Zkrocení bouřliváka

Zkrocení bouřliváka https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248967/bmid_mighty-storm-zkroceni-bourlivaka-SOB-248967.jpg 4 300 55

Mighty Storm série

< 2. díl

Hudební recenzentce a novinářce Tru Bennettové se podařilo nemožné: ukořistila srdce Jakea Wetheringa, rockové hvězdy, která nenechala v klidu žádnou fanynku. Tru s Jakem plánují svatbu a snaží se najít správný směr jejich společného života ve Státech. Tru sice chybí Londýn a hlavně její přítelkyně Simone, ale vyhlídky na šťastné manželství s Jakem v L. A. jsou přece úžasné… Avšak ani slunná Kalifornie nedokáže vymazat nepříjemnosti a roztržky, kterým musí Tru s Jakem čelit. Nemilosrdní paparazzi a Jakeova bouřlivá minulost na ně číhají za každým rohem. A co víc, Tru se musí vypořádat s Jakeovým rozhodnutím, že děti do jeho života nepatří. Truina láska k Jakeovi je silná. Ale co když to tentokrát nebude stačit na to, aby svůj vztah zachránili?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Wethering the Storm , 2013


více info...

Ála1968
Ála1968
16.03.2024 5 z 5

Skvělé pokračování,mě se to moc líbilo,jen mě mrzí, že nejsou další díly

MAU256
MAU256
25.04.2023 4 z 5

Pokračování příběhu lásky Jacka a Tru. Museli překonat pár překážek, ale nakonec to dopadlo tak, jak mělo.

"Nejdřív bych ti chtěl říct, že tě miluju a že na ničem jiném než na tobě mi nezáleží. Ale bojím se. Jsem vyděšený. Bože, Tru, když jsi mi řekla, že jsi těhotná, problesklo mi před očima celé moje dětství." Zhluboka se nadechl. "To byl ten důvod, proč jsem utekl - kvůli vlastním obavám, kvůli strachu, že nedokážu být dobrým tátou. Ne proto, že bych nechtěl tebe nebo dítě."


Silvisek
Silvisek
02.12.2022 5 z 5

Super pokracovani knihy. Libilo se mi to a je to dost ctive jako prvni kniha. Takova oddechovka co neurazi

havrmoni
havrmoni
28.09.2022 3 z 5

Tohle bylo lepší. Sice do poloviny jsem si opět říkala jaká je Tru blbka žárlivá a on taky, ale pak dobrý. Od poloviny už se mi to i líbilo. No a pak už jen sladký epilog a poznámka autorky, že je na řadě příběh o Tomovi.

PetraBery
PetraBery
19.08.2022 3 z 5

Pokračování velké lásky mezi Tru a Jakem, oddechové čtení, kde je jasné, jak skončí. Přemýšlet u toho nemusíte, odpočívat můžete. Časté oslovení "baby" mi v knize vadilo, a celkově se jedná o hodně přeslazenou záležitost, ale jedno přečtení neublíží.

pavlikova9332
pavlikova9332
24.06.2022 5 z 5

Škoda že už nevyšlo pokračování serie. Tento díl byl super

Ralemo
Ralemo
11.03.2022 5 z 5

Krásně napsaný druhý díl, opět nic nechybělo, drama, zápletka, láska, nešťastná náhoda a nakonec šťastný konec. Vztah Tru a Jakea byl krásný, je vidět, že pravá láska existuje. Klasická romantika, předvídatelný děj, ale za mě hodnotím všemi hvězdičkami.

Jita160
Jita160
14.11.2021 4 z 5

Určitě podařené pokračování.
Vztah mezi Tru a Jackem se rozvíjí.Oba si museli ve svých životech ujasnit priority aby mohli být spolu, i když minulost jim háže klacky po nohy .
Za mě rozhodně povedená série,rocková drsoně já můžu.

kacenka6144
kacenka6144
24.08.2021 3 z 5

Dva díly mi přišly skoro zbytečné. Byly chvilky, kdy jsem přemýšlela, jestli knížku dočtu až do konce.

petulkapeta
petulkapeta
07.04.2021 5 z 5

Pěkně pokracovani...

Evaho73
Evaho73
13.10.2020 3 z 5

(SPOILER) Ako som písala v komentári k prvému dielu, Jake a True ma nepresvedčili o sile ich akože životnej lásky, lebo celý ich príbeh od opätovného stretnutia po dvanástich rokoch až po spoločnú svadbu sa odohral iba behom jedného roku. To je dosť málo na tvrdenie, že ich láska všetko prekoná...
Keby tam boli väčšie časové rozostupy, vyznelo by to oveľa reálnejšie.
Autorka to poňala dosť prvoplánovo, čo je na škodu, lebo príbeh rockovej lásky mal veľký potenciál na jeho dôveryhodnejšie stvárnenie.

lukonka
lukonka
15.09.2020 5 z 5

Druhy díl též fajn.
Lehce mi tam nesedla nehoda, jinak čtivý díl.

wielka
wielka
14.09.2020 3 z 5

SPOILER
Celkom fajn kniha, pokracovanie Bourlivaka. Vztah medzi Tru a Jakeom sa stabilizoval a odvtedy to bolo len o nehynucej laske. Samozrejme, muselo sa to trochu skomplikovat, inak by sa to skoncilo prilis rychlo. Ale ano, bolo to krasne, sladke. Ale zaroven taaak predvidatelne. Neviem, ako vam, ale mne neeeskutocne liezlo na nervy, ako Tru Jakea vychvalovala, ako sa o nich stara - nekupil iba jednu vilu v L. A., ale aj dalsiu v Anglicku. No a preco nie, ked bol milionar...

Petriii
Petriii
19.08.2020 2 z 5

Tak tohle mě moc nebavilo... Neustále jen miluju tě,já tebe víc,baby... Bože,to oslovení baby mě už neuvěřitelně štvalo :D víceméně se tam nic moc nedělo,žádná zápletka,žádný rozvíření citů. Za mě zbytečný díl.

Kristy.Seb
Kristy.Seb
17.08.2020 4 z 5

Pokračování skvělého příběhu a opět to byla paráda. Obdivuju True, jak se dokázala vyrovnat s Jakeovo minulostí. A miluji Jakea. Jak pro True udělal vše, co jí na očích viděl. A ta láska a něha, kterou projevil v nemocnici. Nádhera!

Ella161
Ella161
03.05.2020 5 z 5

Dobře. Právě jsem dočetla knihu a moje emoce jsou tak trochu rozvířené. Ta nejdůležitější věc- už teď mi všechny postavy strašně chybí. Obě knihy jsem si moc užila a je mi líto, že už to končí. Jsem ráda, že Jake se stal lepší verzí sama sebe. Je vidět, jak moc Tru miluju a bože, všechny ty emoce, když měla Tru nehodu? Nikoho nepřekvapí, že jsem plakala. Jinak to totiž ani nešlo. Jsem ráda, že všechno dopadlo skvěle. To hlavní jsem psala už u první knihy, takže se tady nechci moc opakovat. Jen bych ráda podotkla, že Tru je opravdu moc žárlivá (stejně tak i Jake), ale můžu se jí divit? Já bych nejspíš nezvládla žít se slavným chlapem. Ty fanynky by mě opravdu štvaly. Hlavně když ví, že je zadaný a stále to zkouší? Co je tohle za ženský? Taky mám svého idola, platonickou lásku, z dětství. Snad jako každý. Naštvalo mě, že je zadaný, ale přála a stále mu ten vztah přeji. Nikdy by mě nenapadlo, že bych někomu měla přebrat zadaného kluka. Tyhle holky jsou opravdu hloupé. Všichni víme, že když se chlap opije, stačí málo a jeho život je druhý den zničený. Chlapi skoro pořád myslí na sex a když k tomu přidáte alkohol... Ovšem že jsou ale někteří chlapi hnusní a svoje přítelkyně podvádějí. To tady ale nebudu řešit, jelikož je to dlouhé téma, který nemá žádné řešení.Každopádně se s tímhle příběhem loučím a jsem si jistá, že se k němu ještě vrátím. Doporučuji!

Myška43
Myška43
07.04.2020 5 z 5

Kniha mě moc bavila, autorka opravdu umí psát. Upřímně jsem se několikrát zasmála a i pobrečela. Ráda bych si přečetla příběh o Tomovi, tak doufám, že bude ta možnost.

jinbr
jinbr
02.03.2020 5 z 5

S druhým dílem jsem plynule navazovala. V tomto příběh ještě gradoval, vztah Jakea a Tru se dál rozvíjel, což bylo velmi příjemné. Strach z otcovství, špatné zkušenosti, které nás mohou někdy i silně ovlivňovat a zároveň silná touha věci zvládnout a mít je takové, jaké člověk chce - to je pro mě hlavní sdělení. V těchto příbězích se mi líbí i ta majetnickost - když je podložena láskou, a ne despotismem, jak tomu v reálu často bývá.

suzanne1997
suzanne1997
23.02.2020 4 z 5

Druhý díl může čtenáře lehce překvapit, alespoň mě tedy ano. Pohledy obou hlavních postav dodávají příběhu tu správnou příchuť a i dlouhé skoky v čase lze překousnout. Osudy Jaka a Tru se vyvíjejí slibně a i tentokrát zůstává v některých částech čtenář v nejistotě. Jistě, je to romantický příběh, takže by měl skončit dobře, jenže po první knize člověk nikdy neví.
Velkou vadou na celé knize jsou okrajové zmínky o dalších hrdinech Simone, Dennym, Stuartovi, Joshovi s všech dalších. dá, jak to s nimi dopadlo, přesto bych si o nich docela ráda přečetla celou knihu, natolik mě členové Mighty Storm upoutali.

Tesset
Tesset
06.02.2020 1 z 5

Tak tohle už fakt ne. Dostala jsem z toho cukrovku. Nakonec se všichni svezli na duze do západu sluncu a třpytkama je zkropil jednorožec. Nic proti, těm co mají rádi takové brutální slaďárny sw to zaručeně bude líbit, ale ti, kteří chtějí něco realističtějšího se z toho skoro zblázní (hlavně při představě, že by ty dialogy probíhaly ve skutečném světě - se mnou někdo tak mluvit, tak se potrhám smíchy).

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

2014  81%Trable
2020  90%River Wild
2015  77%Bouřlivák
2015  82%Zkrocení bouřliváka
2023  79%Úlet na dva týdny

Kniha Zkrocení bouřliváka je v

Právě čtených2x
Přečtených479x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených26x
Knihotéce273x
Chystám se číst117x
Chci si koupit13x
dalších seznamech2x