Jezevec Chrujda zakládá pěvecký sbor netopejrů

Jezevec Chrujda zakládá pěvecký sbor netopejrů https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426928/mid_jezevec-chrujda-zaklada-pevecky-sbo-RhR-426928.jpg 4 22 4

Jezevec Chrujda série

< 7. díl >

V sedmém příběhu o oblíbeném jezevci Chrujdovi přišla do lesa Habřince zima. Zvířátka hned začala sáňkovat, lyžařit a koulovat se. Zimní radovánky a klid zimního spánku ovšem narušilo hejno netopejrů. Svou kapelou Big Bat Beat halasí na celý les! Nastěhovalo se navíc do starého dubu, v jehož kořenech žije Chrujda se svou milou lasičkou Aničkou. Neustále nevyspalá Anička si už začíná balit kufry a Smradolf se raduje, že ji Chrujdovi dík netopýrům konečně odloudí. Podaří se Chrujdovi na netopýry vyzrát a v lese zase nastolit zimní klid? Naštěstí má po boku kamarádku sůvičku Stáňu, která je v celém lese nejchytřejší a nad šálkem žaludové kávy vyřeší každý problém.... celý text

Přidat komentář

bibi.r
10.03.2023 4 z 5

Jojo, tohle čtení jsme si se synem dost užili :).

Doporučuji. Pro děti od 4-5 let.

kikies
22.08.2022 4 z 5

Jeden z těch povedenějších dílů - milé, čtivé, vtipné a s myšlenkou. Opět - jen těžko se smiřuji s absolutně neefektivním a nepochopitelným vydáváním jednotlivých kraťoučkých příběhů jako samostatné knihy, omlouvám se, že to píšu ke každému dílu, ale tohle mi prostě hodně vadí.


muchomurka
14.07.2021 4 z 5

Oproti dílu o zrychlovači, který jsme četli před tímto, se nám všem doma (já, manžel a bambulka) tento líbil více. Byl hravější, měl lepší pointu a vtípky. Tak uvidíme co ty další.

Litocha
16.07.2020 4 z 5

Tenhle díl se mi dostal do rukou jako první - a patří dle mého k nejpovedenějším. Chytře vymyšlená zápletka vede k pointě, k tomu typická stančíkovská nadsázka, spousta rčení a jazykových hříček. Ano, bavila jsem se. Ilustrace Lucie Dvořákové sice nejsou podle mého gusta, ale s tím už nic nenadělám.

Štítky knihy

netopýři zima jezevec

Kniha Jezevec Chrujda zakládá pěvecký sbor netopejrů je v

Přečtených26x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x