Anvilská brána

Anvilská brána https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/175606/bmid_anvilska-brana-Ton-175606.jpg 4 9 2

Gears of War série

< 3. díl

Armáda locustů je zničena. Obnova lidské civilizace na povrchu Sery začala. Skupiny všehoschopných pirátů si vybírají svou daň, ale Marcus Fenix spolu s ostatními geary je zvyklý čelit nebezpečí bez mrknutí oka. Zdá se však, že noční můra ještě neskončila. Přinesla s sebou hrůzu, které se bojí i sami locusti a která se šíří po celé zemi až na místo, kde našly poslední zbytky lidstva své útočiště. Gearové musejí spolu s odpadlíky bojovat bok po boku, aby se ubránili novému nepříteli. Jejich taktika boje jim přináší vzpomínky na jiný krvavý konflikt – obležení Anvegadu. (zdroj: legie.info)... celý text

Literatura světová Válečné Sci-fi
Vydáno: , Classic
Originální název:

Anvil Gate , 2010


více info...

Přidat komentář

hanzmb
12.06.2023 4 z 5

První 2 díly jsem četl někdy před 10 lety. ale nebyl problém se do toho znovu dostat. je to taková jednodušší střílečka, s několika pokusy o hlubší záběr a rozbor psychologie postav. Trochu to narušuje paralelní vyprávění v 2 časových rovinách. Nejprve mě naštval závěr nezávěr, ale pak jsem se podíval na autorku a je to jako obvykle. Z 8 dosud napsaných dílů jsme vydali jen 3.

Stupino
16.12.2019 5 z 5

Hru jsem nehrál, přečetl jsem všechny 3 díly a je to krásná sci-fi. Četlo se to samo. Samá akce a frčí to pěkně, člověku se to nechce ani odložit.
Mám už stažené dva díly do elektrické knihy. Zhlidnul jsem hru na YouTube, taky dobrý, ale hrát to nebudu škoda promarněného času. Teď sháním podobný žánr podle her.