Tři drobné chybičky

Tři drobné chybičky https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502058/bmid_tri-drobne-chybicky-4pI-502058.jpeg 4 311 66

Klub zavázaných očí série

< 3. díl >

Prodávám sex, hřích a rozkoš. Ale není to jen mé podnikání, je to celý můj život. Ujíždím na tom, že mám moc ve svých rukou. A ona je jediná žena, kterou nemůžu mít. Ohrožuje všechno, co mám a kým jsem, a přesto se od ní nedokážu držet dál. Uvnitř té plaché dívky se skrývá nádherné sexuální stvoření, které se zoufale touží prodrat ven. Osvobodím ho, i kdyby to mělo znamenat pád mého impéria. Musím věřit, že bude stát za všechny ty drobné chybičky, kterých jsem se dopustil. Už mě nebaví být za všech okolností ta slušně vychovaná, zodpovědná holka. Na jednu noc jsem odhodila zábrany a navždycky mi to změnilo život. Nešťastná, a přece šťastná náhoda mě uvrhla do klína cizího muže. Prvního muže, který ze mě dokázal vyloudit orgasmus. Jeho temné oči mi učarovaly a probudily ve mně nezkrotnou touhu. Jeho sprostá ústa ze mě udělala nového člověka. Hledala jsem povyražení a našla jsem samu sebe, silnou a vášnivou ženu, která se nestydí říct, co chce. To, co začalo jako nezávazný sex, přerostlo v silnější pouto. A já jen doufám, že ho tím neztratím.... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Three Little Mistakes , 2015


více info...

Přidat komentář

dencazrnu
09.03.2024 3 z 5

Upřímně tento díl se mi hodnotí velmi těžce. Už v předchozím díle jsem měla celkem problém s tím, že erotické scény byly ve větší míře a děj byl upozaděný. To jsem ovšem netušila, co mě čeká v dalším díle. Tady bylo tolik erotiky, že jsem v jednu chvíli měla strach, že snad budu číst jen o tom jednom a nedozvím se vůbec nic okolo. Naštěstí, když jsem se prokousala scénou v klubu, pak už to bylo lepší, ale celkově tady toho už bylo fakt příliš na úkor příběhu. A je to hrozně velká škoda, protože autorka ukázala, že i ten děj umí napsat :-) A další velký problém byl, že jsem si vůbec nemohla zvyknout na Josepha. Velký věkový rozdíl mezi postavami mi celkem vadil a hrozně dlouho jsem tomu celému nějak nemohla uvěřit. Každopádně když jsem si přestala Josepha představovat jako padesátiletého páprdu v tygří košili (nevím, proč to ve mně tolik evokoval), už to pak bylo lepší. Doufám, že v dalším díle se ubere trochu erotiky, přidá se více příběhu a bude to fajn. Protože první díl byl úplně super a pořád doufám, že autorka napíše v tomto duchu další díly..

Janiss_89
05.03.2024 5 z 5

Po druhém, hodně slabém dílu, jsem myslela, že už to půjde jen z kopce. Ale ne. Tento díl zatím nejlepší. Joseph je můj favorit. Asi vždy bude volit spíš "bad guye".


Barumic
03.02.2024 4 z 5

Autorka vice rozvadi dej a tak to neni jen o sexu, ale fakt se tam i neco deje. Bohuzel, z meho pohledu, to zabila az prilisnou vulgaritou. Mozna je to na miste, no, vic se mi libil dalsi dil

Milujivuniknih
28.01.2024 5 z 5

Tato kniha ze série Klub zavázaných očí mě bavila zatím nejvíce. Příběh měl podle mého názoru přidanou hodnotu. Líbilo se mi také propojení s předešlými díly. Obzvlášť několik kapitol, kdy přichází na scénu Payton s Dominikem byly velmi žhavé.

cincila
20.01.2024 5 z 5

Přečteno jedním dechem....nic netrvá věčně :)

Bergerac16
13.01.2024 4 z 5

(SPOILER) Na začátku druhého dílu jsem si říkala, že mě bohužel osudy Payton nijak moc nezajímají – a autorka mi vyrazila dech tím, jak setkání s Dominikem pojala. Na začátku třetího dílu jsem si říkala, že mě osudy pasáka Josepha jsou celkem ukradené – a po chvíli mě ty kapitoly psané jím neskutečně vzaly. Není to vůbec typický pasák (jestli vůbec), Noemi vlastně balí jeho , nechal by ji jít, jakkoli ji chtěl a říká věci zcela narovinu. Jeho myšlenkové pochody mě fakt zaujaly a definitivně jsem ho přijala v dalších dílech, kde vyšlo najevo, jak nesnáší slovo „děvka“ a bezduché ponižování společnic jako takové.
Hranice toho alternativního a vzrušujícího se čtenáři už zase posunují, autorka ho táhne zase o kousek dál, a něco z toho bylo na mne prostě moc, anebo jsem si prostě neudržela otevřenou mysl. :-)
Maličko mě pobavilo, že se z Klubu zavázaných očí stává seznamka, již tři zde praktikující páry vytvořily mileneckou dvojici. :-)

Ála1968
30.11.2023 5 z 5

Na Josepha jsem se těšila a nejsem vůbec zklamaná,naopak.On i EM byli oba moc sympatičtí, což v příběhu hraje podstatnou roli.Hlavně to musíme brát jako erotickou knihu,a že té erotiky tam bylo hodně, přesto to bylo super čtení

Honey0105
26.11.2023 1 z 5

Potřebovala jsem zase nějaké oddechové čtení. Předchozí díl s Payton se mi docela líbil, tak jsem se rozhodla v sérii pokračovat. Tento díl byl pro mě ale velkým zklamáním. Ani jedna z postav mi nebyla sympatická. Joseph byl na mě až moc hrubý, i když se to Em líbilo, tak mě to od čtení odrazovalo. Nejzajímavější bylo, když se objevila Payton společně s Dominikem. Jinak oceňuji pouze zápletku s panem Červeným. Až budu ale znovu potřebovat nenáročné čtení, kde nemusím zapojit žádnou mozkovou buňku, tak po autorce zase ráda sáhnu.

LucijeT
17.11.2023 5 z 5

Joseph a jeho tetování, životní příběh a dobré srdce .. to se neomrzí...

MAU256
15.11.2023 4 z 5

Další díl této série, ve kterém se opět dočítáme o klubu zavázaných očí. Tentokrát se do popředí linky dostává Joseph, který stejně jako Peyton v minulém díle, získává lásku svého života, i když cesta k ní nebyla jednoduchá.

Ladeline
08.11.2023 5 z 5

Celou tuhle sérii mám ráda. První díl se mi líbil, druhý o něco méně a třetí díl mě nadchnul. Nikki umí perfektně popsat erotické scény, až máte pocit, že jste na místě a prožíváte to s nimi a to je přesně ten důvod, proč já osobně erotické knihy čtu ... proto celkem nechápu, že se někdo do jejich čtení pustí a pak se pohoršuje, že je v nich sex, mooc sexu. Já osobně se těším na další díl. :-)

Senza Jenka
01.11.2023 3 z 5

Když pominu většinu té erotické stránky knihy - tedy praktiky, které mě neberou a které tu byly navíc vzaty dost hopem, je to vlastně moc hezký milostný příběh. Najít spřízněnou duši je oříšek i pro "vanilkáře", takže v tomhle ranku se to leckdy musí rovnat učiněnému zázraku. Sdílí pak mnohem větší porci souznění a důvěry, než běžné páry. A tady je to vidět.

Pain
24.10.2023 3 z 5

Tady už se jde z akce do akce. Velmi se přitvrzuje. Menší skoro drama na konci, ale jinak konec klasika.

evik2710
14.10.2023 4 z 5

No docela nářez samá erotika

Katy_vKnihách
13.10.2023 5 z 5

Tohle je bezkonkurenčně TOP díl! Mám ráda celou sérii, protože není přeslazená. Ale, tenhle díl je v porovnání s ostatními opravdu na špičce. Pro mě asi hlavně proto, že je hlavním charakterem chlap, který si nepotrpí na něžné řečičky. Tohle se hodně povedlo, a pokud jste si řekli, že už po druhém díle nebudete pokračovat (jako já), nedělejte to. Přišli by jste o hodně! Ač se Joseph v prvním díle tak nejevil, je to neskutečný sympaťák.

Aaloha
03.10.2023 4 z 5

Autorka opět nezklamala. Pěkné to bylo, sexu asi zase o trochu víc a tentokrát se kniha věnovala jiné dvojici než v předešlých dílech.

Misshell1
08.08.2023 4 z 5

Z předešlých dvou dílů jsem měla určitý obrázek Josepha a špatně se mi ho zbavovalo. Ač musím říct, že autorka umí mistrně popisovat sexuální scény, občas trochu okoření příběh a konec mi přišel trochu useknutý.

TerapieKNIHOU
02.08.2023 4 z 5

(SPOILER) Už jen podle obálky víte, co od knih autorky čekat, a pohádky na dobrou noc to fakt nejsou. :D

Musím přiznat, že po přečtení 2. dílu jsem byla na vážkách, jestli se do dalšího vůbec pouštět, ale nelituju a z celé série mě bavil úplně nejvíc.

V porovnání s 2. dílem si u mě autorka napravila reputaci. Přečteno jedním dechem, super erotická oddechovka, která měla děj, byly tam emoce, obě postavy se určitým směrem posunuly, nechyběla romantika a samozřejmě pořádná nálož erotiky.

Ústředními postavami tohoto dílu je majitel Klubu zavázaných očí Joseph a studentka vysoké Noemi. Josepha už okrajově známe z předchozích dílů musím říct, že na mě vždy působil jako takový oplzlý týpek, ale v tomhle díle..sympatický muž středního věku, který už má v životě něco za sebou, má rád věci pod kontrolou a vyřazuje z něj moc a autorita. Naproti tomu mladičká zodpovědná Noemi, která se chce vymanit ze svého životního stereotypu. Prostě přestat být rozumná a zažít dobrodružství. A to přesně ji čeká po náhodném setkání s Josephem. Posune její limity, zejména po sexuální stránce a pomůže ji objevit nespoutanou verzi svého já. Naopak Noemi, přiměje Josepha přehodnotit, co je v životě důležité a možná se i poprvé zamilovat? Kdo ví..

JanickaP
05.07.2023 4 z 5

Davam 4* jelikož autorka umí opravdu přesvědčivě popsat eroticke scény, ale ta omacka okolo mi tu zkratka chybi. Kdyby tu byl i dej, tak věřím, ze je to ten typ knihy od ktere se nelze odtrhnout.

Jacinda123
23.05.2023 4 z 5

Hor sa na ďalší diel!