Lars láme kosti
kniha od: Daniel Gris
KoupitKoupit eknihu
LARSŮV NEJPODIVNĚJŠÍ PŘÍPAD: JAKO BODYGUARD POPOVÉ HVĚZDY… Lars, neortodoxní soukromé očko, milovník bourbonu a řízné muziky, dostane tu nejpodivnější zakázku, jakou si kdy uměl představit. Z pozice insidera má dohlédnout na bezpečí popové hvězdičky Laury B.Itch, která se stala adresátem nevybíravých anonymních dopisů. Kdosi jí vyhrožuje způsobem, který nejen že není v souladu s bontonem, ale dokonce ani se životem. Je anonym opravdu schopný činu a Laura skutečně v nebezpečí? Právě to má Lars za úkol zjistit a následně diskrétně vyřešit. Situaci ovšem komplikuje fakt, že pisatel možná pochází z opravdu vysokých kruhů… Lars tuší, že tentokrát se bude muset vypořádat nejen s nebezpečným protivníkem, ale také s prostředím, v němž se cítí jako rockový slon v porcelánu. Nemluvě o ženských zbraních, kterými vládne samotná Laura…...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401497/big_lars-lame-kosti-Tnt-401497.jpg 4.3222Lars 2.
Žánr:
Detektivky, krimi, Thrillery, Literatura česká
Vydáno: 2019, Mystery Press
Komentáře (76)
Kniha Lars láme kosti

Není to žádná krvavá detektivka. Odpočinkové čtení, které je dobře napsané! A knih mě baví. Děj se vždy vyvíjí a nenudí.

Tahle "braková" detektivní série mě vážně velmi baví. Další skvělé odpočinkové humorné čtení. Opět mohu doporučit!! A opět plných 5*.
Larse jsem si zamilovala už od prvních minut minulého dílu.

(Audiokniha)
Další případ pro Larse a opět super poslech. Opět jsem se ani minutu nenudila, baví mě jeho styl života... ale chtělo by to k němu nějakou ženu :-) Těším se na další díl.

Nie som masochista, po tom čo som sprasil prvý diel, som sa na druhý fakt nechystal, ale náhoda chcela že sa mi pokazil telefón s knihami a jediné čo som mal po ruke bolo pokračovanie. Ale k veci, myslím že druhý diel bol lepší, aspoň ta pointa ma pobavila. Ok detektív bol stále natvrdlý, nečakáte od tvrďáka také chyby a následnú sebareflexiu, ale už ubral z gender korektných vsuviek a na koniec neostal ako osol. Nie je to vrchol žánru, ale možno práve keď od toho nič nečakáte ....

Nemůžu si pomoci, ale Lars je moje krevní skupina, žádný superman a žádný velký myslitel, i když to má v hlavě srovnané, občas dostane nakládačku, ale umí se z toho s grácií oklepat. Suma sumárum, příjemná oddychovka na rychlé čtení.

Já mám i něco dělat, Larsi jako uklízet a vařit a nakrmit zvířata a místo toho sedím a čtu. Nespím a čtu. Pak sedím v autě a čekám na manžela a z toho se najednou stává sledovačka . Byla jsem s tebou všude. V baru, ve Stardustu, znám tvůj byt , potkáváme stejné lidi. Baví mě být s tebou.

Lars se skvěle čte.
Je to od něj druhá knížka co jsem přečetl na jedno nadechnutí.
Skvělé popisuje "Zlatou naivní, generaci" a fóry, taky stojí za to.. :)
a ten konec s "červem" a "intergalaktická' je pecka :)
Doporučujeme

Štítky
Praha pulp fiction thrillery detektivní a krimi romány krimi populární hudba anonymní dopisy
Autor a jeho další knihy
2022 | ![]() |
2018 | ![]() |
2019 | ![]() |
2020 | ![]() |
2021 | ![]() |
Kniha Lars láme kosti je v
Právě čtených | 4x |
Přečtených | 273x |