Rodinné štěstí / Utajované skutečnosti

Rodinné štěstí / Utajované skutečnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/195705/bmid_rodinne-stesti-utajovane-skutecnost-M00-195705.jpg 4 62 7

Mackenzie's Mountain série

< 2. díl >

Utajované skutečnosti Plukovník Joe Mackenzie je tělem i duší oddán létání a svému přísně utajovanému projektu. O jeho pověstnou chladnokrevnost ho ale připraví nová členka týmu Caroline, která se pro něj stane neodolatelnou výzvou...

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Mackenzie´s Mission , 1992


více info...

Přidat komentář

munka
25.12.2023 3 z 5

Nebolo to zlé, ale niečo tomu chýbalo. Rýchly a trochu neskutočný dej však účel splnil. Oddychová romantika s trochou napätia na sviatočné dni. Teším sa na ďalší príbeh.

Kudík
28.01.2021 3 z 5

(SPOILER) Pokračování s prvorozeným Wolfa, a to s plukovníkem Joem Mackenziem. Líbilo se mi, že se k těm oblakům dostal. To co jej potkalo v pěstounské péči, když byl Wolf nespravedlivě obviněn a odsouzen je hrozné. Caroline mi přišla zvláštní... nevím, jak lépe tuto postavu charakterizovat. Nadprůměrně inteligentní, ale zbytečně zariskuje na tak "zabezpečené" základně, kde by proklouzl skoro kdokoliv. :) Překvapilo mě, že autorka použila stejnou část jisté zápletky i v knize "Náruč plná lásky". Každopádně první díl se mi líbil o chlup víc a tady to žádný mazlíček nezachraňuje.


Khira
27.12.2020 3 z 5

Ja uz som si tak nejako zvykla, ze tu lasku tam Linda hodi ako rucny granat pomerne na začiatku knihy. Myslim, ze kniha ma hlavne bavila, pretoze Joe uz bol znama postava a navyse kto by nechcel pilota. Avsak myslim, ze z knihy sa dalo vytrieskat omnoho viac, zatlacit na emocie, dodat tomu hlbku. Ale nebola to ani najhorsia kniha, ktoru som v živote čítala.

LiLLu
21.10.2016 1 z 5

Horší hárlekýnu jsem nečetla a tuhle ani nedočetla! spisovatelka plácla na papír co jí napadlo, v prvních 3stránkách seznámila dva lidi, aby je o pět stránek později mohla strčit do postele a světe div se, opět tu máme krásnou chytrou pannu ve 28mi letech:-DDD. To jak neustále opakovala, jak je hl hrdninka chytrá a jak provádějí letecké testy ale vlastně nic technického ani nebyla schopná si pozjištovat mě unudilo a otrávilo. Třetí kniha od této autorky a také poslední...

moudivlacek
22.08.2016 4 z 5

Prostředí stíhacích pilotů díky rodičům je mi známé, proto i čtu ráda příběhy z tohoto prostředí. Joa už jsem měla ráda z prvního dílu, jeho sílu a odhodlanost v životě něco dokázat. Caroline je velmi chytrá mladá dívka, ale jinak zcela nezkušená.
Velmi hezký příběh s rychlým dějem, a krásným prvkem romantiky na konci.

PomněnkaPrvní
27.04.2015

Bylo to milé a rychlé. Oba hrdinové sympatičtí. Líbilo se mi, jak na to Joe šel a jak to s Caroline uměl. Trochu mi chybělo něco víc o chytrosti a genialitě Caroline, bylo to tam zmiňováno, ale nijak se nepředvedla. Zajímavé bylo i prostředí stíhacích pilotů.

narisa
12.09.2014 5 z 5

Utajované skutečnosti - Jedná se o druhý díl ze série Mackenzie´s Mountain. Je to příběh Wolfova syna Joea. Líbil se mi, ale Wolf s Mary byli lepší :)