Kacuki Bakugó: Počátek

Kacuki Bakugó: Počátek https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463638/bmid_kacuki-bakugo-pocatek-gqR-463638.jpg 4 35 3

Moje hrdinská akademie série

< 7. díl >

Superhrdinou se stává ten, kdo má silné přesvědčení. Pokud však své myšlenky upřete špatným směrem, můžete snadno sejít z cesty. Je jen a pouze na vás, co se během stáže naučíte. Do toho, a ne abyste svůj čas promrhali!

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Crew
Originální název:

僕のヒーローアカデミア 7 - Boku No Hero Academia 7 , 2016


více info...

Přidat komentář

fvalek
03.02.2022 4 z 5

Opravdu jsem se těšil, že se konečně ukáže něco ze života Bakuga, nějaké osobní věci nebo alespoň motivace jeho postavy a trošku skryté psychologie - přece nemůže být takový blb pořád... Ale ne, bohužel se nic moc neukázalo (oproti třeba dalším dílům, kde se podíváme i k němu domu apod.). Díl navazuje na souboj se Stainem, který končí ani ne tak překvapivě jako očekávatelně, nicméně vlna "politických" událostí, kterou to spustilo je hodně příjemná a předznamenává podle mě velmi temné věci, které se teprve spustí. Jen mě trošku štve Tomuro, už by mohli něco víc odhalit. Nicméně praxe jako takové končí dobře a Izukovi to hodně dalo, škoda že jsme neviděli víc ostatních, ale to už je asi úděl vedlejších postav.

Voliarty
04.07.2021 4 z 5

Trocha ma mrzí obálka a názov, lebo z toho plynie, že sa viac dozvieme o Bakugóvi, čo tak celkom nie je pravda. Mám pocit, že keď sa ním Horikoši konečne začne zapodievať, kniha končí. Prekvapila ma dohra súboju so Stainom, škoda len, že ju Horikoši tak ľahko vyriešil. Zaujímalo ma vidieť trocha tej byrokracie spojenej s pouźívaním schopností. A prekvapilo ma umiestnenie niektorých postáv v ankete. Nebudem menovať, ale napríklad miesto tri by som nečakal.


Kupcovka
29.03.2021

knihu jsem ještě nečetla, ale počeštělá verze Katsukiho jména mě vážně štve.