta
15.03.2013 2 z 5

Tahle knížka o pirátech se autorce docela povedla.

ewisek22
20.01.2012 5 z 5

Velice vhodná knížka pro večerní posezení s knížkou a vínečkem:)) Dost jsem se u ní pobavila...