Hazard

Hazard https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/33705/hazard.jpg 4 48 7

Agáta Browningová, seriózní majitelka prosperujícího kloboučnictví, vede spokojený život do chvíle, kdy si vedle ní otevře hostinec pochybné pověsti přistěhovalec Scott Gandy a začne provozovat hazardní hry. Pohoršená Agáta se bouří, ale časem pod drsným povrchem zdánlivě bezcitného bouřliváka objevuje i jeho lepší stránky…

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

THE GAMBLE , 1987


více info...

Přidat komentář

petraj30
12.03.2021 4 z 5

Byl to pěkný příběh, ale strašně melancholický. Dobře se to četlo, ale na konci to bylo zbytečně natahované, šlo to ukončit mnohem dříve.
Obě hlavní postavy mi byly sympatické, ale oba to měli v životě velmi těžké.
Pro mě to byl western, a i když tento žánr nemám zrovna moc v lásce, tak mě tato kniha moc překvapila. Četla se velmi lehce, i když tam nebyly popisovány zrovna nejkrásnější části života.
Kniha byla velice krásná, ale v některých částech až moc depresivní. Myslím, že už si knihu podruhé nepřečtu, ale udělala na mě velký dojem.

FairyD.
03.05.2020 5 z 5

Nemám čo dodať, tento príbeh ma chytil a nepustil. Krásne napísaný príbeh. Použitý opis vo mne dokázal vyvolať pocity akoby sa dej odohrával pred mojimi očami. Nejeden krát som potrebovala servítku. Bolo to smutné, bolo to humorné, bolo to úžasne. Rozhodne stoji za prečítanie.


zapletai
18.10.2019 5 z 5

Čtivé....

Ivetaa
17.09.2018 5 z 5

Kniha je moc hezky a citlivě napsaná. Příběh "chromé" klouboučnice jsem sledovala jedním dechem. Lidí jako Scott Gangy se srdcem na dlani, není mnoho a asi nikdy nebylo. Možná to bylo dáno také tím, že kdysi přišel o manželku a malou dcerku.

soltera
08.06.2017 5 z 5

Moja obľúbená kniha od tejto autorky. S humorom opísaný príbeh puritánskej dámy s telesnou vadou a dobrodruha s dobrým srdcom. Ako všetky príbehy L.V.S. bol hlboko ľudský a pobavil.

Evaevelína
05.10.2014 2 z 5

já se nemohl začíst,ale přečetla jsem ji celou a pro mě nic moc..V knize jsou moc rozepsané detaily,které mě rušili.

modranka
05.11.2012 5 z 5

V tomto príbehu sa autorka vrátila k obdobiu po občianskej vojne Sever a Juh. Veľmi pekný príbeh. Autorka tu postavila proti sebe hazard a morálku. V príbehu sa jej podarilo nájsť zlatú strednú cestu medzi týmito protipólmi.