Doprava

Doprava https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/361159/bmid_doprava-dgG-361159.jpg 5 17 4

nteraktivní naučná kniha Doprava z edice Kouzelné čtení zavede děti od 3 let do světa dopravních prostředků a strojů. Vydají se na dopravní hřiště, projdou se ulicemi města, poznají práci záchranářů, prozkoumají letiště, prohlédnou si stavbu, projedou se po statku traktorem, zavítají na nádraží a udělají si výlet do přístavu. Interaktivní mluvící kniha Naučí děti bezpečnosti v silničním provozu, poznají dopravní značky a dozví se spoustu užitečných informací ze světa dopravy a strojů. Na každé stránce knihy Doprava si děti poslechnou zábavnou a poučnou dopravní písničku. V knize Doprava se mohou dozvědět i řadu technických detailů o fungování nejrůznějších strojů. Kniha Doprava obsahuje přes 2 000 zvuků a textů. Je namluvena Janou Holcovou a Jaroslavem Pleslem a ilustrovaná Josefem Švarcem.... celý text

Přidat komentář

Dsenbi
21.01.2023 5 z 5

Nejlepší kniha z edice Albituzka. Dvouletý syn miluje hlavně zvuky a čtyřletý písničky,dialogy a kvízy.

Briv
03.01.2023 5 z 5

* Syn ji také naprosto miluje. Dozvěděl se opravdu hodně zajímavých informací a mohli jsme si o spoustě dalších témat povídat. Mezi nejoblíbenější patřily záchranné akce, nádraží a vlaky, letiště... Na každé stránce ho vždy něco baví. Tahle se velmi podařila.


maminkoutek
03.11.2020 5 z 5

Doprava je jednou z nejoblíbenějších knih v rámci Kouzelného čtení. Pomocí elektronické tužky se děti dozví zajímavosti o různých vozech a dostanou se také třeba do města, na stavbu, nádraží nebo do přístavu.

Kniha je vhodná pro kluky i holky. Není totiž jen o autech, ale je mnohem podrobnější a u nás baví i dceru.

JAnD
03.06.2019 5 z 5

Dvouletý syn knihu miluje. Drobná výtka k některým zvukům - hlášky vtipné, dopravní prostředky realistické, ale proč musí hlasy zvířátek vydávat lidé?