Moje nejoblíbenější jednorázovka

Moje nejoblíbenější jednorázovka https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460264/bmid_moje-nejoblibenejsi-jednorazovka-RHU-460264.jpeg 4 331 72

Melinda Morrisová. Profesorka na Kalifornské univerzitě, expertka na sériové vražedkyně. Mistrně odpaluje vtípky a občas bývá dost drsná. A stejně tak jako její čtyři kolegové a zároveň nejlepší kamarádi – je stále single. Když se tedy přiblíží doba tradičního univerzitního večírku, pořádaného každý rok, uzavřou Melinda a její přátelé dohodu, že si na seznamce každý najde doprovod. Má to jen jeden malý háček: Melinda a Reid Campbell, jeden z členů jejich party, spolu prožijí tu nejúžasnější noc, ale vzájemně se hned nato domluví, že bude lepší, když na to zapomenou. Nechtějí přece ohrozit jejich hezké přátelství. Online randění není pro slabochy. Zatímco jsou Melindini přátelé zaplaveni atraktivními protějšky a nabídkami na rande, její účet se hemží podivnými návrhy a taky pár dick pics. Rozhodne se pod jménem Catherine vytvořit fiktivní profil. A záhy zjišťuje, že se v nové roli cítí dobře. Vlastně vůbec poprvé se dokáže bavit upřímně, bez sarkasmu. Takže když si začne psát s nic netušícím Reidem, jehož kouzlu už nedokáže dále odolávat, stane tváří tvář největšímu strachu – odložit masku a projevit zranitelnost.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Jota
Originální název:

My Favorite Half-Night Stand , 2018


více info...

Přidat komentář

Katebe
22.03.2024 3 z 5

Autorky mám opravdu ráda, ale toto bylo za mne slabší.
Akademické prostředí mi úplně nesedlo a občas mi přišlo, že se dospělí lidé chovají jako puberťáci.
V první polovině knihy jsem měla chvilky, kdy mě to fakt nebralo a četla jsem to s mnoha přestávkami. Druhá polovina už odsýpala a četla se parádně.
Reida jsem si úplně nedokázala představit, což ale souvisí s mým ne zcela oblíbeným akademickým prostředím. Můj mozek mi vykresloval všechny 4 kamarády jako nerdy a ti prostě sexi nebývají.
Mel mi byla sympatická od začátku. Její neschopnost se otevřít chápu a líbilo se mi, že se dopracovala k řešení svého stavu.
Celá záležitost se seznamkou je podána jako lehčí téma a díky tomu je příběh romantický a bez velkých zvratů.

MAU256
01.07.2023 4 z 5

Někdy se stane, že to, co chceme, máme přímo před nosem, ale jsme poslední, kdo si toho všimne.

Trošku mi trvalo se začít, ale pak už to šlo samo. Chápala jsem Melindu, že otevřít se pro ní bylo těžké. Proto při vytvoření nového profilu na seznamce se mohla vypovídat, protože on nemohl tušit, že je to ona. Jenže až se to provalí? To bolelo. A jak to nakonec dopadlo? Zjistíte po přečtení sami :-)


Rapeh
24.06.2023 3 z 5

Odpočinek, relax, to jsem potřebovala a kniha to splnila.

1259
11.05.2023 5 z 5

Já ty příběhy prostě žeru.

Zomy
26.04.2023 4 z 5

Pokud jde o Christinu Lauren, tak se tady s většinou neshoduju. Já mám jejich knížky mimo sérii Božský a Vášnivý mnohem radši než právě tyto erotické série.

Moje nejoblíbenější jednorázovka je zábavná, chytrá i romantická. Nemám ráda záměny postav a úmyslné mlžení, ale tady to nebylo nic až tak strašného.

Zjišťuju, že mám v knížkách ráda akademické prostředí, to mě baví, jsou tam chytří lidé, i když pořád dělají klasické hloupé chyby. (V reálu jsem ráda, že už jsem odtud pryč :-) )

Takže za mě pohodové 4 hvězdy.

Karolína18
24.01.2023 3 z 5

Tři hvězdy, na jednu stranu jsou to Christina a Lauren a jo, trochu mě to v některých pasážích vzalo, ale bylo to míň sexy, než jsem zvyklá. Hlavní hrdinové nebyli tolik sympatičtí a nevím, zda to mohlo být překladem, ale dialogy byly mnohdy trochu nepochopitelné. Párkrát jsem se dokonce zasmála, ale štvalo mě, že někdy postavy říkají tolika slovy tak málo.

adela2230
20.12.2022 4 z 5

Kniha není špatná, je to taková romantická oddechovka. Byly části, které mě úplně nebavily, ale občas se člověk pobavil.

Silvisek
07.12.2022 3 z 5

Ze zacatku me to moc nebavilo, ale pak jsem se do toho zacetla a bylo to vtipne, romanticke. Bala jsem se ze me to ani nebude bavit, ale bavilo me to a tesila jsem se na dalsi cteni jak ti bude pokracovat. Docela dobra kniha

meda2007
15.08.2022 5 z 5

Krásná letní oddechovka k vodě. Ano kniha je dosti čtivá, ale žádný hlubokumyslny moudrá v tom nehledejte. Od knihy jsem dostala přesně to co jsem očekávala, prostě oddech a relax.

kacenka6144
15.08.2022 3 z 5

Po sérii "Božský" (první část do roku 2017) a "Vášnivý" už je to slabší odvar (neříkám, že úplně slabý). Prostě čtení, které nás ničím nepřekvapí. Ale občas nechceme být překvapované a jsme rády, že se děj řídí zažitými pravidly - konec dobrý, všechno dobré.

Lofda
11.07.2022 5 z 5

Sérii Božských a Vášnivých jsem četla už dávno, teď jsem se k autorkám vrátila a rozhodně to všechno fungovalo. Bavila mě celá tahle partička, párkrát jsem se s nimi zasmála, Mel mě naopak rozplakala a Reid? Na takového chlapa netřeba komentář.. Krásná oddychovka na dovolenou, se mnou projela celé Portugalsko ;-) Ráda si přečtu další knížky od těchto autorek, baví mě.

Nuttelka
16.06.2022 4 z 5

Milé, vtipné, dojemné :-) Christina Lauren je pro mě sázka na jistotu, že to bude příjemná oddychovka. Moc jsem si tuto partičku přátel užila.

avalonek
06.06.2022 2 z 5

Tak to byla pro mě jednorázovka,a to bylo tak vše

Nattali.ka
13.04.2022 3 z 5

Neurazí, nenadchne. Hodnotím průměrně. Postavy vcelku sympatické, oceňuji, že hlavní hrdina nebyl vykreslen jako namakaný frajírek, po kterém všechny holky touží a on střídá jednu za druhou, ale byl to naopak normální a spolehlivý kamarád. Četlo se to dobře, ale téma náhlé proměny přátelství v lásku pro mě není moc uvěřitelné. Nemůžu v těchto příbězích například pochopit, že tam ta chemie nebo zalíbení mezi dvěma kamarády, co spolu tráví tolik času, během těch dvou let nikdy nebyla a najednou po sobě začnou tak moc toužit. Stále vede série Božský a kniha Miluji tě, nenávidím tě.

beruzzka
03.04.2022 3 z 5

uz jsem od nich cetla mnohem lepsi knihy, tohle bylo prvoplanove a na to, ze byli vsichni vedci, tak dost hloupe.
kazdopadne jako cteni pri nemoci v posteli je to vcelku fajn

prcekp6
25.01.2022 5 z 5

Fakt mě to dostalo, opravdu jsem to nečekala že jsi u toho pobrečim, fakt úžasná knížka. A taky nechápu proč mi tak dlouho trvalo jí přečíst.

NikolaSkop
30.11.2021 2 z 5

Knihy od C.Lauren mám moc ráda. Ale bohužel mě touto knihou velmi zklamala. Měla jsem jí rozečtenou rok - což v mém případě není úplně běžné. Prostě né a né se do toho zažrat .. No nic snad příště..

SBH
12.09.2021 1 z 5

Co dodat? Autorky chrlí jednu romanci za druhou a zjevně jim to dobře sype. Hloupé je, že jim došel dech i šťáva a opakování schémat je nejmenším problémem ze všech.
Dobrá, neskromný čtenář se v případě Christiny a Lauren už nemusí obávat velkých stylistických kiksů a koneckonců i stavba příběhu, byť není nijak originální, dodržuje aspoň jakás takás pravidla.
V tomto případě jsem ale musela s klady skončit. Očekávala jsem aspoň spoustu legrace, bohužel marně. Ne že bych se nezasmála, sem tam se podařil opravdu vyvedený vtípek. Ale gejzír humoru z Božského bastarda se vytratil do nenávratna.
Nejhorší složkou byla totální umělohmotnost jak postav, tak řešení zápletky. Ono tedy už ta zápletka byla na hraně poživatelnosti, a to je člověk zvyklý na leccos. Krásný, chytrý a laskavý Reid neměl se skutečným mužem společného vůbec nic, navíc mě naštvalo, jak v závěru všichni litovali, že mu způsobili bebíčko na egu a snažili se mu opět vlichotit. Tohle by sice odpovídalo reálné psychologii, ovšem v případě hezkého, chytrého hajzlíka, což by Reid podle všeho… neměl být?
Melinda. Opět nereálný slepenec představ o tom, jak vypadá holka, která se neumí kamarádit s holkami, tedy abych citovala dílo: „s někým, kdo má prsa“. Celou dobu mi lezla na nervy, abych ji nakonec litovala, protože to měla být za všech okolností ona, kdo ustoupí a jejíž zájmy jdou žebrotou. Jo, způsobila, zjevně neúmyslně, pořádný průšvih, ale pro Reida byla v závěru zjevně důležitější jeho uražená pýcha než celá láska k Melindě.
A podobně bych mohla pokračovat. Reidova matka, ó hrůzo! Zbytek partičky kámošů se mi beznadějně pletl, možná trošku vyčníval Ed, ale každopádně o spoustě hlavních postav se vzájemně fungující chemií, jak o příběhu mluví autorky, si můžu nechat tak leda zdát. Nevím, jestli jsou americké reálie vykreslené hodnověrně, ale pokud ano, tak potěš koště. A tak dál.
Musím říct, že po hóóódně dlouhé době jsem v tomto případě vymýšlela jiný konec, protože tenhle byl kýčovitý, nepravděpodobný a vůči Melindě ponižující.
Prostě bída.

nikca3976
25.08.2021 4 z 5

Jiskření mezi Millie a Reidem bylo téměř hmatatelné.Trošku mě na Millie štvalo,že byla tak strašně moc uzavřená,ale jinak to byla fajnová ženská ️ Reid byl můj miláček už od začátku a zbytek kluků z party taky...dost jsem se s něma nasmála. Četlo se to úplně samo. Ke konci to bylo dojemné a nádherné.

wielka
16.08.2021 3 z 5

Celkom pekna kniha, celkom citatelna, obcas postavy prilis dumali az vydumali. Ale uplne ina ako knihy zo serie Bozsky ci Vasnivy a na to si akosi u autoriek neviem zvyknut.

Štítky knihy

erotika

Kniha Moje nejoblíbenější jednorázovka je v

Právě čtených6x
Přečtených495x
Čtenářské výzvě20x
Doporučených12x
Knihotéce271x
Chystám se číst197x
Chci si koupit47x
dalších seznamech6x