Predátoři

Predátoři https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110823/jezdci-casem-2-preda-110823.jpg 4 98 14

Druhá kniha série Jezdci časem. Liam O'Connor měl zemřít v moři v roce 1912. Maddy Carterová měla zemřít v letadle v roce 2010. Sal Vikramová měla zemřít při požáru v roce 2026. Ale všichni tři dostali druhou šanci - pracovat pro organizaci, o jejíž existenci nemá nikdo ani ponětí. Má jediný cíl: zabránit v cestování časem těm, kteří by chtěli změnit minulost... Když Maddy omylem otevře časové okno v místě a ve chvíli, kdy neměla, vrhne Liama o šedesát pět milionů let zpátky, do loviště smrtelně nebezpečného a až dosud neobjeveného druhu prehistorického dravce. Dokáže se Liam spojit s Maddy a Sal, než ho dinosauři rozsápou na kusy - a svede to, aniž by narušil minulost tak, že by svět byl vydán napospas zcela nové, strašlivé realitě? Jezdci časem existují proto, aby nás chránili. Aby zabránili cestovatelům v čase ve zničení světa...... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Day of the Predator , 2010


více info...

Přidat komentář

lukaskmn1
29.03.2022 5 z 5

Geniální.

Eeper242
14.11.2021 5 z 5

veľmi napínavá kniha hlavne na konci.Čakal som trošku skôr tu zmenu ale inak je super a doporučujem ju :)


Solverino
22.11.2020 odpad!

Tak tohle už je bída a žal, maximálně pro druhý stupeň ZDŠ... velmi řídké a číst se to už nedá vzdal jsem to po asi 50 stránkách... ztráta času. Nedoporučuji ani knížku otvírat pokud je vám více než 16 let.

DVD2006
10.01.2019 5 z 5

Tato kniha vypráví o pánovi který vytvořil klub a s tím klubem cestoval časem.
Překvapilo mě že ten klub stvořil tak že byly 3 rodiny, kteří byly v nebezpečí a, tak zachránil jednoho člověka, který se stal člen toho klubu, ale nemohl zachránit tu rodinu.
Nejvíc mě bavilo jak cestovali časem.
Tuto knihu doporučuji těm co mají rádi science fiction

vlkove
31.03.2018 2 z 5

Oproti prvnímu dílu je toto slabota. Do strany 80 je to nuda. Poté se to zlepší ale stejně nehodnotím tuto knihu jako zdařilí počin.

Patapuf
14.02.2016 4 z 5

Další porce cestování časem.... a i když opět podle Sheldona nelogická, opět zábavná a napínavá....

pobijecmuch
01.08.2015 1 z 5

Tak v druhém díle už autor vaří vodu na čaj a ta se mu připálila. Je to opravdu už hodně slabé a na další díl nemám odvahu. Tímto jsem se zase zklamal v hodnocení místních čtenářů - spíše čtenářek a knihy si raději budu vybírat podle sebe.

Gret21
20.07.2015 3 z 5

Kniha práve dočítaná. A pocity z nej? Fúú. Prvý diel som čítala už pred nejakou dobou a spomínam si, že sa mi veľmi páčil. Od dvojky som mala preto veľmi vysoké očakávania, ktoré však neboli naplnené. Dúfala som, že sa v knihe dozviem niečo bližšie o celej spoločnosti a jej fungovaniu. Namiesto toho mi autor dal len ďalšiu misiu s podobným základom, aký bol v jednotke - čo nebolo nič nové. Malé plus dávam za výber prostredia a dej obohatený novými postavami. Aj keď sa kniha čítala pomerne rýchlo, prišla mi miestami zbytočne rozťahaná. Jediným prekvapením bol koniec, ktorý však doteraz nedokážem dostatočne pochopiť, a preto si tretí diel určite prečítam.

Edona
02.05.2014 3 z 5

Druhý díl ze série Jezdci časem má ještě větší potenciál na úspěch. Skvělý námět, ovšem zpracování poněkud kolísá. Děj se nehorázně vleče a často jsem se přistihla, jak přelétávám řádek aniž bych ho přečetla důkladně. Nejvíce ze všeho, mě dostala poslední věta v knize, protože by mě to absolutně nenapadlo a je to úplně geniální.

Leslie739
12.03.2014 3 z 5

Knížka by to mohla být lepší, osobě si myslím, že téma cestování v čase se dá pojmout opravdu různými způsoby a každý si ho představuje jinak, jestli vůbec. Děj se celkem vleče, ve stroji času je to nezajímavá nuda, kde vám blikají stovky diod, stejně jako tomu je už dneska skoro všude. Když se přeneseme do pralesa, děj už je o něco chytlavější, i když hned první dobrodružství, alias přistání v pralese je spíš taková vtipná příhoda, aby cestování v čase obrátilo polovinu skupiny lidí doslova naruby? To mi přijde trochu přitažené za vlasy. A tak jsou ve finále nejzajímavější pasáže ty, kdy uvažuje a přemýšlí dinosaurus nebo podpůrná jednotka Becks.
Pokud vás sci-fi baví, tak si to přečtěte, ale pokud to není váš šálek čaje, tak tu knížku radši přejděte bez povšimnutí.

Bublushka
25.02.2014 4 z 5

Trochu odvar předchozí pecky. Měla jsem ohromnou radost když jsem pokračování našla v knihovně protože mi hrdinové chyběli a byla jsem zvědavá co je čeká dál. Ale už jsem tak nadšená nebyla. Příběh měl podobný spád, ale nebylo to prostě už ono. Zápletka byla divně předimenzovaná a Liamovo zamilování do Boba?- to bylo docela trapný. A pak nakonec to super velký odhalení, to už mi přišlo trochu moc. I když to ve mě vyvolalo milion otázek takže bych si pokračování ráda přečetla kdyby nějaké bylo. Kniha nebyla špatná, byl to milý návrat k oblíbeným hrdinům, ale nějak nestačil.

Mako123123
21.12.2012 5 z 5

Dvojka bola ešte lepšia než jednotka, dej o to zaujímavejší a aj informácie som získal... som spokojný a netrpezlivo čakám na další český preklad tejto serie .

ferda
29.05.2012

I pokračování je pěkně napínavé, ale je tady jistá podobnost s knihou"Predátoři" od M. Žambocha.

rm
09.04.2012 5 z 5

Skvělé a opět velmi napínavé pokračování prvního dílu! Tentokrát 65 mil.let před Kristem. Výborná poslední věta na konec! (na zamotání hlavy) Již se těším na další přeložený díl, doufám že na sebe nenechá dlouho čekat!