Bez zábran

Bez zábran https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517475/bmid_bez-zabran-qUp-517475.jpg 5 628 135

Mojím obľúbeným koníčkom je rozčuľovanie Elliota Milesa. Už len pohľad na šéfovu peknú tvár ma núti k sarkastickému úškrnu. Bohvie, čím si vyslúžil povesť casanovu. Ako to, že po ňom túžia milióny žien aj napriek jeho hroznej povahe? Čo, dopekla robím zle? Znechutená svojím milostným životom sa pod falošným menom prihlásim do zoznamovacej aplikácie a začnem si písať s mužom menom Edgar. Nie je síce môj typ a žije niekde na druhom konci sveta, ale nadviažeme spolu priateľstvo, pretože máme podobný zmysel pre humor a môžeme si zveriť, čo nás trápi. V poslednom čase sa v práci dejú divné veci. Elliot je… pozorný. Jeho oči na mne zakaždým spočinú o niečo dlhšie, než by mali, a je za nimi žiara, ktorú som predtým necítila. A potom mi na moje veľké prekvapenie povie, že je pre neho príťažlivá moja zraniteľnosť. Aká zraniteľnosť? Zmocňuje sa ma panika. Čítal azda e-maily, ktoré posielam Edgarovi?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Metafora
Originální název:

The Casanova , 2021


více info...

Přidat komentář

Laf
15.04.2024 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Hned mne vtáhla a čtení jsem si užívala. Nejvíce jsem se nasmála u hlášek, které tam padaly. Knihu mohu vřele doporučit. Dostala jsem, co jsem očekávala a ještě mnohem více :)

bez_prebalu
17.03.2024 3 z 5

Musím přestat číst nebo zapomenout co už jsem četla, abych si tyto knihy užila. Třetí kniha ze série. Srovnatelná s prvními dvěmi.
Nenávidí se, přátelí se s výhodami, něco se pos pokazí, nenávidí se a pozor - happy end :)
Od začátku jsem čekala, kdy hlavní hrdinka vytáhne plátno. To mě štve, buď jsem extrémně chytrá nebo jsou tyto knihy extrémně předvídatelné.
Jako oddechovka dobrý, u když to měla zase dva miliony stránek, vzrušující s. scény a vlastně dobré konce se mi líbí. Musím vyzdvihnout super scény u kterých jsem se smála nahlas, to se během čtení dlouho nestalo.
Neurazí - nenadchne. Ráda čtu knihy opakovaně, ale k této sérii se pravděpodobně vracet nebudu.
Můj Instagram - bez_prebalu


Rapeh
10.03.2024 5 z 5

Nejlepší asi bylo seznámení Kate s Milesovymi rodiči. Smála jsem se dlouho a knihu musela na chvíli odložit. Jinak super

Papimami
29.02.2024 5 z 5

A na scénu se vrátil "starej" dobrej ostrej Miles!

w.d.taylor
15.02.2024 5 z 5

Hodně vtipný díl! Je to opravdu dobrá kniha a skoro v mých očích překonala i druhý díl.

petulkapeta
06.02.2024 5 z 5

,,On je můj domov."
No třetí bratr je jim hodně podobny...umanutý,odhodlaný,sexem posedlý. Libil se mi jeho nový dům i se zvěřincem a stejně jako Kate jsem milovala dopisy co jí posílal...

keiko33
27.01.2024 5 z 5

Tento diel bol lepší ako prvý,no horší ako druhý. Vlastné sa skoro celú knihu nič nedialo, len sa hádali a udobrovali. Ale bolo to také milé. Čo mi už liezlo na nervy, boli neustále sexuálne scény. Akokeby autorka urobila z bratov Milesovych sexuálne mašiny. Pohadáme sa? Dáme sex. Žiarlime? Dáme sex. Prídeš za mnou do kancelárie v sexi šatách? Dáme sex. Proste neustále nadržaný Miles. Chcela som dať 4*, no vďaka záverečnej zápletke, ktorá ma prekvapila a nečakala som, že sa to nakoniec takto vyvinie dávam 5*. Knihu som si užila, aj keď to nebolo úplne dokonalé. Elliot bol nakoniec také romantické zlatíčko.

Bergerac16
07.12.2023 2 z 5

Tento díl nedosahuje kvality druhého. Celý příběh je postavený na náhodách, jedna je vrstvená na druhou. A jsou to takové ty náhody jako vrata, které dobrý příběh nesmí nadužívat. Takže je celé vyprávění strašně nevěrohodné.
Autorka hodně tlačí na pilu, aby čtenáře pobavila - v případě scény s kachnami se jí to u mě dařilo, jiné jsou vyumělkované a neplatily na mě.

Ála1968
01.11.2023 5 z 5

Tak tohle byl nejlepší díl.Nic nemůže přebít scénu z bytu v New Yorku.Tam jsem se strašně nasmála, stejně jako s kachnami nebo kozlem.Prostě úžasný

KlaraD851
12.10.2023 5 z 5

Pohádky pro velké holky, myšleno v tom nejlepším. 4 díly přečtené za pár dní a už mám absťák. Bratři a jejich příběhy podobné, ale přesto každý jiný. Stejně tak byla jiná i každá vyvolená.

Tenhle příběh považuji za nejromantičtější. Kate byla inteligentní, v životě prožila i nehezké chvíle a pro mě byla nejreálnější ze všech žen celé série. Nebyla to žádná puťka, jednala logicky a z celé série mi nejvíc přirosla k srdci. A Elliot má ze všech bratří rozhodně největší srdce.

KajinaH722
02.10.2023 4 z 5

V této knize opět najdete lásku, sex i vtipné chvíle a aby to nebylo příliš jednoduché, tak i nějaký zvrat se tam najde. Musím říct,že třetí díl patří mezi mé slabší, protože jsem si víc užila ty předchozí, ale za mě určitě stojí za přečtení, když se jedná o sérii Milesův klub.
O to víc se bojím co mě čeká u čtvrtého dílů a asi si dám delší pauzu a pak si prectu i ten poslední.

Eva P.
20.09.2023 3 z 5

Tím, že jsem nesepsala svoje dojmy ihned po dočtení, jsem se jen utvrdila v tom, že to byl velmi snadno zapomenutelný příběh, který se mi ale četl dobře, dobrá oddechovka, ale možná až neúměrně natahovaná, jako všechny díly této série.
On, pohledný podnikatel a milovník umění, ona, ajťačka v jeho firmě, která mu dává zabrat, a také hráčka netballu, který vlastně ale vůbec nehraje... profily na seznamce, spolubydlící-stylista... Jo, něco mi utkvělo.

Senza Jenka
11.09.2023 2 z 5

To, že se z ničeho nic začnete dívat na člověka, jehož znáte léta, zcela novýma očima, se stává. I to, že se občas ocitnete ve víru událostí, které jste nechtěli a neplánovali. A city, mrchy jedny, se zjevují bez ohledu na naše přání.
Tenhle díl má slušnou zápletku, zajímavý vztahový propletenec, dějové zvraty i pointu. Oceňuji, že není tak úplně průhledný a předvídatelný. Bohužel ty opravdu silné momenty ředí naprostý balast, jako by autorka sepsala osnovu klíčových scén, na nichž si dala záležet a pak rukopis hodila asistentovi, aby je propojil nějakou omáčkou.

babystar
09.09.2023 3 z 5

Tento příběh třetího z bratří Milesových Elliota mne moc nezaujal. Připadlo mi, že kromě erotických scén v něm není žádný děj. I ta kriminální zápletka s obrazy byla předvídatelná. Pro mne zatím nejméně zajímavý díl. Teď jsem zvědavá s čím se pochlubí čtvrtý bratr Christopher.

LivN
26.08.2023 5 z 5

Bavila jsem se od začátku do konce. Tohle byla knížka, kterou jsem si právě potřebovala přečíst. Kate a Elliot byli perfektní pár. A ty jejich hry se mi libily. Kate schválně štvala Elliota, u tychto scén jsem se hodně nasmála. A on byl tak okouzlující a dokonalý. Doporučuji! Je to zážitek.

krevetka79
13.08.2023 5 z 5

Skvělé pokračování série.
Opět přečteno jedním dechem.
Příběhu nechybí spousta lásky, sexu , ale také zvraty a velmi vtipné okamžiky.
Od srdce jsem se zasmála, ale občas to bylo i na slzu v oku.
Moc se těším na čtvrtý díl, který už byl v knize lehce nastíněn.

oresvo
24.07.2023 5 z 5

Tenhle příběh se mi líbil. Mělo to vtip. Romantiku, erotiku.
Sice mě občas vadil přístup Eliota ( hrál si na alfa samce , ale přitom to byl měkota) ale Kate byla taky občas na ránu.
Každopádně konec mě bavil . Mělo to zvrat, spousta věci se vysvětlila.

Anna195
24.07.2023 5 z 5

Ak by som mala odporučiť sériu, plnú humor, lásky, vášne a neobyčajných postáv bola by to určite séria Milesov Klub. Bez Zábran je tretia časť, z ktorej som rovnako unesená ako z prvých dvoch. Knihu som už čítala v češtine, ale ani slovenské vydanie som si nemohla nechať ujsť, veď len pozrite na tú obálku. A opäť to milujem ako po prvýkrát.

Tentokrát je hlavný hrdina Elliot, ktorý bol tak troška slepý, keďže nevidel ženu svojho života, ktorá bola priamo pred ním. Ale, čo si budeme v jeho prípade platí staré známe: "Lepšie neskoro ako nikdy." Ale tu som spoznala skutočného Elliota, ktorý bol milý, láskavý a obzvlášť pozorný. Tohto Elliota som úplne žrala.

A práve on k sebe potrebovala silnú ženu, ktorou Kate aj skutočne bola. Rozhodne Elliot spoznal ženu, s ktorou to ľahké teda nebolo. A to ma na tom najviac bavilo, keďže Elliot sa musel snažiť. Aj keď ma v určitých situáciách štval, ale mal šťastie, keďže dostal rozum a pochopil, čo znamená osud, keďže téma osudu je v tomto príbehu veľmi dôležitá.

Ich doťahovania a dialógy som si hneď zamilovala. Vždy som čakala, kedy sa spolu objavia na scéne, keďže to vždy stálo za to. O ich chémii ani nehovorím... Čosi neskutočné.

Poviem vám toto je rozhodne príbeh o osudovej láske, síce s množstvom prekážok, ale tie prekážky stáli za to.

Jurajovamaka
21.07.2023 5 z 5

Výborný aj 3 diel série, ktorý Vás ani na chvíľu nenudí ...
Najskôr ju nanávidí...nakoniec sa do nej zamiluje...a vezme si ju za manželku...
Od lásky je len krôčik k nenávisti...alebo naopak???
Každopádne neváhajte a čítajte ...táto oddychovka je ako stvorená na letnú dovolenku...kedy človek nemusí NIČ dokonca ani rozmýšľať...
Každopádne NAJLEPŠIA SÉRIA akú som kedy čítala v tomto žánri
ODPORÚČAM

Čtenářka368
09.07.2023 5 z 5

Uffff... první kniha série a nakonec i nejlepší. Chytlo mě to a nepustilo. Hodně jsem se nasmála a ta chemie mezi hlavními postavami. Další díly už jevily jisté podobnosti a ani postavy už jsem si tolik nezamilovala. Každopádně tohle si pět zasloužilo už za tu zápletku ke konci, kterou jsem nejdřív odhalila dřív, ale nakonec tam bylo i něco, co jsem vůbec nečekala.

Štítky knihy

láska romantika vztahy

Autorovy další knížky

T. L. Swan
australská
2021  88%Jednou za život
2021  93%Na druhý pokus
2022  92%Bez zábran
2023  87%Jen mezi námi
2024  87%A co bylo dál

Kniha Bez zábran je v

Právě čtených6x
Přečtených797x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených51x
Knihotéce273x
Chystám se číst199x
Chci si koupit59x
dalších seznamech7x