Moje léto v Řecku

Moje léto v Řecku https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517576/bmid_moje-leto-v-recku-2qO-517576.jpg 4 38 7

Žhavá letní romance z nejkrásnějších míst v Řecku! Becky svou práci miluje nade vše. Vyrábí pro své klienty sendviče přímo na míru jejich chutím. Když se však zle nepohodne se svojí sestrou, je nejvyšší čas odpočinout si na dovolené. Díky šťastné náhodě Becky padne do oka inzerát na hlídání vily na řeckém ostrově Korfu, a tak neváhá a jde balit kufry. V letadle se seznámí s charismatickým Eliasem, kterému však o sobě neřekne pravdu. A kolotoč nešťastných náhod se roztáčí. Doletí vůbec Becky na Korfu?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , CPress
Originální název:

My Greek Island Summer , 2020


více info...

Přidat komentář

radana3582
10.03.2024 3 z 5

Jednu hvězdičku přidávám za řecké kulisy. Jinak lehké oddychové čtení, 3/4 knihy příjemné. Závěrečná část už hodně nudila a těšila jsem se, až ji dočtu. Cena versus kvalita výrazně v neprospěch kvality.

Naďa2411
20.02.2024 2 z 5

Knihu jsem si vybrala z mé knihovny, protože mě zaujala obálkou, kam se letos chystám na dovolenou a tím pádem titul spadá do letošní výzvy. Během čtení jsem měla tentokrát smíšené pocity a pořád jsem čekala to krásné milostné vzplanutí jak slibuje obálka knihy. Bohužel jsem zklamaná. Hlavní postava Becky je až moc dobrosrdečná až naivní, nechá se vlastní sestrou manipulovat, poslední kapkou je, když v rodinném podniku jí sestra nedá možnost zástupu. Becky odlétá na dovolenou do Řecka. V letadle se seznámí se sympatickým Eliasem a velmi upovídanou až na můj vkus moc vtíravou Petrou. Autorka jim několikrát "nastražila" životní dráhu, aby se opět všichni shledali. I když jednotlivé kapitoly nesly název z různých destinací Řeka, vůbec jsem neměla pocit, že se tam imaginárně nacházím, protože spisovatelka jen řešila vztahy a hloupé a lživé chování všech osob. Je to čtení, které vás nenutí číst dál, dočetla jsem s velkým úsilím. Jsem zklamaná. Když vidím cenu, za kterou se prodává, tady skutečně cena neodpovídá kvalitě a hned knížku vracím do knihovny.


veronika0382
07.11.2023 5 z 5

Tohle bylo tak boží! Četla jsem všechny autorčiny knihy a myslím, že tato byla jedna z jejích nejlepších. Moc se mi líbilo poznávání jiných míst v Řecku, než stále jen Korfu, které je v každém jejím románu. Ten dokonalý popis Athén i ostrova Kefalonie mi vzal dech. Hltala jsem každou stránku a zamilovala se do krásného Eliase. Kniha mě přenesla do mého milovaného Řecka, které už mi moc chybí. Jako bych na všech místech byla spolu s Becky, znovu jsem navštívila Athény a brouzdala se uličkami, poznávala jsem Kefalonii a navštívila ta známá místa, která znám z průvodců. No zkrátka jsem si užívala úplně všechno. Více v mojí recenzi zde v záložkách - Veru, Knihy na cestách

pip11
13.09.2023 5 z 5

Moc se mi to líbilo. Příjemně plynoucí dovolenkový příběh v uvolněném tempu, který mě přenesl na Korfu plného slunce.

xena2711
23.08.2023 3 z 5

Oddychovka na letní večery.

holkazaknihou
13.08.2023 4 z 5

Mily romanticky pribeh, ktery me bavil. Za me je to 3,5. Bylo tam par veci, ktere mi vadily, ale celkove hodnotim knihu kladne.
Pokud do ni pujdete jako k odpocinkove knize a nebudete ocekavat vic, urcite neudelate chybu..

ivousekk
24.07.2023 3 z 5

Hezká obálka, vysoké hodnocení na konkurencnim zahranicnim webu. Jsem si říkala, to bude sázka na jistotu. A ono úplně ne. Hlavní postava mi prostě nebyla sympatická. Opět životem zkroušená, osudem zkoušená, osobní tragédií poznamenaná, nesmělá, nesebědomá, uťápnutá žena. A naprosto zblbne krásného, sympatického, chytrého, bohatého a úspěšného muže, který si může mezi ženami vybírat, doslova je přehazovat vidlemi. Mě už asi toto rozdělení rolí nebaví.
Za co bych dala plusové body, je prostředí a jeho popis, lehký vhled do života na vesnici v Řecku, za bláznivou spolucestující/spolubydlící. Jo a nemusíte u toho vůbec přemýšlet, vypnete.