Isabela a žluté útesy

Isabela a žluté útesy https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514043/bmid_isabela-a-zlute-utesy-9Bm-514043.png 4 15 3

Isabela série

< 2. díl >

Už je to málem rok, co se Isabela zamilovala do Tomáše. Když však potkala jeho staršího bratra Kryštofa, vše se změnilo. Co ji k němu táhne? Proč jí najednou Tomáš připadá dětinský? A jak se má vyznat sama v sobě? Možná to vyřeší letní dovolená ve Francii, na kterou Isabela vyrazí s Tomášovou rodinou. Bretaň dívku okouzlí nejen divokým skalnatým pobřežím, ale i všudypřítomnou keltskou minulostí a bájí o krásné víle Vivianě, která očarovala Merlina. V takovém magickém kraji se může přihodit ledacos…... celý text

Přidat komentář

Lajka2012
17.11.2023 5 z 5

Kniha přečtená za dva dny, kniha vás do sebe úplně shltne, takže se od ní nemůžete odtrhnout. S prvním dílem nemůžu porovnat, poněvažď jsem ho nečetla. Podle mě super!

Lovehorses365
04.10.2023 3 z 5

Isabela a bílé mraky byla rozhodně lepší.


Knižní střípky
25.04.2023

Paní Peroutková je autorkou, která dokáže dětským čtenářům velice dobře zprostředkovat pocity svých hrdinů v různých situacích, díky čemuž může dětem pomoci vyznat se v jejich pocitech.

Témata, která zpracovává, jsou různá. V této sérii to bylo v prvním díle stěhování, ztráta starých kamarádů a hledání nových, adaptace v nové škole, zhoršení prospěchu, a teď ve dvojce trable s první láskou... Z pohledu rodiče jsem já s autorčinou tvorbou maximálně spokojená. A myslím si, že budou i cíloví čtenáři, kniha je doporučována dětem od 10 let.

Jsem moc zvědavá, co dalšího si pro Isabelu autorka vymyslí. Je sice pravdou, že první díl se mi líbil více, ale pořád je to určitě kniha pro děti, kterou já moc ráda doporučím.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižní střípky.

Kniha Isabela a žluté útesy je v

Přečtených19x
Doporučených3x
Knihotéce26x
Chystám se číst6x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x