Víc nepotřebuji

Víc nepotřebuji https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/44599/vic-nepotrebuji-44599.jpg 4 36 6

Kompas Klub série

< 3. díl >

Série Kompas klub - 3. díl Gabriel Whitney, markýz z Eastlynu - pro přátele z Kompas klubu tulák East- se pod tlakem společenských konvencí rozhodne požádat o ruku lady Sophii. Proti svému očekávání je však odmítnut. To probudí jeho zvědavost a později vášnivou touhu po ženě, která ho však stále odmítá pustit do svého života... Lady Sophie Colleyová má pro to své důvody. Svým odmítnutím chce Easta chránit, i když markýz v jejím srdci už dávno své místo má. Jen ona ví, jak nebezpeční pro něj mohou být její bratranci...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

All I Ever Needed , 2003


více info...

Přidat komentář

Květinka008
04.05.2023 3 z 5

Necetla jsem jine dily, az v prubehu jsem pochopila, ze jde o serii. Presto nevadi, odkazy na ostatni knihy tam jsou, ale ne podstatne. Myslela jsem, ze je to muj pocit, ze se dej vlekl a nemohla jsem se zacist, ale nejsem jedina... Vse za me rekl predchozi komentar. Jen dodam, ze druha pulka uz mela vetsi spad a namet mi pripomnel historicke Harlequinky, ktere jsem uz cetla. Jako oddechovka fajn...

petraj30
07.07.2021 2 z 5

Na tento díl jsem se těšila, ale nějak mě to nechytlo. Celý příběh je podobný těm dvěma předešlým a nic moc vás tam už nepřekvapí.
Všechno se strašně vleklo a tentokrát celý příběh. U minulých dílů se vlekl jen ten začátek, ale tohle byla nuda. Byl to prozatím nejhorší díl.
Sophie byla někdy až moc zarputilá, ale na Gabriela jsem se těšila nejvíc, protože se mi z té čtveřice taky nejvíc líbil, ale bohužel, děj knihy zachránit nedokázal.
Jediné co se mi líbí je že tato série je postavená na detailech a všechny díly se navzájem krásně prolínají. To je podle mě jedna z mála pozitivních věcí. Tak snad ten poslední díl nějak přelouskám.


viola12570
08.12.2018 3 z 5

Moc hezky napsaný příběh.Moc se mi líbila určitě si přečtu další ze série Kompas klub

havrmoni
19.12.2016 4 z 5

O tochu slabší než předchozí,ale to bylo asi pomalým rozjezdem. Nebo alespoň mě to přišlo z počátku moc natahované. Jinak opět pěkná romantika,erotika i zápletka.

danca044
18.12.2012 2 z 5

Trochu slabší příběh.

Shakespeare
03.05.2012

kompas klubu přijde o dalšího člena, který ztratí své srdce v náruči své vyvolené