Vášnivé radosti

Vášnivé radosti https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117876/vasnive-radosti-117876.jpg 4 47 6

Kanál série

< 5. díl >

Kathryn St. Johnová se zcela vymyká představám o úzkoprsých knihovnicích s omezeným rozhledem. Naopak, kromě vedení knihovny v Egret Pointu se též angažuje ve společenském životě a informuje své spoluobčany o současných trendech. K nim patří i interaktivní síť Kanál. Tam se Kathryn oddává svým snům o králích, rytířích a loupežnících, jež tak obdivuje v klasických knihách. Podaří se jí však poblouznit i, v Egret Pointu nově usazeného, Timothy Blaira. Jak ten ale může soutěžit s vysněnými milenci? Nakonec se však Timothymu podaří vymyslet lest, která by Kathryn nenapadla ani v těch nejdivočejších snech. Z cyklu Radosti ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Passionate Pleasures , 2009


více info...

Přidat komentář

Lena79
29.02.2024 3 z 5

Nutno si přiznat. že mám raději autorčiny historicko-erotické romány. Tato kniha nebyla vyloženě špatná, ale nebavila mě tak, jak bych si přála, jako by jí něco chybělo. Takové to "wau"..Některé pasáže jsem přeskakovala. Nudila jsem se.

tygřímáma
12.06.2020 4 z 5

(SPOILER) Na venkovskou školu nastoupí nový ředitel. Jak moc zapotá s osudy ostatních obyvatel a předším se životem stárnoucí knihovnice Kathryn?


cukrovka
16.03.2019 4 z 5

Erotika na jeden večer. Příjemný příběh ženy před padesátkou, která najde životní lásku.

moudivlacek
19.01.2017 4 z 5

Tento příběh se mi líbil víc než ten předešlý. Žena, která zažila bolest v lásce, a bratr ji neustále předhazuje čest rodiny, se rozhodne nemít se skutečnými city nic podobného. A i když Nicholas se chce zachovat podle a sebere jí jedinou radost, prokáže jí vlastně obrovskou službu a ona nachází muže, který ji miluje a stojí si za tím.
Jsem ráda, že tento díl měl kromě sexu i nějaký děj a ani to nebylo tak vulgární jako nějaký ten minulý.

kocourjulie
05.11.2015 4 z 5

Ano, ten nápad s Kanálem vůbec není k zahození.

renefer
08.08.2013 4 z 5

Ne moc často se mi dostane do rukou kniha o ženě na prahu padesátky, která našla svou životní lásku, vdala se a porodila dítě. Je to takové upozornění, že ani v pokročilém věku není člověk úplně odepsaný. Líbil se mi i nápad s televizní stanicí Chanel, kde si každá může užívat podle svých představ. Škoda že nikdo nic takového ještě nevymyslel doopravdy :-)
Na druhou stranu se autorka opět neodprostila od svého detailně popisného stylu, ať se to týká domů, oblečení nebo jídla.