Ilustrovaná Ústava České republiky

Ilustrovaná Ústava České republiky https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391977/mid_ilustrovana-ustava-ceske-republiky-hrJ-391977.jpeg 5 21 4

Ilustrovaná Ústava České republiky je praktická kniha do každé domácnosti. Atraktivní a přehlednou formou seznamuje čtenáře s textem Ústavy České republiky, která srozumitelně definuje základní hodnoty naší země.

Přidat komentář

Jrsnbl
18.02.2023 5 z 5

Ústava společně s Listinou základních práv a svobod je víceméně pilířem naší občanské a právní společnosti. Je proto ji třeba znát. Ne slovo od slova, článek od článku, ale vědět, co se v ni aspoň píše. To pro případ, že by ji v našem politickém rybníčku chtěl třeba někdo zneužít. Ne, že bychom na tom my, politicky pasivní veřejnost mohli něco změnit. Budeme však vědět, kdo ji ctí a kdo ne. A pak se třeba díky tomu můžeme svobodomyslně rozhodnout u urny.

Ilustrovaná forma Ústavy je fajn. Třeba po ni sáhne i někdo, kdo by se do čtení sám od sebe nepustil. Musím konstatovat, že některé obrázky mě fakt rozesmály. :D

Syllvanium
31.05.2021 5 z 5

Výborné pojetí! Nejraději bych přidala další hvězdu za osten ironie, která se v ilustracích ukrývá všem na očích, ale musím si vystačit s pěti hvězdami a důrazným doporučením všem.


VeDny
06.04.2021 4 z 5

Knížku jsem si koupila samozřejmě pro nádherné ilustrace spojené s důležitým obsahem, který by měl každý aspoň mlhavě znát. Jediné, co mě na knížce mrzí je, že ilustrace jsou naskládány do středu všechny dohromady a nijak zvlášť se k textu nevážou, doufala jsem, že ilustrace budou na určité části reagovat. Že tak ozvláštní průběžně pročítání. Na druhou stranu i mimo ilustrace je vizuál krásný, papír příjemný, kniha se dobře čte i drží. :)

petrakrskova
25.11.2020

Skvělé podání, které byla radost číst :)

Štítky knihy

právo zákony ústava politologie ústavní právo české právo

Autorovy další knížky

Adam Berka
slovenská
2018  95%Ilustrovaná Ústava České republiky
2017  80%Ilustrovaná ústava Slovenskej republiky

Kniha Ilustrovaná Ústava České republiky je v

Právě čtených2x
Přečtených23x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených4x
Knihotéce23x
Chystám se číst22x
Chci si koupit17x
dalších seznamech1x