Ve tvých snech

Ve tvých snech https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407056/bmid_ve-tvych-snech-h6I-407056.jpg 4 232 57

Modrá volavka série

< 4. díl

Emmaline Nealová nutně potřebuje rande. Stačí jedno rande – aby zvládla svatbu exsnoubence a nezbláznila se. Ovšem v Manningsportu není moc velký výběr. Co byste také čekali při populaci 715 obyvatel. Vlastně tu je jedna možnost: místní hrdina a lamač ženských srdcí Jack Holland. Ovšem měl by Jack zájem o ženu, jako je Emmaline? Když ale svatební přípravy naberou nečekaný obrat, uvědomí si Emmaline, že to byl bláznivý nápad. Jack je příliš hezký, příliš populární… Proč tedy ale jen s ní mluví o svých nejhlubších pocitech? Proč jenom jí se svěřuje? Pokud chce Emmaline získat svého muže snů, musí v něj začít věřit.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

In Your Dreams , 2014


více info...

Přidat komentář

JaSl
07.02.2023 3 z 5

Nevím jestli to bylo tím, že jsem četla jen tento díl ze série nebo ne, ale první třetina knihy byla hrozná omáčka a popis asi trilionů postav ve kterých jsem měla zpočátku totální guláš taky šílený... No už jsem to chtěla odložit ale nakonec se mi Emmaline dostala pod kůži ... Už jen tím, že to nebyla nejkrásnější žena z knihy. I když teda Angela a Hedley jak byly popisovány jako "nadpozemsky krásné" to mě už nebavilo číst pořád dokola .... No vlastně se mi ani nelíbil způsob napsání té knihy ale přitom si mě kniha něčím získala a místy se zasmála.
No... kdo chcete knihu s tou největší omáčkou na světě a s popisem asi 150 zbytečných postav je kniha ta pravá.

Nika151
07.01.2023 5 z 5

Úplně jsem při nákupu přehlédla, že je kniha součástí série, naštěstí to víceméně nevadilo, ačkoliv mi bylo jasné, že některé věty narážely na děj minulých dílů. Emmaline je drsná policejní holka, která je uvnitř hodná a touží po lásce. Musí se vyrovnat s pozváním na svatbu od svého bývalého a je jí jako doprovod dohozen pohledný a milý Jack. Kniha je vtipná, nebyl tam žádná pasáž, u které jsem si přála, ať skončí a pořád se něco děje. Doporučuji pro romantiky se smyslem pro humor :)


moma08
04.08.2022 5 z 5

U tohohle dílů jsem se dost nasmála, ale občas se tam našla i smutná chvilka.
Líbilo se mi, že hlavní hrdinka nebyla dokonalá, měla se ráda taková jaká byla a našla nakonec lásku.
Jack byl občas opravdu takové trdlo, ale i tak jsem si ho zamilovala, jako ostatní mužské hlavní hrdiny v této sérii.
Jedinou výtku mám snad na to, že konce byly rychlé a na mě moc uspěchané.
Kdyby to šlo, tak dám celé série více než 5 ⭐️.
Budu moc doufat, že se u nás přeloží i poslední díl, který je o Connoru a ...
A je mi líto, že se u nás nepoužily originální přebaly knih, kde bylo opravdu stěně vlčáka a i ostatní obálky byly hezčí..

narisa
03.08.2022 5 z 5

I poslední u nás vydaný díl (pozor, ve skutečnosti má tato série pět dílů, ale u nás nebyl ten poslední přeložen) se mi moc líbil. Příběh byl velice čtivý, chvílemi vtipný a často zase dost smutný. Dost mě mrzelo, jak se Kevin zachoval k Emmaline a stejně tak chování Jackovi ex. Ale jinak moc pěkné. Jen škoda toho Connora, ráda bych si díl o něm a Jess přečetla.
Celá série byla skvělá a já se k ní budu ráda vracet.
Doporučuji.

Ralemo
03.08.2022 5 z 5

Nádherné pokračování série Modrá volavka! Jack byl miláček a i na něj se konečně usmálo štěstí v podobě sexy policistky. Moc hezky napsaný příběh se zajímavou zápletkou v podobě ex přítelkyň a přítelů. Kéž by byly další díly! Určitě v této sérii je ještě pár postav, které by si zasloužily svoje zamilované příběhy.

Gibis
13.06.2022 5 z 5

S celou sérií Modrá volavka se moc dobře bavím. Je to lehké, zábavné, vtipné čtení,
u kterého nemusím přemýšlet. Jasně, už od začátku víme, jak to dopadne, ale myslím, že právě proto tyhle romanťárny čteme :)

Sysel
08.12.2021 4 z 5

Krásná kniha. Jen úplný konec je takový přirychlený.

allyska
24.10.2021 5 z 5

Opět krásný příběh a vykreslené postavy. Žádné zbytečné scény ve stylu, jak je ten druhý sexy a že bez sebe nemohou být. Autorka si tohle může odpustit, jelikož umí psát velmi čtivě i o minulosti postav, proč takoví jsou. Potěšili mě zas babi s dědou, jejich narážky a vtípky. Ráda bych si přečetla i další z knížek od Kristan, takže se budu muset hecnout do originálu.

cukrovka
22.10.2021 4 z 5

Romantická čtivá oddechovka.

Aja39
20.04.2021 5 z 5

Moc vydařený příběh tahle dvojice mě bavila takže určitě přečtu celou sérii.

Raislin
01.04.2021 4 z 5

Musím se přiznat, že předchozí díly se mi líbí víc. Kniha rozhodně nebyla špatná, ale laťka předchozích dílů byla vyšší! Oddechovka to byla fajn. Jen jsem čekala něco o trochu víc! Každopádně stojí za přečtení.

Annie_en
24.02.2021 5 z 5

Skvělá kniha! Série Modrá volavka je naprosto boží, knihy mi opravdu sedí, ale je pravda, že Ve tvých snech se mi líbila asi nejvíc. Proto jsem se k ní už taky po šesté vrátila :)

Doubravka1975
31.12.2020 5 z 5

Kniha mě zaujala v knihovně moc krásnou obálkou, a i když hlavní hrdinové Emmaline a Jack vypadají v příběhu úplně jinak, i Serža je úplně jiné plemeno, je to moc krásný, romantický příběh.
Těším se na další díly série Modrá volavka

Jaruš71
20.12.2020 5 z 5

Celá série čtivá. Škoda, že jsou jen čtyři knihy.

hlavajda93
06.11.2020 5 z 5

Klasická slaďárna se šťastným koncem a ještě sladším Jackem, který musí být sen každé. Akorát mě štvalo, jak se píše, že Jack je blonďák a na obálce je tmavovlasej borec a Serža byl taky uplně jiný plemeno. Stejně jako ostatní knihy série, byla i tato pěkná a čtivá se vstupy do minulosti a typickým humorem. Oceňuji, že se dozvídáme i letmé pokračování ostatních postav z předešlých knih série. V porovnání s ostatními knihami série asi vede příběh Faith.

Janík511
21.10.2020 5 z 5

Krásná kniha, krásný příběh. Co více si přát k pošmurným podzimním dnům.

Siegrid
08.10.2020 1 z 5

Tak moc jsem se těšila na Jacka, anotace zněla velmi slibně. Bohužel za mě zklamání a přitom to mohla být vydařená kniha. Moc mi vadilo, jak se autorka vracela do minulosti a popisovala vztah zejména Jacka. Za mě to hodně brzdilo příběh. Jediné, čemu přikládám body navíc, je to, že postavy řešily svoje životní trampoty a autorka proto popsala jejich příběh tak, jak byly ovlivněny minulostí. Nejednalo se tak o nějakou sladkou romanci.

aniger
02.10.2020 3 z 5

Bylo to pěkné čtení, dobré postavy a zajímavý příběh. Hezká oddychovka :)

petusska01
06.09.2020 5 z 5

Príjemné prekvapenie. Postavy mi boli sympatické, najmä emmaline! Ozaj vtipné situácie, aj suchý humor, zápletky aj negatívne postavy-všetko fungovalo. Ku koncu mi mierne chýbalo vyriešenie traumy u Jacka a vyhľadanie pomoci ale inak mi nič nevadilo. Odporúčam.

helenkan
07.08.2020 5 z 5

Já tu rodinu Hollandových prostě miluju. Moc se mi to líbilo.