Ledové království - Slavíme narozeniny

Ledové království - Slavíme narozeniny https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524089/bmid_ledove-kralovstvi-slavime-narozenin-6525ba426582d.jpg 4 5 2

Oslavte 10 let Ledového království s jubilejní knihou narozeninových příběhů Oblíbení hrdinové z Arendelle jsou s námi už více než 10 let. A to je důvod k pořádné oslavě. Přidejte se k narozeninovému veselí i vy! S malou Annou si užijete ty nejhezčí narozeniny, s malým Kristoffem se zúčastníte oslavy mezi trolly, zjistíte, co se přihodilo během narozenin královny Elsy, a dozvíte se, jak vybrat ten pravý dárek pro soba. Nádherně ilustrované příhody zahřejí u srdce všechny malé fanoušky Ledového království.... celý text

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Disney Frozen Storybook Collection


více info...

Přidat komentář

Sabča92
20.10.2023 4 z 5

Slavíme narozeniny je krásná sbírka obsahující nové čtyři příběhy s našimi oblíbenými hrdiny.

Dokonalé narozeniny je příběh malé princezny Anny, která slaví své narozeniny. Jak vypadá taková královská oslava v Arandelle se dočtete v prvním příběhu, který ukazuje na sesterskou lásku mezi Annou a Elsou.

Kristoff slaví je příběh, který byste měli číst až poté, co jste viděli druhý film. Malý Kristoff, který spolu se Svenem žije mezi trolly nikdy neslavil narozeniny, protože neví, kdy je má slavit. Proto se jeho trollí maminka rozhodne mu uspořádat jeho první oslavu.

Elsina oslava s překvapením patří mezi první a druhý film, kdy se Elsa, královna Arandelle pečlivě stará o své královské povinnosti natolik, že přitom zapomene na své narozeniny. Ještě že její nejbližší přesně vědí, jak jí udělat radost.

Čím potěšit soba? Příběh, kde se oslavencem pro změnu stal sob Sven. Jeho přátelé si pro něj také připravili oslavu, a Olaf si pěknou chvíli láme hlavu, co svému příteli dá on.

Pokud jste fanoušci Ledového království, pak vám tato sbírka pohádek rozhodně nesmí uniknout. Jednotlivé příběhy se týkají všech oblíbených postav. Kniha je krásně ilustrovaná, a jednotlivé příběhy jsou krátké, proto jsou vhodné i jako pěkné čtení před spaním pro nejmenší.

veruptackova
16.10.2023 5 z 5

Čtyři krásné narozeninové pohádky, které díky čtvercovému formátu krásně sedí do dětských ručiček.
Doporučuji na předčítání pro děti od 3-4 let.
Samozřejmě nechybí překrásné ilustrace.
Fanouškům Frozen by tato kniha rozhodně doma neměla chybět.


Autorovy další knížky

Walt Disney
americká, 1901 - 1966
1992  90%Dobrou noc
1991  90%Kuchařka kačera Donalda
1995  92%Lví král
1991  84%Veselé Vánoce
2008  63%Prasátko má narozeniny

Kniha Ledové království - Slavíme narozeniny je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Chystám se číst1x