Pán temnot

Pán temnot https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485981/bmid_pan-temnot-v95-485981.jpg 4 41 14

Maiden Lane série

< 5. díl

Po Winteru Makepeacovi přebírá roli tajemného maskovaného ochránce St. Giles jeho přítel Godric St. John, dokud ho nezarazí neohrožená Margaret Readingová s pistolí mířící na jeho hlavu a dokud on v ní nepozná svou manželku. Margaret chce pomstít svého milovaného, kterého měl Duch zabít. Co všechno se však stane, když v přízraku pozná svého ztraceného manžela…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Lord of Darkness


více info...

Přidat komentář

bezzink
28.02.2024 4 z 5

Krasne to bylo, jako vzdy!
Nechtela jsem ani docist, protoze jsem se bohuzel dozvedela, ze Baronet neplanuje vydani dalsich dilu! :((
Elizabeth napsala dalsich 7 dilu serie Maiden Lane.
O Maximusovi a Artemis, jejim bratru Apollovi, Asovi anebo o kapitanu Trevillionovi a Pheobe nebo Alfe a dalsich.
Achjo holky, takze leda zkusit v anglictine.

kacenka6144
27.06.2023 4 z 5

Poslední téhle série (ale mám chuť před to napsat "zatím"). I když byl mezi Godricem a Margaret "Mags" docela velký věkový rozdíl, dokázali oba potlačit svou minulost a najít k sobě cestu. Doufám, že se dočkáme ještě jednoho dílu o posledním z Duchů ze St. James. A já už se teď moc těším.


Bergerac16
30.04.2023 5 z 5

Milostná scéna ze 13. kapitoly je jednou z nejlepších, jakou jsem četla. Vztah obou hrdinů je rozehrán poměrně originálně, oba mají své motivy a vzájemně se chápou. St.John je svým způsobem odzbrojující - je naprostým opakem tak často užívaného zhýralého šlechtice :-)

Dellphi
19.12.2022 4 z 5

Celý příběh byl úžasný a doplnění legendou o Hellequinovi bylo perfektní. Pokaždé jsem se moc těšila na každou další kapitolu. Tohle a autorčin styl psaní obdivuji. Je nápaditá, umí se skvěle vyjadřovat a její popisy vám nádherně vykreslí celou scénu, čímž vás ke svým příběhům poutá čím dál víc, takže si užíváte každou stránku.
Kéž by už byl dispozici další příběh, Artemis ve mně vzbudila velké naděje a já se hrozně těším na její příběh. (Že by duchem byl onen vážný a nevrlý vévoda z Wakefieldu?) A co teprve Alf a velitel dragounů? No hezky si to autorka připravuje… ale už aby to bylo!
P.S. ta obálka je strašná !

LilianaFalcon
09.08.2022 4 z 5

Margret s Godrikem mě bavili, ale další mizející holčičky už ne, chtělo to nějakou novou zajímavější zápletku.

Mi--LADA
07.08.2022 4 z 5

Líbilo. Sympatická Margaret touží po miminku a tak se s příbuznými rozjede za zdánlivě usedlejším a předčasně zestárlým manželem, s nímž je pouze formálně vdaná, aby se ukázalo, že zas taková nuda s ním není. Tentokrát se to obešlo bez větších hádek, které u slaďáků nemám ráda a příběh měl spád. Bez dětí a muže je život lidí pustý a prázdný, něco podstatného v něm chybí, i když jinak ženské nic neschází a síla životodárné lásky tu je hezky popsaná i v pěkné legendě-pohádce, která opět vhodně doplňuje román .
Také jsem zvědavá na další, šestý příběh, s další fajn postavou Artemis, na jejíž další osudy se také těším. S její "paní" Penelopou a jejími rozmary si vytrpí, Penelopa si lidi a štěstí musí koupit, Artemis bude mít vše zaslouženě, upřímně a přirozeně, ale peníze a štěstí, ty jsou prostě k důstojnému životu potřeba také a série tuhle pravdu pokrytecky nepopírá. Hezká série, která se nebojí jenom plout po bezstarostných obláčcích těch nejobdařenějších a řešit jen snadno získané dobré partie nebo ženskou garderóbu, přitom se u toho nemusí přemýšlet, jen relaxovat.

havrmoni
27.07.2022 3 z 5

Tentokrát mě to moc nebavilo. Je to sice dobrodružné a jsem vždy zvědavá, jak to dopadne. Jen mě prostě už nějak nebavilo to okolo a Margaret. Asi jsem na to neměla tu správnou náladu. I tak jsem zvědavá na dalších asi 7 dílů. Nyslím, že jich je 12 včetně dílu o Alfě.

Domkar9116
24.07.2022 5 z 5

Když už máte nasazenou laťku hodně vysoko co se týká milostných románů, je těžké najít autora a příběh, který by vás bavil.. Nicméně Elizabeth Hoyt se to stále daří. Opět krásný příběh, čtivě napsané, postavy, které si zamilujete. Moc se těším na další díl !!

Zomy
15.07.2022 5 z 5

Skvělý díl se skvělými hrdiny!
Úplně nemusím příběhy, kde jsou obě hlavní postavy prodchnuty smutkem z předchozích vztahů, ovšem tady to tak příjemně plynulo, že mi to vůbec nevadilo.

Megs i Godric byli úžasní, byli k sobě po celou dobu vztahu víceméně upřímní, žádné intriky, žádné házení klacků pod nohy, prostě se jen jejich vztah vyvíjel a prohluboval, je to velká romantika.

Série má mnoho dílů a já jen doufám, že se jich dočkáme i v češtině...

Jaruš71
03.07.2022 5 z 5

Super, doporučuji, potřebuji další díly a nejlépe všech dalších deset !!!

Hatshepsut
18.06.2022 5 z 5

Tato série si rozhodně umí udržet své čtenáře, jelikož každý díl má své kouzlo. A hlavně díky za duchy St. Giles, kteří chrání obyvatele chudé londýnské čtvrti svými hrdinskými skutky. Opět čtivé romantické čtení.

rampapa
14.06.2022 5 z 5

Za mě asi zatím nejlepší díl z celé série. Godrica jsem si zamilovala už z předešlých dílů a teď ho mám ještě radši. Margaret jsem si hnedka zamilovala. Příběh byl strašně super. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

mysanda20
10.06.2022 5 z 5

(SPOILER) Jejda tahle kniha byla úžasná,je to díl od dílu lepší.Máme tu zase manželství z rozumu,Megs se po dvou letech oddělení vrací za manželem,aby s ním žila,protoze touží po miminku.Megs byla úžasná postava plná lásky,smíchu a trpělivosti.Godric byl ze začátku moc uzavřený a smutný,ale pomalu se začal projevovat,líbilo se mi jak měl schované Megginy dopisy.K Maggie se choval moc laskavě a vstřícně a pokud někoho miluje tak miluje navždy.Spolu tvořili moc krásný pár.Ja chci další díl:-)

"Godriku?"Stála zcela nehnutě až na jemné chvění,jež ji probíhalo rameny.
"Lásko?"Zvedl její vlasy v ruce a sledoval,jak ty lokny filtrují sluneční paprsky, pronikající okny.
"Co..."V jejím hlase zazněla podivná odtažitost.
"Jaký druh práce po mně chceš,abych udělala?"
Usmál se a zvedl její vlasy je rtům "Pro začátek mi můžeš pomoc se svlékáním".

Kešu1981
09.06.2022 4 z 5

Tak tohle mě vážně bavilo číst. Doslova se nešlo odtrhnout. Vydařený příběh. Hodně čtivé, občas napínavé, rozhodně romantické a nechybí ždibec humoru, což oceňuji.
Těším se na další díly, teda...doufám, že se u nás přeloží i ostatní díly série.

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Elizabeth Hoyt
americká, 1970
2008  83%Havraní princ
2020  80%Hříšné úmysly
2011  77%Hadí princ
2020  82%Vášnivé touhy
2021  84%Skandální vášeň

Kniha Pán temnot je v

Přečtených51x
Doporučených3x
Knihotéce80x
Chystám se číst39x
Chci si koupit9x
dalších seznamech3x