Zdivočelá dědička

Zdivočelá dědička https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474811/bmid_zdivocela-dedicka-p8G-474811.jpg 4 41 9

Milá lady Věrnolásková série

< 4. díl

Milá lady Věrnolásková, moje schovanka mě přivádí na pokraj šílenství. Musím ji provdat a zbavit se jí. Je tu ale jeden problém… Když Jonathan Deverill slíbil umírajícímu příteli, že se stane poručníkem jeho dcery, představoval si holčičku v zástěrce a s copánky, dítě, které by mohl odložit do nějaké internátní školy. Problém je, že jeho svěřenka je ve skutečnosti dospělá, vzdorovitá kráska, jejíž touha po romantice hrozí, že mu udělá z funkce poručníka peklo na zemi. Newyorská dědička Marjorie McGannová chce prožít společenskou sezonu v Londýně a získat manžela se šlechtickým titulem, který jí pomůže utrácet zděděné americké miliony. Domnívá se, že její nový britský poručník je ideální k tomu, aby jí takového muže pomohl najít. Jenže Jonathan nemá v úmyslu dovolit, aby se přítelovo jmění promrhalo. Pod jeho bdělým ochranitelským okem se Marjorii těžko hledá romantika… až do jednoho osudového večera, kdy ji úchvatné polibky jejího poručníka přimějí k úvahám, jestli tu největší ze všech romancí nemá náhodou přímo před nosem.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Heiress Gone Wild , 2019


více info...

Přidat komentář

mikika
28.03.2022 3 z 5

snad že jsem předtím četla hutnou knihu plnou komplexních a složitých postav, tohle mi hned vzápětí přišlo tak neskutečně chabé a lehce sračkoidní. možná kdybych obrátila pořadí víkendových knih...

Hatshepsut
13.03.2022 3 z 5

Oddechové romantické čtení. Líbí se mi styl psaní této autorky, proto ráda sáhnu po každé její nové knize. Nicméně v tomto příběhu pravda moc akce nebylo a chvílemi to celé působilo vlekle. Předchozí sérii Girl-bachelor hodnotím za sebe jako lepší.


vcielka
02.03.2022 4 z 5

Za prvé, musím povedať, že autorka patrí k mojím obľúbeným. Sedí mi jej štýl a technika písania. Hrdinovia majú svoj charakter a hĺbku a ľudia nie sú čiernobieli ani hlúpi. Len tento príbeh sa akosi veľmi nepodaril. Niežeby bol napísaný zle. Techniku písania autorka zvládla opäť na jednotku. Ale dej bol predvídateľný, málo zložitý, jednoduchý a tým pádom akosi nudný, nevzrušujúci. Prečítala som to ako oddychovku, ale nenašla som v ňom nič, čo by ma inak oslovilo. Marjorie mohla byť pokojne viac odtrhnutá zreťaze, viac si užívať slobodu, viac štvať svojho poručníka. Možno táto cesta tohto príbehu by bolo to, čo by mu mohlo pomôcť. Nie je to na 3 hviezdy, pretože tam patria u mňa oveľa slabšie knižky. Dávam 4, ale je to fakt na hrane. Btw hlavní hrdinovia ma veľmi nebrali. Predstavovala som si ich tak, ako možno autorka chcela, len sa fakt nijak v príbehu neukázali.

havrmoni
29.01.2022 3 z 5

Nuda,nuda a nuda. Marjorii jsem nepřišla na chuť i když vyloženě nesympatická mi nebyla. Vadily mi ty sáhodlouhé opakující se myšlenky. Něco se mezi hrdiny odehrálo a pak o tom oba dlouze přemýšleli. Být to o větší třetinu kratší, mělo by to spád.

Dellphi
07.01.2022 2 z 5

Tuto autorku mám hrozně ráda, líbí se mi její styl psaní i vyjadřovací schopnosti. U nich oceňuji hlavně to, že dialogy hlavních hrdinů sedí (aspoň dle mých představ) do tehdejší doby. Přesto pro mě byla tato knížka zklamáním. Nějak jsem se nedokázala začíst a opravdu mě to nebavilo. Takže za mě tato kniha ne-e. Ale autorku rozhodně doporučuji! Akorát doporučuji sáhnout po nějaké jiné. U mě stále vede série Girl-bachelor, tam nemůžete sáhnout vedle.

LilianaFalcon
30.12.2021 3 z 5

Tak tohle se moc nepovedlo... První polovina byla skvělá, druhá se strašně vlekla...

Zomy
30.12.2021 4 z 5

Autorka mě opět nezklamala. Marjorie je skvělá hrdinka - naivní, nevinná, ale zároveň temperamentní, chytrá a odhodlaná. Dialogy jsou jako vždycky zábavné a inteligentní.
Začátek knihy, kdy spolu Marjorie a Jonathan pluli na lodi, mě moc nenadchl, protože to už tu bylo mockrát. Ale jejich špičkování, laškování a jiskření bylo fajn.

V závěru nám hlavní hrdina dost změkl, ale přesto mě tahle jednoduchá a laskavá romantika snad vytáhla ze čtecí krize.

rampapa
19.12.2021 5 z 5

Tak tohle bylo krásné a nádherné. Miluju tuhle sérii. Jsem z tohoto dílu nadšená. Moc jsem si zamilovala Jonathana a Marjorii. Doufám že vyjde další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Kešu1981
12.12.2021 1 z 5

Upřímně, nebavilo mě to, přišlo mi to nudný...