Sharko

Sharko https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529337/bmid_sharko-6594436c4c49e.jpg 5 20 3

Komisař Sharko série

< 8. díl

Oblíbené duo kriminalistů versus upíří sekta. Další případ z brutálně napínavé série! Franck Sharko a Lucie Hennebellová jsou ve složitější situaci než kdy dřív. Lucie na soukromém pozemku provedla nezákonnou razii a v sebeobraně zabila podezřelého muže, Juliena Ramireze. Pokud přizná, co se stalo, půjde do vězení – a to Sharko nemůže dopustit. Ukazuje se, že za Ramirezem se skrývá upíří sekta, která páchá ta nejperverznější zvěrstva a záměrně šíří neznámou nemoc. Události kolem vyšetřování se zaplétají, smyčka se stahuje a každou chvíli může někdo zjistit, co Lucie provedla. Jde o všechno!... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Sharko , 2017


více info...

Přidat komentář

Sančez
08.04.2024 5 z 5

Kniha není pro každého, opravdu není a nejen kvůli drsným pasážím, které jdou kolikrát až na dřeň, ale hlavně popisům - lékařských, technických a hlavně obsáhlých. Za mne, ale pecka není to nudné ani vycpákové. Knihu nelze odložit a vždy se dozvíte něco nového, protože Thilliez tam vždy zakomponuje něco co se reálně stalo. Francka a Lucii miluji od první knihy. Takže opět Thilliez nezklamal. Drazí čtenáři čtěte.

Nelly
29.03.2024 4 z 5

Děsivá a ne zcela nereálná záležitost - krev vám bude tuhnout v žilách nebo se vám bude vařit v těle, prostě tato tekutina vládne celému příběhu. Nic pro slabé povahy. P.S. Jsem ráda, že jsem vegetarián a svým způsobem se zamýšlím nad přístupem Jehovistů ke krevním záležitostem.


vera4669
11.03.2024 5 z 5

Konečně nový Sharko:) na nový díl jsem se moc těšila, a užila jsem si společnou 3denní jízdu. Až jsem zapomněla, jak umí být někdy brutální... Kniha, stejně jako celá série pro slabé povahy vážně není.
Od začátku do vás kniha zatne drápy a nepustí až do konce. Napínavé, zvrácené, prostě jako vždy - skvělé čtení