Láska a kozy na venkově

Láska a kozy na venkově https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452243/mid_laska-a-kozy-na-venkove-I8X-452243.png 4 74 28

Láska a sýr série

< 2. díl

Ellin život v Paříži se konečně ustálil. Žije se svým partnerem Sergem, oba se mají báječně a pokračují v dobrodružném objevování všemožných druhů sýra. Dokud tedy nastalou pohodu nenaruší Ellino nečekané těhotenství a Sergeovo možná až příliš velké nadšení. Rozhodne se totiž pro rodinu pořídit dům a přestěhovat Ellu z velkoměsta na kozí farmu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Metafora
Originální název:

Escape to the French Farmhouse , 2019


více info...

Přidat komentář

mia.com
04.03.2024 4 z 5

Ja jsem si i tento dil uzila. Autorka vymyslela neco zase trochu jineho, takze to nekopirovalo prvni dil. Za me v ramci zanru spokojenost. Proste jednoducha oddechovka.

Jirinamac
19.10.2023 3 z 5

Ella a Serge žijí společný život na francouzském venkově, ale moc se jim práce nedaří a výsledky nejsou podle plánů, to zasáhne i partnerský život, kterému nepomůže ani Ellino těhotenství. První díl se mi líbil trošku víc, život v Paříži byl pestřejší a knížka mi přišla vtipnější. Závěr toho dílu by mohl být možností napsat ještě další pokračování. Pohodové čtení.


sorcxistino
25.04.2023 3 z 5

Druhý díl je o dost lepší než první. Z mého pohledu čtenář o nic nepřijde, když si přečte jen druhý díl. V prvním není nic podstatného pro druhý, co by v tomto dílu nebylo zmíněno. Naopak jsem přemýšlela, jestli se do druhého vůbec pouštět, ale ten je lepší, zajímavější, má větší spád. Každopádně čtení pro nenáročné čtenáře.

Kory98
14.04.2023 3 z 5

Oddechový příběh, který lze číst bez návaznosti na prvním dílu. Ten se mi zatím nepodařilo sehnat. Příběh mě bohužel úplně neoslovil.

Jurajovamaka
10.12.2022 5 z 5

Super francúzska romantika o zákutiach očarujúceho Paríža...Kniha je úspešným pokračovaním jej 1.časti
Za láskou do Paríža...
Pri jej čítaní netúžite po ničom inom, len sa čarovným prútikom prečarovať do tejto nádhernej krajiny a dokonale si to tam vychutnať...
Obidve časti ma chytili za srdce a umocnili moj sen raz navštíviť a vychutnať si túto krásnu rozprávkovú krajinu...
ODPORÚČAM pre všetkých milovníkov ROMANTIKY a PARÍŽA

Martina1725
03.11.2022 4 z 5

Oddychové, předvídavé čtení.

Booky84
20.09.2021 4 z 5

Opět pohodová a příjemně čtivá kniha, ovšem první díl se mi líbil více, tenhle mi přišel takový "ufňukaný".

Zelený.úval
24.08.2021 3 z 5

Druhý díl mě bavil o něco víc než ten první. Trochu mě ale mrzelo, že Elly těhotenství bylo v pozadí a chovala se občas jako malá holka, která si akorát neustále stěžuje, že nemůže jíst sýr a pít víno. Co musím ocenit jsou obrázky koz u každé kapitoly, ty mě potěšily vždy. :-)

Aranel15
20.07.2021 4 z 5

Ella se v tomto díle chovala dost nedospěle, když spálila dopis a o půjčku požádala Chucka a také jsem čekala, že se více zapojí do práce kolem koz, což by určitě do knihy vneslo více humoru. Přesto je druhý díl o trochu zdařilejší než první.

Imor
21.04.2021 3 z 5

Lehce čtivé, občas nudné a zdlouhavé. Hlavní hrdinka Ella - žena, která tak trochu neví co chce. Když máte chuť si přečíst něco nenáročného jděte na to.

knihovniceS
08.04.2021 4 z 5

Dočetla jsem další historky Elly se Sergem. Elle se moc nechtělo do stěhování na vesnici, ale podvolila se partnerovi. Sledujeme, jak si Ella zvyká na nový stav - připravuje se na příchod potomka, nachází nové přátele a plní si nové sny. Serg má problémy s odbytem sýrů a Ella sní o sýrovém bistru. Jak to všechno probíhá a co se stane si určitě přečtěte. Dávám 4 hvězdy za ten konec ...

whiolet
08.04.2021 3 z 5

Prvni díl jsem nečetla, což mi vůbec nevadilo a vše podstatné jsem se i tak dozvěděla, to bylo super jelikož jsem nemusela tápat, co se stalo v minulosti.
Příběh to byl fajn a díky knize i téhle době mám sakra velký pocit, že potřebuji navštívit Francii :)
Na druhou stranu Ella moc knourala a stěžovala si, což mě dost štvalo. Nevím díky životu na vesnici jsem možná čekala víc humoru a méně deprese.
Knihu tedy hodnotím jako průměrné čtení.
Pokud potřebujete něco fajn a nevadí vám to věčné hořekování nad venkovem, určitě ji dejte šanci :)

medlovice
04.04.2021 4 z 5

Ti muži !!
Věčné , věčné děti ! Serge, takový sympaták v prvním díle , se najednou zblázní. chce se přestěhovat s těhotnou ženskou na venkov ,s cizinkou, která ještě nepoznala krásný život v Paříži docela, v živote neměla ani králíka natož kozy a když se nedaří sbalit se a pryč ? Ještě že je Ella silná žena s podnikatelskými sklony a vše zachrání.
Jestli se bude třetí díl jmenovat Děti a sýr v Melbourne tak nevím .
Moc se mi líbily kozy namalované u každé kapitoly i když se v ději zas tak často nevyskytovaly.

radka4588
09.03.2021 4 z 5

Kniha mě bavila, místy připomínala zmatky Bridget Jonesové, místy se trochu táhla, ale závěr jsem slupla jak malinu a čas s ní strávený mi nepřijde promarněný. Zábavná oddechovky pro ty, kteří nepotřebují 100% love story.

Medvědářka
09.02.2021 4 z 5

Pokračování romance mezi Ellou a Sergem, které vrcholí Elliiným těhotenstvím a stěhováním na venkov. To Ella nese špatně, protože je to městská holka, ale Serge si tím plní sen.
Jenže ne všechny začátky jsou šťastné a ne všechna rozhodnutí se tváří jako ta pravá.
Tenhle příběh nebyl špatný. Ukázal nám pokračování vztahu těch dvou a zase podhalil jejich charakter. Stejně se ale přikláním k tomu, že první díl Láska a sýr v Paříži byl lepší.

NannyOgg24
29.01.2021 4 z 5

Druhý díl nezklamal. Pořád na mě dýchala krásná francouzská atmosféra, klídek a pohoda.

hapac
11.01.2021 4 z 5

Jak píše zcela trefně bookcase - knížka na pohodu.

bookcase
21.12.2020 5 z 5

Fajn, milé, na pohodu. Líbilo se mi pokračování Ellina života, i když někdy byli oba, ona i Serge na pěst. :)

RoseDadas
05.12.2020 4 z 5

Victoria Brownlee píše velice čtivě, s lehkostí, její styl je svěží, dojemný a vtipný, text nikde nezadrhává. Celkově jsem se skutečně moc bavila. Knihu jsem nemohla odložit a opět jsem si k ní zakrojila nějaké ty chutné sýry, abych si vytvořila tu správnou atmosféru. Je nutno podotknout, že kniha Láska a sýr v Paříži byla o něco lepší, ale zklamaná jsem rozhodně nebyla.

Ivuska.09
27.11.2020 4 z 5

Já jsem s dalším pokračování o hlavní hrdince moc spokojená. Bylo to takové idylické a přesto se hlavní hrdinové museli poprat se spousto problémů. Takhle nějak to může být i v životě. Bavilo, doporučuji.