Lily a zářiví draci

Lily a zářiví draci https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/191509/lily-a-zarivi-draci-191509.jpg 4 39 8

Lily série

< 2. díl >

Druhá kniha série Lily. Kouzlům dnes narostou křídla... Lily a její sestra Georgie, děvčátka z kdysi slavného kouzelnického rodu, jsou na útěku. Ve světě, kde jsou kouzla zakázána, se však nemohou skrývat věčně. Poté, co je zradí někdo, o kom si myslely, že mu můžou důvěřovat, se ocitají ve zdech školy, v níž mají před veřejností zůstat skryty děti s magickými schopnostmi. Ale kouzla si vždycky najdou cestu - a v temnotě se začínají probouzet zářiví draci....... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Lily and the Shining Dragons , 2012


více info...

Přidat komentář

Ivet_V
04.03.2021 1 z 5

Vůbec mě ta kniha nebavila. Četla jsem jí na etapy. Naprosto zbytečné a stráta času. Jedna z nejhorších knih, které jsem kdy četla.

zuzelsa
11.02.2018 5 z 5

Moc hezká knížka!! Možná i hezčí než první díl Lily. Knihu jsem měla přečtenou za tři dny. Děj jsem úplně hltala. Bylo to krásné. Nejlepší byl konec i když nebyl dokončený, protože následují ještě dva další díly. Nejlepší postava určitě Lily, i když já bych měla podobný strach jako Georgie. Henrieta mi není moc sympatická, ale je hodná. Když se tam objevila princezna Jane hltala jsem stránky ještě víc než předtím a ti draci byli super.


LenkaGrangerová
03.02.2017 5 z 5

Skvělé! Bohužel jsem nečetla jedničku a tak jsem si myslela, že nepochopím děj. Omyl! Krásná magická knížka, která mě za mrazivých večerů zahřála u srdce ^^

Sixtinka144
03.06.2016 5 z 5

Podle mě lepší než první díl , knihu jsem přečetla jedním dechem. Byla jsem z ní úplně mimo. Zmínka o Rose byla super! Dávám pět hvězd a doufám že se někdy dokopu k tomu koupit si třetí a čtvrtý díl .

MirijamFrankl
19.05.2015 5 z 5

Úžasná kniha plná napětí, líbí se mi děti, které jsou utlačovány, stíhány osudem, v nichž je potlačována moc. I když pravda, více než Lily se podobám padavce Georgie.

Di...
23.10.2014 4 z 5

Čte se jedním dechem. Oproti předchozí knize postrádá výrazně hluchá místa a celý příběh je jedna báječná jízda. Změna prostředí ději jen prospěla a návrat do míst, kde se odehrával část příběhu o Rose, je příjemným propojením obou sérií. I přesto, jaké věci se ve Fell Hall odehrávaly. A draci na závěr? Ty asi jen tak něco nepřekoná.
PS. Zmínění Rose a ostatních se přímo nabízelo, vzhledem k místu děje, o to smutnější bylo objevení jedné z postav.

Brambram
26.09.2014 4 z 5

Musím říct,že lepší než první díl a pokud bych si odmyslela poměrně kruťárnu v podobě zlé matky, tak je to srovnatelné s Rose.

princeznaklaris
17.05.2014 5 z 5

nádherná kniha! hezčí, než jednička