Medvídek Pú - Rok plný svátků s Medvídkem Pú

Medvídek Pú - Rok plný svátků s Medvídkem Pú https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488067/bmid_medvidek-pu-rok-plny-svatku-s-medvi-Lqg-488067.jpg 4 20 3

Medvídek Pú rád slaví svátky se svými kamarády. Vždycky přitom zažije nějaké nečekané dobrodružství. Ve Stokorcovém lese však neslaví jen apríla, ale také Valentýna, Velikonoce a hlavně Vánoce, ke kterým patří pohoda a spousta krásných dárečků.

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Celebrate The Year With Winnie The Pooh: A Disney Holiday Treasury , 1999


více info...

Přidat komentář

Worbitka89
18.08.2023 4 z 5

Velmi pěkné ilustrace, větší písmena, delší příběhy. Moc pěkná kniha, jedinou vadou na kráse byl složitý poeticky barvity popis prostředí a dlouhá souvětí, který tříletou dcerou vždy trochu zmatl a snížil se tak zajem o čtení. Kniha je spíše pro starší předškoláky i významem příběhů (pokud se o Pua ještě zajímají).

Sabča92
01.03.2022 5 z 5

Do rukou se mi dostalo druhé vydání nádherné knihy Rok plný svátků s Medvídkem Pú který patří do edice Knihovnička Medvídka Pú.Rok plný svátku s Medvídkem Pú vypráví celkem šest kratších příběhů, které jak již z názvu vyplývá vyprávějí o různých svátcích v roce. Opět se v knize setkáváme nejen s Púoem ale se všemi známými a oblíbenými postavičkami ze Stokorcového lesa. Medvídek Pú slaví svátek svatého Valentýna začíná v okamžiku, kdy Pú všude ve svém domečku nalepí plstěná srdíčka. Nečekaně se u medvídka objeví klokánek a žádá Púa o pomoc s valentýnkou. Medvídek Pú slaví Velikonoce.
Rok plný svátků s Medvídkem Pú vám mohu ze srdce doporučit, je to krásná kniha plná milých příběhů, které můžete číst stále dokola.
Hodnotím: 5/5


Sabča92
31.01.2022 5 z 5

Jestli je něco u Disneyho knih téměř jistota, pak jsou to dokonalé ilustrace plné barev a vřelé lásky. Druhé vydání této krásné knihy je vytištěno na kvalitním křídovém papíře a vypadá opravdu nádherně. Rok plný svátku s Medvídkem Pú vypráví celkem šest kratších příběhů, které jak již z názvu vyplývá vyprávějí o různých svátcích v roce. Opět se v knize setkáváme nejen s Púoem ale se všemi známými a oblíbenými postavičkami ze Stokorcového lesa.
Rok plný svátků s Medvídkem Pú vám mohu ze srdce doporučit, je to krásná kniha plná milých příběhů, které můžete číst stále dokola.