Rodinné štěstí / Mary se nebojí

Rodinné štěstí / Mary se nebojí https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47361/bmid_rodinne-stesti-mary-se-neboji-K2r-47361.jpg 4 98 9

Mackenzie's Mountain série

< 1. díl >

Wolf Mackenzie dlouhá léta trpí za zločin, který nespáchal. Jen přímá a rázná Mary Elizabeth v něm nevidí nebezpečného míšence a zločince jako ostatní lidé z městečka, ale citlivého, čestného muže. Muže, kterého by mohla milovat....

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Mackenzie's Mountain , 1989


více info...

Přidat komentář

maryzka
15.08.2023 4 z 5

Romantický příběh jedné generace rodiny, která stojí při sobě v dobrém i zlém.

munka
31.05.2021 4 z 5

Oddychové čítanie na odľahčenie perných dní. Romantický príbeh s detektívnou zápletkou ako bonus . Fandila som Mary, obdivovala Wolfa a držala palce Joeovi.


Kudík
27.01.2021 4 z 5

Řekla bych, že autorka má lepší tituly, ale i tak to nebylo špatné. Mary byla doslova skvělá a Wolf s Joem také. Vlastně je to taková romantická jednohubka o nové učitelce s pidi detektivní zápletkou (kde je bohužel pachatel brzy jasný), která se neohlíží na rasové ani jiné předsudky a dělá si vlastní názory. Navíc Joea vyzvedla až k nebesům. Viděla bych to na 3,5*, ale za Woodrowa zaokrouhluji nahoru. :)

Khira
27.12.2020 3 z 5

Nemohla som sa zbavit vizualnej predstavy dr. Quinnovej. Ale aj tak sa mi to páčilo. Bolo to fakn, mile. Ku knihe sa v buducnosti asi nevratim ale i tak nemôžem dat zle hodnotenie. Indianska tematika bola v popredi ale nijak nasilne. Na zimny vecer idealne.

moudivlacek
22.08.2016 4 z 5

Pěkná harlekýnka - mladá žena, která pochopí, že barva kůže v charakteru člověka není důležitá, stejně tak jako všeobecné zaškatulkování. Mary je učitelka, která pochopí, co je pro mladého člověka důležité, a je mu ochotna pomoci. I ona je odměněna velkou láskou. Wolf zas pochopí, že stranit se lidí není vždy to správné řešení.

PomněnkaPrvní
28.04.2015

Oddechový příběh. Trocha erotiky, humor žádný, vyloženě romantických scén zde také moc není. Harlekynky jsou krátké, takže se místo na postavy zaměřují na děj. A tento byl čtivý. Četla jsem to až po druhém dílu (Caroline a Wolfův syn Joe), který se mi líbil víc - obsahoval totiž také humor, jiskření mezi hlavními hrdiny a zajímavé prostředí stíhacích letců.

Stolid
05.04.2015

První díl ze série je vždy nejlepší! To samé platí i o příběhu o Wolfovi a Mary, ostatní příběhy jsou jenom slabou kopií... Ráda se ke knížce vracím.

narisa
12.09.2014 5 z 5

Miluji příběh Wolfa a Mary je nádherný a romantický. Nejlepší z celé série :)

Evaevelína
05.11.2013 4 z 5

harlequinky nečtu,ale po ročním schánění této knížky jsem se musela dát do čtení..neb autorka je L.Howard..Co o knížce napsa?Knížka je pěkná odpočinková a romantická.První část se týká Wolfa a Mary a ve druhé části se dozvíte jak syn Wolfa Joe vyspěl a dokázal jít za svým snem.Jo jo, moc pěkné.

Štítky knihy

harlekýnky

Kniha Rodinné štěstí / Mary se nebojí je v

Právě čtených1x
Přečtených140x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce76x
Chystám se číst19x
Chci si koupit4x
dalších seznamech2x