Moderní vyučování

Moderní vyučování https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126057/moderni-vyucovani.jpg 5 20 5

Základní příručka shrnuje psychologická východiska a moderní metody současné pedagogiky a didaktiky. První oddíl je věnován motivaci studentů a soustřeďuje se na vztah učitel - žák a problematiku kázně ve třídě. Druhý oddíl pojednává o metodách učení, analyzuje je a probírá jejich přednosti a nevýhody v konkrétních situacích. Třetí oddíl je zaměřen na učební pomůcky (od plakátů po video) a jejich využití ve výuce. Poslední část knihy vede k zamyšlení nad konkrétní přípravou vyučování. Učebnice o tom, jak učit!!!!!... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika Učebnice a slovníky
Vydáno: , Portál
Originální název:

Teaching today


více info...

Přidat komentář

Inka063
01.02.2021 5 z 5

Konečně kniha, která ve studiu stoprocentně pomůže od začátku do konce. Nejsou tam žádné učené řeči a obraty, je psaná přístupnou formou a hlavně jsou zde praktické nácviky všeho, co začínající učitel či lektor potřebuje. Sice vyšší cena, ale určitě za to stojí.

PavelKrnak
18.06.2017 4 z 5

Z knih ke státnicím jediná, kterou jsem četl od první do poslední stránky, i když bych nemusel - díky obsahu a vnitřním odkazům si člověk rychle uvědomí, je-li pro něj tato část užitečná. Některé kapitoly jsou určeny klasickým učitelům, jiné spíš vedoucím kurzů, ale konkrétní rady a výborné poučky tu najde každý. Opravdu je to příručka a ne učebnice a čte se to dobře, i díky autorově stylu a přístupu.
Šesté vydání je přepracované a značně rozšířené.


Edeltruda
11.11.2015 5 z 5

Bible každého učitele, zvláště toho začínajícího.

calteinai
12.07.2013

Měli jste někdo v ruce toto nové vydání a můžete mi říct, zda je hodně přepracované respektive vylepšené? Rozdíl mezi cenou nového a staršího vydání je dost značný, proto mě zajímá, do kterého investovat. Moc děkuji!

dalimoni
26.08.2012 5 z 5

Velmi kvalitní příručka pro všechny, kteří učí nebo se chystají učit či vést nějaký kurz.

Štítky knihy

pedagogika didaktika didaktické hry vyučovací metody

Autorovy knížky

2013  91%Moderní vyučování

Kniha Moderní vyučování je v

Právě čtených5x
Přečtených29x
Doporučených1x
Knihotéce17x
Chystám se číst37x
Chci si koupit16x
dalších seznamech3x