Hra o trůny: Kompletní průvodce

Hra o trůny: Kompletní průvodce https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517092/bmid_hra-o-truny-LjZ-517092.jpg 4 2 2

Vše, co potřebujete vědět o největším fantasy seriálu posledních let. Všechny řady • Profily postav • Svět Západozemí • & další. V roce 2011 se před zraky užaslých, ale nadšených televizních diváků začala odvíjet dramatická sága podle knižní série George R. R. Martina Píseň ledu a ohně, nazvaná Hra o trůny. Netrvalo dlouho a seriál, jehož podstatnou část tvořily scény plné brutálního násilí, bezostyšného sexu nebo politických intrik, a došlo i na draky chrlící oheň, se oprávněně stal nejsledovanějším a nejdiskutovanějším televizním dílem planety. Dočkal se osmi řad, které lámaly rekordy ve sledovanosti, a úhrnem nasbíral přes 250 cen. Tento kompletní průvodce Hrou o trůny skládá výjimečné fantasy podívané hold, zároveň se zamýšlí nad vším, co z ní udělalo takovou mimořádnou událost. Prožijte znovu všech 73 epizod, připomeňte si nejušlechtilejší (a také nejděsivější) postavy seriálu, vydejte se na putování po úžasném Západozemí a setkejte se znovu s jeho nejslavnějšími dynastiemi. Pokud stále nebudete mít dost, neváhejte zalistovat až na závěrečné stránky našeho speciálu, kde se dozvíte všechny zásadní informace o příbuzném seriálu s názvem Rod draka (2022), jehož děj předchází událostem Hry o trůny o několik století. Příjemnou zábavu! Natáčení Hry o trůny. Prozkoumejte, jak vznikal největší a nejdiskutovanější seriál světa. Postavy Poznejte osobně ty nejlepší a nejhorší ikonické postavy ze Hry o trůny Průvodce dějem. Připomeňte si osm epických řad seriálu plných šokujících scén, násilí a zrady. Rod draka. Ponořte se do minulosti a zjistěte, co se odehrálo dvě století před Hrou o trůny.... celý text

Přidat komentář

kolacky
27.12.2023 4 z 5

Docela povedené. Krásné záběry, hezky podaný děj, zkratkovitě, aby nalákal na shlédnutí. Ale chyběla mi tam Catelyn Stark, ani jedna fotografie, a taky Jaqen H'ghar, ani obrázeček. Dokonce ani khal Drogo nemá v publikaci fotografii. A přitom byli všichni tři docela důležití.

AnoMANder
19.10.2023 3 z 5

Kniha nepřináší nic nového, převratného. Jde v podstatě o shrnutí celého seriálu, jednotlivých epizod, stručná představení postav.
Pro milovníky seriálu je to zpestření, pro neznalé je to spoiler, který může připadat počtem postav, dějových linek, trochu chaotický.
Bonusem jsou krásné fotky a info o seriálu Rod draka.